- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.881
sağol canım inş hep beraber....hee hee hee benim de erkek kardeşim binince yüzünü saklıyodu micradaii yapıosun aynını biz yapsak hayatta vermezler....
waayyyy siyah dış,beyaz deri iç ilk defa duydum...çok şıktır eminim.....
kızlar ben çıkıyorum...3 gün çok yoğun bi seminerim var..ona katılıcam...izinli olabilir miyim aslı?yarın sabah bildirime yetişemem...sen beni bu sabah kii kilomla yaz 72.9 çıktımsadece 100 gram.....ehh beee nasıl iş bu tatilde aldığım kiloyu halaa veremedim..400 gram var daha...ya offfff ne zor iş buu yaaa.bi daha uzun süreli kaçamak yapmıycamm söz.....neyse ben kaçıyorum....pazar da dahil izinli oliim aslım olma mı?bugünün mesaj sayımını da gelince yaparım...çok öptüm herkeşleri....nazom pazartesiden itibaren şu kalp vakfı dietini yapak mı senle ne dersin?bu arada diğer sporları yapabiliyo musunn?ya benim totom accık yer görse yapcem de görmüyo...kzılar aklıma bi fikir geldi..şimdi birbirimize mesaj yazarken bekliyoruz ya cevabı..herkes kime mesaj yazıyosa arkasına bi egzersiz eklesin.mesela ben nazcomun mesajına cevap yazdım sonra 30 mekik yazıyorum..nazcom da ona ceevap vermeden önce 30 mekik çekip öle mesaj yazsın..bölece bilgisayar başında sürekli oturmayız ve de ggün içinde az da olsa hareket ederiz...ne dersiniz?
siz düşünün ebn de çıkıyım artık.....ahhh be fadiikimmm ahhhh nirdesinnnnnnn?iice özlemim arttı yaa(((neyse görüşürüz....
...kzılar aklıma bi fikir geldi..şimdi birbirimize mesaj yazarken bekliyoruz ya cevabı..herkes kime mesaj yazıyosa arkasına bi egzersiz eklesin.mesela ben nazcomun mesajına cevap yazdım sonra 30 mekik yazıyorum..nazcom da ona ceevap vermeden önce 30 mekik çekip öle mesaj yazsın..bölece bilgisayar başında sürekli oturmayız ve de ggün içinde az da olsa hareket ederiz...ne dersiniz?
siz düşünün ebn de çıkıyım artık....
ay satmasınjazzı yaws çok pişman olur hele c1 içn satılmazz
bu arada poloda güzel araba arkadaşımda var siyah içi beyaz deri çok sevimli.
Sende kazasız belası kullan güzelcim baayanlarda araba gördükçe hoşlaşıyorumm tüm bayan şöförlere selam veresim geliyor
al ablacim INWALLAH verisin beklediyin kiloyu
sağol canım inş hep beraber....hee hee hee benim de erkek kardeşim binince yüzünü saklıyodu micradaii yapıosun aynını biz yapsak hayatta vermezler....
yok yaa ne edcek c1i..çok kütük gibi araba almasın bak kullanırken çok zorlanır...gerçi onun kararı saygı da duymak lazım..neyse kazasız belasız inş...
canım adet öncesi olabilir..bir de ödem meselesi..sen hemen bi yeşil çay yap hatta funda yapraklı olsun..çok süper söküyo emin ol....
waayyyy siyah dış,beyaz deri iç ilk defa duydum...çok şıktır eminim.....
selinaycım elleirne sağlık arkadşaım teşekkürlerrr zahmetler verdik sana
kızlar ben çıkıyorum...3 gün çok yoğun bi seminerim var..ona katılıcam...izinli olabilir miyim aslı?yarın sabah bildirime yetişemem...sen beni bu sabah kii kilomla yaz 72.9 çıktımsadece 100 gram.....ehh beee nasıl iş bu tatilde aldığım kiloyu halaa veremedim..400 gram var daha...ya offfff ne zor iş buu yaaa.bi daha uzun süreli kaçamak yapmıycamm söz.....neyse ben kaçıyorum....pazar da dahil izinli oliim aslım olma mı?bugünün mesaj sayımını da gelince yaparım...çok öptüm herkeşleri....nazom pazartesiden itibaren şu kalp vakfı dietini yapak mı senle ne dersin?bu arada diğer sporları yapabiliyo musunn?ya benim totom accık yer görse yapcem de görmüyo...kzılar aklıma bi fikir geldi..şimdi birbirimize mesaj yazarken bekliyoruz ya cevabı..herkes kime mesaj yazıyosa arkasına bi egzersiz eklesin.mesela ben nazcomun mesajına cevap yazdım sonra 30 mekik yazıyorum..nazcom da ona ceevap vermeden önce 30 mekik çekip öle mesaj yazsın..bölece bilgisayar başında sürekli oturmayız ve de ggün içinde az da olsa hareket ederiz...ne dersiniz?
siz düşünün ebn de çıkıyım artık.....ahhh be fadiikimmm ahhhh nirdesinnnnnnn?iice özlemim arttı yaa(((neyse görüşürüz....
slm kızlar nasılsınız
ben okuldan gelir gelmez planlara gömüldüm daha okul kıyafetimi bile değiştirmedim
sonunda okul müdürümüz geldi bilin bakalım kim geldi
ilçe şube müdürümüz bizim okul müdürü oldu
o kadar çok işim var ki haftasonu çoook çalışmam gerekiyor çoookk
eee sizler neler yaptınız anlatın bakim
yarın kilo bildirimi var unutulmasın sonuçlar nasıl
kızlar bgn bana izin verseniz.misafirlikteym su an
slm kızlar nasılsınız
ben okuldan gelir gelmez planlara gömüldüm daha okul kıyafetimi bile değiştirmedim
sonunda okul müdürümüz geldi bilin bakalım kim geldi
ilçe şube müdürümüz bizim okul müdürü oldu
o kadar çok işim var ki haftasonu çoook çalışmam gerekiyor çoookk
eee sizler neler yaptınız anlatın bakim
yarın kilo bildirimi var unutulmasın sonuçlar nasıl
selam kızlar ancak gelebildim eve okul arkasından ödemiş gene pestilimiz çıktı şimcik yemek yapçam
bi yandanda buraya takılcam siz naaptınız bakalım bi geçmiş yapıım önce
kızlar bgn bana izin verseniz.misafirlikteym su an
kızlar hoşgeldiniz yaaaaaaaasizsiz çekilmiyor burası yaaaaa üfssssss ((( öksüz kaldık sankim
hoşbulduk tatlıcım nasılsın bakalım
:
yaaaaa yemekmi boşver neyapacaksın yemeği D bak ii şeyler değil onlar kilo aldırır hehe yemeyin burada sohbet edelim iki lafın belini kıralım
kuzucum yemek yapmıyalımda kocayla oğluşu napalım benim koca eve gelince önce mutfağa giriyo ne vardiye bide gelmeden önce arıyo ben geliyorum ne alım ne yemek var falan diyo gelde yapma
merak etme ama ben akşam için yaptığım yemekleri akşamları yemiyorum ertesi gün öğle yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?