- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.821
merhaba kızlar..
menümü yazmayacağım ne yediğimi bilmiyorum vallah...ne yorucu bir gündü.keşke izin alsaydım sizden..temizliği yaptırdım kadınla bende yaptım canım cıktı..
bugünkü menüm
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bıçak çikolata
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kepçe çorba
2 köfte
3 kaşık makarna
akşam
1 dolmabiber
yarım kase cacık
1 dilim ekmek
ara
2 bardak şekersiz çay
1 kurabiye
canım merhabaa menüne bayıldım söylenecek tek bir söz yok afiye tolsun pıt pıt yağ löp löp et olmasınDD
savaş başlıyooo:):)
cnm bence akşam yemeğinle dengelemişsin cok yememişsin.normal yemişsin.
amin canım hepimize
nasılsın nasıl gidiyor hayat
iyiyim canım teşekkür ederimm normal gidiyor :)) bugün minik bir operasyon geçirdim şükür onun dışında herşey ii:))
özlüyorum ya zileri gündüzleri girmiyorsunuz artık
hayırdır ne operasyonu canım
artık iş başı yaptık canım okul 15 de bitiyor o yüzden gündüz olamıyoruz malesef
(( neyse bizde akşamları hasretleşiriz fıstık.
ay hiç sorma benim raihm ağzı yaram vardı yakılması gerekiyordu.
ilaç tedavisinde tekrarladı yakalım dedi dr bugün yaktırdım. ama kaç aydır erteliyordum tırsıyordum.
Sabah hastaneye gittim benim muayenehaneden ameliyathaneye aldılar ameliyat kıyafetleri giydirdiler serum taktılar
doğum odasına normal doğum yapılan koltuğa aldılar rengim falan attı ben burayamı çıkıcam şimdi dedim korkma acımayacak dedi ebe. doğum yapmadınızmı dedi hayır dedim prova olur size dedi
arkadaş gelmişti onu almadılar yanıma.
neyse bir gerginlikle girdim dr geldi çok acıyacakmı canım dedim yok dedi ( muayenehanede yine sormuştum çok acılı olacak hatta 10 gün falan rapor vereceğim dedi şaka yapıyorsunuz dedim güldüydü) yine sordum yok yok dedi acımayacak. uyuşturacağım dedi 20 den geriye say dedi ben saydım bitti dedim hızlı saydın 5ten birdaha say dedi bu arada acıyormu şimdi acıyormu falan diye soruyor ben uyuşturuyor sandım hadi bitti geçmiş olsun dedi nasıl ya dedim bitti dedi çok sevindim uyuşturmamış bile öylelikle kendime geldimkorktuğum kadar olmadı ama gerginliği yettiydi.
geçmiş olsun canım
bitmiş kurtulmuşsun allah bir daha göstermesin
ay canım amin inş. kimseye göstermesin allah
ama birkere gençkızlıktan çıktınmı artık derdin başlıyorDD hiç bitmiyor mantarı kisti yarası akıntısı Dd
ya artık o sorunlar kızlardada var
mihrace canım ben çıkıyorum iyi geceler sana
men geldummmmm...erken oldu qaliba
:yaa senin şu yaşadıklarının hepsini bende yaşadım aynı şeylere bende ağladım aynı şeylere bende üzüldüm..fatmacığım bu bir evre ve geçecek canım sadece biraz sabırlı olman gerekiyor...evlilikte bocalamalar çok oluyor çünkü evlendikten sonra bir çok erkekte rahatlama söz konusu ve o yüzden eşlerine olan ilgileri yarı yarıya düşüyor ama bir müddet sonra bu olay bitiyor biraz da sana bağlı tabii...sen güzelce ziyaretine git dualarını et..gelince herşey düzelmiş olur inşallah canım
hayırlısı canım..bi daha ki aya olur inş....ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.
ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)
aynen bi yerden sonra baydı....ben sıkıldım artık yaaa
hımsss anladımm, trafikte gerilmeye gelmezzz gerildikçe şakınlık panik olur fıstık:))). ben şöför nebahat gibi oldum valla heryere girip çıkıyorumDDD
aama tabi ilk zamanalrr tırsıktım hehe
annen güzel birşey yaptırmış sana saolsun
günaydın cnaımmm valla pek erken olmuş gelişin:))))
yaaaaa erkenciydim...necesen?
hoşamm yahşiyeeemm..sen necesengünaydın yavruuu kuşum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?