Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünkü menüm

sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bıçak çikolata
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 kepçe çorba
2 köfte
3 kaşık makarna

akşam
1 dolmabiber
yarım kase cacık
1 dilim ekmek

ara
2 bardak şekersiz çay
1 kurabiye

merhaba kızlar napıyorsunuz özlettiniz kendinizi yawsss ((
ben bir geçmişi okuyayımm hemen döneceğim.
buarad bugünkü menüm

sabah
çeyrek simit şekersiz çay

öğlen
salata
1 lahmacunun 4 te 3 ü

akşam
yarım kase yoğurt
yarım kase çorba yarım dilim ekmek
bir iki çatal domates ve salatalık

gezmeye gittim orada ikram vardı
küçük bir dilim börek ve çayy tatlıyı ve diğer ikramları yemedim

çokmu abartmışım yaws.

ben sıkıldım artık yaaa
savaş başlıyooo:):)

cnm bence akşam yemeğinle dengelemişsin cok yememişsin.normal yemişsin.

trafikten canım ankara trafiği malum ztn anamın zoruyla araba kullanmaya başladım yoksa kullanacağım yoktu hehehe şimdi heryere gidiyorum çok şükür....

hımsss anladımm, trafikte gerilmeye gelmezzz gerildikçe şakınlık panik olur fıstık:))). ben şöför nebahat gibi oldum valla heryere girip çıkıyorumDDD
aama tabi ilk zamanalrr tırsıktım hehe
annen güzel birşey yaptırmış sana saolsun

hayırlısı olsun cnaım yaa evet zor bir meslek ama türkiyede kolay bir meslek yokkiii her meslek zorrrr.

hıms biraz hamur işi fazla olmuş ama sporlaa halledersin canım bendee bugün kaçırdım azcıkk sporda yapamadım((

benc eçok kaçırmamışssın gayet güzle olmuş hayatım akşamı toparlamışssın. şsınnn ama sen yinede dikkat et. arkadaşına çok üzüldüm inş. eşi yaptığı hatayı anlardaaa pişman olur canım.

((aminnn canım Allaj kimseyi eşiyleee kötü yapmasın arasını bozmasın. gerçekten arkadaşının durumu içacısı inş. düzelir herşey yoluna girer.

ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.

ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)

inş. gebelik vardır canım yaa bana 1 ay yaramazlık yasakDD ekimm de gitti yani hehe. neyse önümüzdkei maçlara bakıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…