Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

merhaba kızlar..
menümü yazmayacağım ne yediğimi bilmiyorum vallah...ne yorucu bir gündü.keşke izin alsaydım sizden..temizliği yaptırdım kadınla bende yaptım canım cıktı..

hay Allah iyiki kaıdn aldın heee :))) canına yazık yawrummm ne yordun okadar kendini

canım merhabaa menüne bayıldım söylenecek tek bir söz yok afiye tolsun pıt pıt yağ löp löp et olmasınDD

iyiyim canım teşekkür ederimm normal gidiyor :)) bugün minik bir operasyon geçirdim şükür onun dışında herşey ii:))
özlüyorum ya zileri gündüzleri girmiyorsunuz artık

hayırdır ne operasyonu canım

artık iş başı yaptık canım okul 15 de bitiyor o yüzden gündüz olamıyoruz malesef

hayırdır ne operasyonu canım

artık iş başı yaptık canım okul 15 de bitiyor o yüzden gündüz olamıyoruz malesef

(( neyse bizde akşamları hasretleşiriz fıstık.
ay hiç sorma benim raihm ağzı yaram vardı yakılması gerekiyordu.
ilaç tedavisinde tekrarladı yakalım dedi dr bugün yaktırdım. ama kaç aydır erteliyordum tırsıyordum.
Sabah hastaneye gittim benim muayenehaneden ameliyathaneye aldılar ameliyat kıyafetleri giydirdiler serum taktılar
doğum odasına normal doğum yapılan koltuğa aldılar rengim falan attı ben burayamı çıkıcam şimdi dedim korkma acımayacak dedi ebe. doğum yapmadınızmı dedi hayır dedim prova olur size dedi
arkadaş gelmişti onu almadılar yanıma.
neyse bir gerginlikle girdim dr geldi çok acıyacakmı canım dedim yok dedi ( muayenehanede yine sormuştum çok acılı olacak hatta 10 gün falan rapor vereceğim dedi şaka yapıyorsunuz dedim güldüydü) yine sordum yok yok dedi acımayacak. uyuşturacağım dedi 20 den geriye say dedi ben saydım bitti dedim hızlı saydın 5ten birdaha say dedi bu arada acıyormu şimdi acıyormu falan diye soruyor ben uyuşturuyor sandım hadi bitti geçmiş olsun dedi nasıl ya dedim bitti dedi çok sevindim uyuşturmamış bile öylelikle kendime geldim korktuğum kadar olmadı ama gerginliği yettiydi.

geçmiş olsun canım
bitmiş kurtulmuşsun allah bir daha göstermesin

:
inş canım dediğim gibi artık şikayet etmemeye çalışıcam....sizler de bana yardım edin ne olur...şikayet ettkçe bi çimdirin ben kendime gelirim
ben cikiyorum arkadaslar,gece gene gireririm ins.

ya bende adete yaklasirken, bir halsizlik, bir yorgunkuk, hic birsey yapasim gelmiyor sizdedemi oyle yaw?? adete bir hafta var .. (gebelik degil malesef.)
hayırlısı canım..bi daha ki aya olur inş....
ben sıkıldım artık yaaa
aynen bi yerden sonra baydı....

he heee heee ben de az selimiyenin cami korumalıklaını oynatmamıştınmmm..küçükken en büyük hayalim araba almaktı..taaaa ortaokuldan beri para biriktiriyodum araba için sen düşün..sonunda üni son sınıftaa edirnede parayı denkleştirip ikinci el bi onu alabildim..ama ne uno...1.viteste kalkmaz...arada hatta hiç kalkmaz...kornası takılır...direksiyona sert vurduğunda anca susuyodusonra bazen de kilitleri açılmıyodu o kadar yanii..ama benim gözümde bi limuzinden farkı yoktu..ilk öğrenirken selimiyenin zincirler avrdır bahçe zincirleri ordan güya u dönüşü yapcem...bi baktım arkadan şangur şungur zincir sesleri..pencere açık..bi seyyar satıcı var yanımda..bağırıyo adam abla naptın yaaaa..gitti güzelim zincirler..meğer nasıl becerdiysem zinciri arabanın tekerleğine dolamışım sökülüyomuş sıraylasonra tabi hemen kaçtım kamu mülküne zarardan içeri felan atılmıyım die:)))heee heee heee ne macera yaaa..seli canıom acemiyken bun tür şeyleri yaşamıştım yaklaşık 3sene..şimdi istte nereye istersen götürecek durumdayım..o yüzden sakın bırakma aynen devam..zamanla olcek emin ol...bi bayan için çok önemli çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…