- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #42.901
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 fincan kahve
yani klasikleşmiş kahvaltım
öğle 1 sigara böreği büyüklüğünde börek
aralarım hep çay oldu
eve gelince çok acıkmıştım
1 dilim ekmek
gene peynir domates yedim
aslıcım hoş geldin valla sensiz hele hiç çekilmiyor yawssss sanki kaptansız gibiyiz((( nezaman hafiler işlerin yawsss bitsin foruma odaklanalımm DDD hehe
şaka biryana Allah kolalyık versin fıstık.
Bu arada bugün tardıa güzel şeyler gördüm şimdi yapsma kilo bildirimimisabah kötü süpriz görmektense
hımssss olay anlaşılmıştırrrDDD peki yap madem aç kocayla başedilmez heheh benim kocişte aynıı çünküüüüü:)))) ama ama onlara göre yap biz az yiyelim hehe hemde çabuk biter bizede zaman ayırırsın.
bu günkü menüm
sabah 1 dilim ekmek
1 domates
1 dilim peynir
1 fincan kahve
yani klasikleşmiş kahvaltım
öğle 1 sigara böreği büyüklüğünde börek
aralarım hep çay oldu
eve gelince çok acıkmıştım
1 dilim ekmek
gene peynir domates yedim
çok beğenmek çok beğenmek çokkk beğenmek o bayraktai gibi ince belli olacan merak etmeeee :) eski apntolları bayrak niyeitne sallıcazzz afiyet olsun.
hoş geldin aslı kolay gelsin sana nasıl biri bari müdür inş problemsiz uyumlu biridirde huzurlu olrsunuz
kilo durumunu hiç sorma bende bir numara yok galiba iki gündür form çayı astım sumu tuttum ne oynamıyo tartı
senden naber kuzum
hoşbulduk canım tam cevap verecektim elektrik gitti yağmur yağıyor burdada
inş canım haftasonu hepsini halledecem haftaya sizlerleyim inanın aklım burda kalıyor
canım sabah niye kötü sonuç çıksın ki akşam kaçıracan mı yoksa yemekleri
başedilmez canım kavga çıkar merak etme ben bir soğan doğrar bir sana bakarım bir domates doğrar gene sana bakarım öle öle hallederiz
hoşbulduk canım tam cevap verecektim elektrik gitti yağmur yağıyor burdada
inş canım haftasonu hepsini halledecem haftaya sizlerleyim inanın aklım burda kalıyor
canım sabah niye kötü sonuç çıksın ki akşam kaçıracan mı yoksa yemekleri
inş canım yatakodasının balkonuna asçam bayrak diye bir 38 oliiim
vermeyelim kaptancımmm bizimle ilgilensinnhiç girmedi zateng ün boyu
canım insanların işi olabilir normal izin verilir ama ben daha öncede bahsetmiştim bu izin konusunda herkes dikkatli olsun diye
dün mesela bend eakşam misafirliğe gidecektim okuldan sonra gelim o 2 saat içinde paylaşımda bulundum en azından 7 mesaj kuralını yerine getirdim. gece dönüncede bi selam dedim en azından. misafirliğe gitmek bir anda kararlaşılan bişey değil daha önceden biliyor o zaman erkenden gelip kurala uyulmalı
ilkincim kırılma sakın ama bugün haksızsın
şuan çalışmıyorsunda işte olduğun için gündüz giremedin diyelim lütfen canım bundan sonra daha dikkat et bu konuda ve bütün üyelerde dikkat etsin
eğer bu durum böyle giderse izni kaldırırız herkes cezasını uygular gelmediği için
canım canımm buralard aöyle çok yağmurlu ve günlerde susuzuz( en temel ihtiyaçlarımızı bile kaşrılayamıyoruz.
Tamam haftasonuu bitir iice hepsini hiç birşey kalmasıny aaaaaaaaa(( böyle diyettin anlamı yok gaza gelemiyorum sanki herkes diyeti bozmu gibi geliyor
ay öğlen biraz ödüllendirdim kendimi.
akşamada kayınvalidemdeyim hatuncuk döktürmüştür söz verdi tek çeşit yapıcaktı ama hiç snamıyorum
ay burayın görmeyin kızlar bir günde kış geldi hava 10 derece birden soğudu herhalde donuyo çünkü ayaklarım bir yağmur
kapkara hava
ay bende yazayım pek özendim
sabah
sade çayyy 2 kupa
öğlen
ekmek arası kokoreç (çok acıktım birde ödüllendirdim kendimiekmeğin içini iice sıyırttık çıtır kısmı kaldı sadece)
acılı şalgam
ara
2 erik
bolca şekersiz çay
hala açımmmm
aahh canım ahhh ben biraz işi abartıyorum herşey mükemmel olsun diye çok uğraşırım inş bitecek haftasonu
canım eskiden herkes tatildeydi daha sık giriliyordu şimdi işler başlayınca mecburen azalma oldu
akşam biraz daha dikkat etmen lazım o zaman canım
tatlım bütün gün kokoreç dışında bişi yememişsin onun hakkındada yorum yapamıycam sevmem çünkü görünce kaçanlardanım o yüzden açsın sanırım sabah kahvaltılarını ihmal etme bence
sen muhasebecimisin kuzucum
hoşbulduk canım valla bilmiyorum milli eğitim müdürlüğündede olacağoı için çok fazla okula uğramayacak galiba
ben tartılmıyom artık cumadan cumaya ama dün bahsettim ya çok fazla şişim inş kiloya yansımaz
bende bendeeeD aynısını yapıcam 38 im ama 40 ta giyiyorum DD 38-40 arası diilde
36-38 arası gidip gelmek istiyorumçokmu şey istiyorum yaaaa
DD bu güzel birşey canım herkess yaptığı işin hakkını versee bu ülke nerelere gelmezkii.
Ama akşamlarıda girmiyor kimse ben fırsat buldukçaaa atıyorum kendimi forumaa.
akşam çok dikkat edeceğim hiçç merak etmeee. yarına süprizim varşaşırtıcı olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?