Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

çok güldüm çok yaşa emii :)))
şimdi ne var ne kullanıyorsun bakim. kazasız belasız sürüşler fıstık

hemiwe yahwi olasan...hehe :))) sag ol guzelim superim ...diyet nasil?
diet ii...bu hafta şok dietten çıkmış olmanın verdiği açlıkla nerdeyse önüme ne gelse yiycektim ama sadece pazar günü öğleden sonra bi öğün kaçamak yapıp yırttım çok şükür..sabah kahvaltımı da yaptım.1 paket çubuk kraker:))
DD iyiym kuzum yaaa patronla çay içiyordukkkk ancak gelebildimmmmişin bşaınaaa
sen napaysınnbakim nasıl gidiyor.

ii ya ne ediimm.büronun tozunu aldım kendimi açmaya çalışıyorum...

:))) kolay gelsin canım
aman sakın diyetii bozmaaa ben büroyaa salatalık malzemesi aldım canım öğlenleri salata yapıyorum kendimeeee bu araDD

çok güldüm çok yaşa emii :)))
şimdi ne var ne kullanıyorsun bakim. kazasız belasız sürüşler fıstık

nissan micra var canım..çok memnunum tam bayan arabası...ve şehir içi için süper...fiat olarak da çok uçuk dil...canım limuzinimi sattıktan sonra 2,5 sene daha çalışıp bunu aldım çok şükür...Sağolsun babam da üstünü tamamladı şimdi doğruya doğru...hala da bunu kullanıyorum...5 sene oldu...alacak vrsa kesinlikle ve kesinlikle tavsiye derim...

kacamakmiaaa wimdi aklima geldi yarin tarti gunu dimi?himmmm kahvalti iyi yani fazla bir wey yok afiyet olsun wirin...:))

hımsss güzel güle güle kullan canımmm kazasız belasız ii günlerde sür. ben 6 ay old değiştireli renault clio vardı bende şimd jaz aldım sıfır kandırdım kocayıDD
çok memnunum bende arabamdan. Kaynım micrayı çok tavsiye etmişti tam bayana rabası sürüşü kolay al diye ama eşim arada arabaları değiştiririz ben yakışmam micraya dedi diye jazz aldımm ama vemriyorum eşime arabayı o aldığında vermemişti bana hıhhhhhhhh bende jazzı tavsiye diyorum herkese

men geldummmmm...erken oldu qaliba

micra güzel araba kuzenimde var güle güle kullan...

bendede polo var,bende 2 yıldır kullanıyorum heryere gidiyorum tarfiğin yoğun saatlerinde değil tabi hehehe....

kardeşimdede jazz var satıp c1 alacam diyo,herkez kızıyo yapma etme küçük araba diye, taktı kafaya kız....

kızlar bu hafta takip ettiyseniz çok az yedim sabah dayanamaıp tartıldım çok az vermişim neden böyle oluyo yaaa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…