Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bende biraz feministlik var sanırımDDD çok fenayım yaaa vermiyorum adama DD

evet yeni kasa arkadşaın 3-4 aylık daha görünüşü çok hoş içi falan oda çok memnun arabasından.

kızlar ben çıkıyorum...3 gün çok yoğun bi seminerim var..ona katılıcam...izinli olabilir miyim aslı?yarın sabah bildirime yetişemem...sen beni bu sabah kii kilomla yaz 72.9 çıktımsadece 100 gram.....ehh beee nasıl iş bu tatilde aldığım kiloyu halaa veremedim..400 gram var daha...ya offfff ne zor iş buu yaaa.bi daha uzun süreli kaçamak yapmıycamm söz.....neyse ben kaçıyorum....pazar da dahil izinli oliim aslım olma mı?bugünün mesaj sayımını da gelince yaparım...çok öptüm herkeşleri....nazom pazartesiden itibaren şu kalp vakfı dietini yapak mı senle ne dersin?bu arada diğer sporları yapabiliyo musunn?ya benim totom accık yer görse yapcem de görmüyo...kzılar aklıma bi fikir geldi..şimdi birbirimize mesaj yazarken bekliyoruz ya cevabı..herkes kime mesaj yazıyosa arkasına bi egzersiz eklesin.mesela ben nazcomun mesajına cevap yazdım sonra 30 mekik yazıyorum..nazcom da ona ceevap vermeden önce 30 mekik çekip öle mesaj yazsın..bölece bilgisayar başında sürekli oturmayız ve de ggün içinde az da olsa hareket ederiz...ne dersiniz?
siz düşünün ebn de çıkıyım artık.....ahhh be fadiikimmm ahhhh nirdesinnnnnnn?iice özlemim arttı yaa(((neyse görüşürüz....

şimdiden özledik yawss((
sana kolay gelsin canım başarılarr.
iş yerind eolmasam teklifin makul geldi ama iş yerinde yapamamki hehe.
diyeti bırakmak yokk sonuna kadarr devamm canımm

...
bence iyi olur

alkiwliyom

sende kuzum sağol...

al ablacim INWALLAH verisin beklediyin kiloyu

inşallah kuzum hepimiz veririz....

bilmiyom halla alacam diyo hayırlısı bakalım heveslendi....

selinaycım elleirne sağlık arkadşaım teşekkürlerrr zahmetler verdik sana

ne için kız....

bende tatilde aldığımı veremdim nasıl tıkındıysam artık.....

slm kızlar nasılsınız
ben okuldan gelir gelmez planlara gömüldüm daha okul kıyafetimi bile değiştirmedim

sonunda okul müdürümüz geldi bilin bakalım kim geldi
ilçe şube müdürümüz bizim okul müdürü oldu
o kadar çok işim var ki haftasonu çoook çalışmam gerekiyor çoookk

eee sizler neler yaptınız anlatın bakim

yarın kilo bildirimi var unutulmasın sonuçlar nasıl

selam kızlar ancak gelebildim eve okul arkasından ödemiş gene pestilimiz çıktı şimcik yemek yapçam
bi yandanda buraya takılcam siz naaptınız bakalım bi geçmiş yapıım önce

hoş geldin aslı kolay gelsin sana nasıl biri bari müdür inş problemsiz uyumlu biridirde huzurlu olrsunuz
kilo durumunu hiç sorma bende bir numara yok galiba iki gündür form çayı astım sumu tuttum ne oynamıyo tartı
senden naber kuzum

aslıcım hoş geldin valla sensiz hele hiç çekilmiyor yawssss sanki kaptansız gibiyiz((( nezaman hafiler işlerin yawsss bitsin foruma odaklanalımmDDD hehe
şaka biryana Allah kolalyık versin fıstık.

Bu arada bugün tardıa güzel şeyler gördüm şimdi yapsma kilo bildirimimi sabah kötü süpriz görmektense

selam kızlar ancak gelebildim eve okul arkasından ödemiş gene pestilimiz çıktı şimcik yemek yapçam
bi yandanda buraya takılcam siz naaptınız bakalım bi geçmiş yapıım önce

yaaaaa yemekmi boşver neyapacaksın yemeğiD bak ii şeyler değil onlar kilo aldırır hehe yemeyin burada sohbet edelim iki lafın belini kıralım

yaaaaa yemekmi boşver neyapacaksın yemeğiD bak ii şeyler değil onlar kilo aldırır hehe yemeyin burada sohbet edelim iki lafın belini kıralım

kuzucum yemek yapmıyalımda kocayla oğluşu napalım benim koca eve gelince önce mutfağa giriyo ne vardiye bide gelmeden önce arıyo ben geliyorum ne alım ne yemek var falan diyo gelde yapma
merak etme ama ben akşam için yaptığım yemekleri akşamları yemiyorum ertesi gün öğle yiyiyorum

hımssss olay anlaşılmıştırrr DDD peki yap madem aç kocayla başedilmez heheh benim kocişte aynıı çünküüüüü:)))) ama ama onlara göre yap biz az yiyelim hehe hemde çabuk biter bizede zaman ayırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…