- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.861
kızlar bu hafta takip ettiyseniz çok az yedim sabah dayanamaıp tartıldım çok az vermişim neden böyle oluyo yaaa....
O ne savaştı ya tüylerim diken diken oldu mükemmeldi...
salatanin kalori deyeri az dimi wekerler?aaaaa bu ne emir ferihani goruyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hos geldin...evet az yiyordun uzulme ablacim azmi haraket etdin acep ondan ola blirmi
misafirin yanından kaçabilecekmisinDD hehe benim annem laf ederdi küçükken kaçamazdım
aynen canım çok etkilendim.....
evet az kuzum ama yağ koymuyorum ben sadece elma sirkesi....
micra güzel araba kuzenimde var güle güle kullan...
bendede polo var,bende 2 yıldır kullanıyorum heryere gidiyorum tarfiğin yoğun saatlerinde değil tabi hehehe....
kardeşimdede jazz var satıp c1 alacam diyo,herkez kızıyo yapma etme küçük araba diye, taktı kafaya kız....
aynalar-------- 18
fatta----------10
nazco--------- 10
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 16
prenses88 ------6
selinay2002 -----13
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------11
mihrace --------36
melekayşee -----10
_Aytac_ --------3
cok guzel demek meyveden sonra wimdide salataya dadanicam..:)) ne edim ablacim evde otura otura takdim dizilere ahh bir bakiya gitsem
kaytarabiliyorsan ne mutlu sanayok ya ben misafire falan bakmiyom annem oturuyo onlarla..:))
kız harekette iyiydi aslında bi form çayımı alsam ödemm,i oldum acaba...
aynalar-------- 18
fatta----------10
nazco--------- 10
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 16
prenses88 ------6
selinay2002 -----13
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------11
mihrace --------36
melekayşee -----10
_Aytac_ --------3
ben zaten yagli salata sevmem ,elma sirkesin denicem...cok salataya yag koymuyoruz biz burda...
sağol canım inş hep beraber....hee hee hee benim de erkek kardeşim binince yüzünü saklıyodu micradahımsss güzel güle güle kullan canımmm kazasız belasız ii günlerde sür. ben 6 ay old değiştireli renault clio vardı bende şimd jaz aldım sıfır kandırdım kocayıDD
çok memnunum bende arabamdan. Kaynım micrayı çok tavsiye etmişti tam bayana rabası sürüşü kolay al diye ama eşim arada arabaları değiştiririz ben yakışmam micraya dedi diye jazz aldımm ama vemriyorum eşime arabayıo aldığında vermemişti bana hıhhhhhhhh bende jazzı tavsiye diyorum herkese
yok yaa ne edcek c1i..çok kütük gibi araba almasın bak kullanırken çok zorlanır...gerçi onun kararı saygı da duymak lazım..neyse kazasız belasız inş...micra güzel araba kuzenimde var güle güle kullan...
bendede polo var,bende 2 yıldır kullanıyorum heryere gidiyorum tarfiğin yoğun saatlerinde değil tabi hehehe....
kardeşimdede jazz var satıp c1 alacam diyo,herkez kızıyo yapma etme küçük araba diye, taktı kafaya kız....
canım adet öncesi olabilir..bir de ödem meselesi..sen hemen bi yeşil çay yap hatta funda yapraklı olsun..çok süper söküyo emin ol....kızlar bu hafta takip ettiyseniz çok az yedim sabah dayanamaıp tartıldım çok az vermişim neden böyle oluyo yaaa....
ay satmasınjazzı yaws çok pişman olur hele c1 içn satılmazz
bu arada poloda güzel araba arkadaşımda var siyah içi beyaz deri çok sevimli.
Sende kazasız belası kullan güzelcim baayanlarda araba gördükçe hoşlaşıyorumm tüm bayan şöförlere selam veresim geliyor
aynalar-------- 18
fatta----------10
nazco--------- 10
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 16
prenses88 ------6
selinay2002 -----13
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------11
mihrace --------36
melekayşee -----10
_Aytac_ --------3
kaytarabiliyorsan ne mutlu sanaDD akıllı bıdık hehe
yok ya ben misafire falan bakmiyom annem oturuyo onlarla..:))
ahanda yine birinciyimDDD kiki cuma yarışmasında birde takımlarda foruma en çok katılanları seçseler takımı 1.cilğe taşırım kzılarrr istikrara bak ne çençenim yaaa
uyanıkçıkm misafirden kaytardığında 4 mesaj daha ayzsaydın yaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?