- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.801
bende de oluyordu d.k hapı kullandığımda cok az etkileniyordum..bıraktım yine cokk sinirli oluyorum.
o neymiş kıs depresyon ilacımı....
ayy canım Allah iyiliğini versin doğum kontrol hapı :)))
Muhteşem Yüzyılı izliyorum kızlar ne güzel dizi yavvv:)
savaş başlıyooo:):)ben sıkıldım artık yaaa
merhaba kızlar napıyorsunuz özlettiniz kendinizi yawsss((
ben bir geçmişi okuyayımm hemen döneceğim.
buarad bugünkü menüm
sabah
çeyrek simit şekersiz çay
öğlen
salata
1 lahmacunun 4 te 3 ü
akşam
yarım kase yoğurt
yarım kase çorba yarım dilim ekmek
bir iki çatal domates ve salatalık
gezmeye gittim orada ikram vardı
küçük bir dilim börek ve çayy tatlıyı ve diğer ikramları yemedim
çokmu abartmışım yaws.
trafikten canım ankara trafiği malum ztn anamın zoruyla araba kullanmaya başladım yoksa kullanacağım yoktu hehehe şimdi heryere gidiyorum çok şükür....
hoşgeldin cnm...
inşallah cnm hayırlısı olur.benim erkek arkadaşım da jeoloji mühendisliği bitirdi.kpss hazırlanıyo ama olmassa polis olcam diyor fakatt ben pek istemiyorum haberlerde fln görüyoruz polislik zor meslek ben polis eşi olamam yani hep aklım onda olur ya bişey olursa diye.
ilkin,mihrace siz napıyosunuz kuzular...
ay canımmm yaaa teşekkür ederim amin inş. birdaha tekrarlamaz. Rabbim sizlere göstermesin.
selam örtmenim ve kitap kurdum..nasılsınız?ya ben bugün kötü bişey yaptım...menümü yazıyım da kızın bana..gerçi bu saydıklarımı yemeyeli nerdeyse 3 ay olmuş
sabah
4 yemek kaşığı menemen
3 yeşil zeytin
ara 1 pastane poğaçası
öğlen 1 bardak ayran,3 kayısı
ikindi 2 ev poğaçası mayalı(hazır açma kadar vardı yani)
akşama sadece salat yiycem..yürüyüşe gitcektim ama misafir var akşama ona hazırlığa başlamam lazım ama önce accık laflyalım istdeim...
kızlar ben geldim nasılsınız...
ben bitiğim valla bende düzen müzen kalmadı bu hafta kilo veremiycem sanırım ben bu hafta hiç ama inşallah almamışımdır da..
bgn ki menüm
sabah 2 bardak şekersiz çay
2 çay kaşık çilek reçeli
1 dilim peynir kk büyüklüğünde
4 zeytin
bir haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen
valla iş yerinde kızlar pide söylemiş çok ta güzel kokunca çeyrek etli pide yedim
ara 1 bardak süt
akşam çok az tulum peyniri
1 dilim kepekli ekmek
1 kase hoşaf
bgn fazla bişi yememişim ama dün çok yedim heralde çünkü dün çok yakın bir arkadaşım eşiyle boşanma kararı almış eşide bunu evden kovmuş (ne adamlar var) arkadaşın 1 yaşında da oğlu var kızcağız ilgilenemedi çocuğuyla çocukta bir yaramaz bi defne bi arkadaşın çocuk derken helak oldum..öğün de kaçınca sürekli açtım durmadan atıştırınca da ne yedim hiç bilmiyorum.akşam da defne uyumadı dün ne yedim ne içtim hiç bişi anlamadım valla....
canım yaa allah da bozmasın aranızı hiç.çok güzel gerçekten..ama söylediğin insnadan insana eşten eşe değişiyor ne yazık ki..ama ben kimsenin kötü olmasını istmem hele bgn bi arkadaşımın boşanma evresine denk geldim oturup ağlıyacaktım gerçekten..kimsenin evlenipte o duruma düşmesini istemem
ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.
ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?