Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 fincan kahve
yani klasikleşmiş kahvaltım
öğle 1 sigara böreği büyüklüğünde börek
aralarım hep çay oldu
eve gelince çok acıkmıştım
1 dilim ekmek
gene peynir domates yedim

çok beğenmek çok beğenmek çokkk beğenmek o bayraktai gibi ince belli olacan merak etmeeee :) eski apntolları bayrak niyeitne sallıcazzz afiyet olsun.

hoşbulduk canım tam cevap verecektim elektrik gitti yağmur yağıyor burdada

inş canım haftasonu hepsini halledecem haftaya sizlerleyim inanın aklım burda kalıyor

canım sabah niye kötü sonuç çıksın ki akşam kaçıracan mı yoksa yemekleri

başedilmez canım kavga çıkar merak etme ben bir soğan doğrar bir sana bakarım bir domates doğrar gene sana bakarım öle öle hallederiz

ay bende yazayım pek özendim

sabah
sade çayyy 2 kupa

öğlen
ekmek arası kokoreç (çok acıktım birde ödüllendirdim kendimiekmeğin içini iice sıyırttık çıtır kısmı kaldı sadece)
acılı şalgam

ara
2 erik
bolca şekersiz çay

hala açımmmm

hoşbulduk canım valla bilmiyorum milli eğitim müdürlüğündede olacağoı için çok fazla okula uğramayacak galiba
ben tartılmıyom artık cumadan cumaya ama dün bahsettim ya çok fazla şişim inş kiloya yansımaz

canım canımm buralard aöyle çok yağmurlu ve günlerde susuzuz( en temel ihtiyaçlarımızı bile kaşrılayamıyoruz.

Tamam haftasonuu bitir iice hepsini hiç birşey kalmasıny aaaaaaaaa(( böyle diyettin anlamı yok gaza gelemiyorum sanki herkes diyeti bozmu gibi geliyor

ay öğlen biraz ödüllendirdim kendimi.
akşamada kayınvalidemdeyim hatuncuk döktürmüştür söz verdi tek çeşit yapıcaktı ama hiç snamıyorum

başedilmez canım kavga çıkar merak etme ben bir soğan doğrar bir sana bakarım bir domates doğrar gene sana bakarım öle öle hallederiz

D ay evettt sonra üzülürüm neden oldumm diye kız ben sana evdeki yemekleride göderim yeterki kavga çıkmasınDDDD evde yemek bulamayan koca neyapar kadının başının etini yer yani bir şekilde yiyecek birşey bulurDDD

sen hem doğra hem yaz

ay burayın görmeyin kızlar bir günde kış geldi hava 10 derece birden soğudu herhalde donuyo çünkü ayaklarım bir yağmur
kapkara hava

vermeyelim kaptancımmm bizimle ilgilensinn hiç girmedi zateng ün boyu

canım insanların işi olabilir normal izin verilir ama ben daha öncede bahsetmiştim bu izin konusunda herkes dikkatli olsun diye
dün mesela bend eakşam misafirliğe gidecektim okuldan sonra gelim o 2 saat içinde paylaşımda bulundum en azından 7 mesaj kuralını yerine getirdim. gece dönüncede bi selam dedim en azından. misafirliğe gitmek bir anda kararlaşılan bişey değil daha önceden biliyor o zaman erkenden gelip kurala uyulmalı
ilkincim kırılma sakın ama bugün haksızsın
şuan çalışmıyorsunda işte olduğun için gündüz giremedin diyelim lütfen canım bundan sonra daha dikkat et bu konuda ve bütün üyelerde dikkat etsin
eğer bu durum böyle giderse izni kaldırırız herkes cezasını uygular gelmediği için

amamnınn kaptanım tırs tırss tırstım hehe girsinler yaaa herkes girsinDDD tek bşaına kupaları topluyorumm koyacak yer kalmadı kupalarımııııDDD

aahh canım ahhh ben biraz işi abartıyorum herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım inş bitecek haftasonu
canım eskiden herkes tatildeydi daha sık giriliyordu şimdi işler başlayınca mecburen azalma oldu
akşam biraz daha dikkat etmen lazım o zaman canım

ay burayın görmeyin kızlar bir günde kış geldi hava 10 derece birden soğudu herhalde donuyo çünkü ayaklarım bir yağmur
kapkara hava

burası gündüz iyiydi canım biraz önce bozdu hava

tatlım bütün gün kokoreç dışında bişi yememişsin onun hakkındada yorum yapamıycam sevmem çünkü görünce kaçanlardanım o yüzden açsın sanırım sabah kahvaltılarını ihmal etme bence
sen muhasebecimisin kuzucum

DD bu güzel birşey canım herkess yaptığı işin hakkını versee bu ülke nerelere gelmezkii.
Ama akşamlarıda girmiyor kimse ben fırsat buldukçaaa atıyorum kendimi forumaa.
akşam çok dikkat edeceğim hiçç merak etmeee. yarına süprizim var şaşırtıcı olucak

DD evettt yemedim akşamyemeği pek düşnmüyorumm ay bütün sakatatlara bayılırım
kokoreç, bumbar,şırdan,tantuni, işkembe,paça, beyin,kelle paçaD herşeye ama
ay ay ağzımdan sular akıyorrrrrr midemde ziller çalıyor sanırım yediklerimi sindirmişim.
ay bu arada ben smmm yim evet canım. o yüzden rahatım iş ortamım büro olduğu için birde serbest o yüzden rahatım. bütün gün forumda çençen halindeyim

ay iyiymiş ozaman bende adamı şube müdürlüğünden okul müdürlüğüne çektiler sandım çok fazla okulda olmamasıda fena değil hani

bende bendeeeD aynısını yapıcam 38 im ama 40 ta giyiyorum DD 38-40 arası diilde
36-38 arası gidip gelmek istiyorum çokmu şey istiyorum yaaaa

yok be güzelim ne çok şey istiycen ben 44 bedenden38 olmaya çalışıyorum çok olsa benimki olur

aayy çok merak ettim bak inş çok güzel bir süprizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…