- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.841
hoş geldin fıstık..kalma cezaya valla ben de dün kalabilirdim son anda izini kopardım sanırım geçmişe de bakamadım tam ama izin vermiştir heralde aslı kaptanım
mihrocan kupa kraliçesi,kupanın perisi...ne ediinnnn?
:
inş canım dediğim gibi artık şikayet etmemeye çalışıcam....sizler de bana yardım edin ne olur...şikayet ettkçe bi çimdirin ben kendime gelirim
hayırlısı canım..bi daha ki aya olur inş....
aynen bi yerden sonra baydı....
he heee heee ben de az selimiyenin cami korumalıklaını oynatmamıştınmmm..küçükken en büyük hayalim araba almaktı..taaaa ortaokuldan beri para biriktiriyodum araba için sen düşün..sonunda üni son sınıftaa edirnede parayı denkleştirip ikinci el bi onu alabildim..ama ne uno...1.viteste kalkmaz...arada hatta hiç kalkmaz...kornası takılır...direksiyona sert vurduğunda anca susuyodusonra bazen de kilitleri açılmıyodu o kadar yanii..ama benim gözümde bi limuzinden farkı yoktu..ilk öğrenirken selimiyenin zincirler avrdır bahçe zincirleri ordan güya u dönüşü yapcem...bi baktım arkadan şangur şungur zincir sesleri..pencere açık..bi seyyar satıcı var yanımda..bağırıyo adam abla naptın yaaaa..gitti güzelim zincirler..meğer nasıl becerdiysem zinciri arabanın tekerleğine dolamışım sökülüyomuş sırayla sonra tabi hemen kaçtım kamu mülküne zarardan içeri felan atılmıyım die:)))heee heee heee ne macera yaaa..seli canıom acemiyken bun tür şeyleri yaşamıştım yaklaşık 3sene..şimdi istte nereye istersen götürecek durumdayım..o yüzden sakın bırakma aynen devam..zamanla olcek emin ol...bi bayan için çok önemli çünkü...
yaaaaa erkenciydim...necesen?
diet ii...bu hafta şok dietten çıkmış olmanın verdiği açlıkla nerdeyse önüme ne gelse yiycektim ama sadece pazar günü öğleden sonra bi öğün kaçamak yapıp yırttım çok şükür..sabah kahvaltımı da yaptım.1 paket çubuk kraker:))hemiwe yahwi olasan...hehe :))) sag ol guzelim superim ...diyet nasil?
DD iyiym kuzum yaaa patronla çay içiyordukkkk ancak gelebildimmmmişin bşaınaaa
sen napaysınnbakim nasıl gidiyor.
:)) hakaten erkecisin heeee biz gözleirmizi açmadan sen gelmişssin kuzum burayaaa:)
diet ii...bu hafta şok dietten çıkmış olmanın verdiği açlıkla nerdeyse önüme ne gelse yiycektim ama sadece pazar günü öğleden sonra bi öğün kaçamak yapıp yırttım çok şükür..sabah kahvaltımı da yaptım.1 paket çubuk kraker:))
ii ya ne ediimm.büronun tozunu aldım kendimi açmaya çalışıyorum...
çok güldüm çok yaşa emii :)))
şimdi ne var ne kullanıyorsun bakim. kazasız belasız sürüşler fıstık
diet ii...bu hafta şok dietten çıkmış olmanın verdiği açlıkla nerdeyse önüme ne gelse yiycektim ama sadece pazar günü öğleden sonra bi öğün kaçamak yapıp yırttım çok şükür..sabah kahvaltımı da yaptım.1 paket çubuk kraker:))
misafir var tum duzenim bozuldu abliw ya erken kalkiyomki akwamda cabucak yatam...((
kızlar ben bi sayım yapıp geliom hemen...
nissan micra var canım..çok memnunum tam bayan arabası...ve şehir içi için süper...fiat olarak da çok uçuk dil...canım limuzinimi sattıktan sonra 2,5 sene daha çalışıp bunu aldım çok şükür...Sağolsun babam da üstünü tamamladı şimdi doğruya doğru...hala da bunu kullanıyorum...5 sene oldu...alacak vrsa kesinlikle ve kesinlikle tavsiye derim...
salatanin kalori deyeri az dimi wekerler?aaaaa bu ne emir ferihani goruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:) kıyamam kıyamam misafir için artık katlanacaksınn :)) arada olur öyl şeyler ama misafir var diye güzel sofralar kurulur şimdi onlar akaptırma kendini dikkatet kuzu
men geldummmmm...erken oldu qaliba
nissan micra var canım..çok memnunum tam bayan arabası...ve şehir içi için süper...fiat olarak da çok uçuk dil...canım limuzinimi sattıktan sonra 2,5 sene daha çalışıp bunu aldım çok şükür...Sağolsun babam da üstünü tamamladı şimdi doğruya doğru...hala da bunu kullanıyorum...5 sene oldu...alacak vrsa kesinlikle ve kesinlikle tavsiye derim...
hımsss güzel güle güle kullan canımmm kazasız belasız ii günlerde sür. ben 6 ay old değiştireli renault clio vardı bende şimd jaz aldım sıfır kandırdım kocayıDD
çok memnunum bende arabamdan. Kaynım micrayı çok tavsiye etmişti tam bayana rabası sürüşü kolay al diye ama eşim arada arabaları değiştiririz ben yakışmam micraya dedi diye jazz aldımm ama vemriyorum eşime arabayıo aldığında vermemişti bana hıhhhhhhhh bende jazzı tavsiye diyorum herkese
aynen cicowum yaa akwam erken yatib yirtmak istiyom o yuzden hahahehe hihi:)))
:))) ay evetazzçok az sınırsız salata yiyeibliriz ama tuzsuz ve yağsızz :))))
kız bende ne diyordummm neyden bahsediyorrDD çatlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?