- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.221
o zaman bikaç A4 kağıt alayım yanıma :)))
yazarım yazmasına ama bakalım kaptan alacak mı beni :44:
kızlar akşam kumpirciye gidelim diyolar kaç kaloridir acaba...
kızlar hepiniz geçmişmi okuyorsunuz sesiniz çıkmıyorrr.
ben bugün hamama gittim ilkkezz hamamcı kese yaptı bana diyorumki ne olur çok kir çıkarsa ayıplama beni ben hiç hamam gelmedim kendimde pek kese yapmam, yok kızım temiz admaın hamamda ne işi var dedi sen rahat ol ay mayıştım yaaa yok böyle birşeyy süperdiiDDDD kızlarrr şimdiye kadar mahrum kalmışım bu güzellikten 15 günde engeç 1 ayda bir yapmayı planlıyorum
nasılsın nazco ne var ne yok?
daha önce 2 yıl step yaptım hiç öle bi sorunla karşılaşmadım .....
iyidir tatlım misafir vardı sabahtan geldiler az önce gittiler bende ortalığı topluyorum sen nasılsın maraton başladı
kızlar hepiniz geçmişmi okuyorsunuz sesiniz çıkmıyorrr.
ben bugün hamama gittim ilkkezz hamamcı kese yaptı bana diyorumki ne olur çok kir çıkarsa ayıplama beni ben hiç hamam gelmedim kendimde pek kese yapmam, yok kızım temiz admaın hamamda ne işi var dedi sen rahat ol ay mayıştım yaaa yok böyle birşeyy süperdiiDDDD kızlarrr şimdiye kadar mahrum kalmışım bu güzellikten 15 günde engeç 1 ayda bir yapmayı planlıyorum
hondalar muhteşem yaaa
bizde de honda civic hatchback var..
tek suçu benzinli olmasıher ne kadar az yaksa da :)
geçmişi okurken buldum
tozlu sayfalardan çıkardım :)))
iyi canım evet sorma..cok yoğun oluyorum okulda artık.başıma bir iş sardılar sorma gitsin..okulda nette de problem var.akşamda giremiyorum karar aldık eşimle yasak :)
tamam canım görüşmek üzere yaa akşamda girseydinnn:))) erken vedalaştık.D yaaaa bizim sularımız yok yaa hüngür hüngürrr koktum ben yaaa 4 gün olduu (( ofsss aniden kesitler. yarın hamama gidecem sende gel kese yaparım sana
işte doktor bey şöyle olsun böyle olsun diyecez doktor aha burda yapılmışı var diyecek
tıkk..tıkkk.. tıkkkkkkk
ayy ayy bilmiyorum ki abla nasıl olduğumuyine platonik oldum ben yaaaa
ben hiç iizinli olmadım ki :)) sadece boğazıma hakim olamayıp gruptan ayrılmak zorunda kalan bi emekli dombilikim
bende tutmak istemek kendimi :))) canım cipss istiyor benim yaaa şöyle güzel bir çay yanınada layss rufless ofsss yaa diyet ne zor hayır hayır istemiyorumm
ben de aynı ya.formasyon ilanları veriliyo yavaş yavaş.pzt maraton baslıyor dua edin de kızlar bir yerden formasyonumu alayım...benim için çok önemli bu:18: onun dışında ferihayı izliyorum mayışıyorum dün gece kuzende kaldım şimşek çakıodu korkudan uyuyamadm ondan bgn böle bi garibim uykusuz fln o kdr:)
kızlarrrrrrrrrrr herkese merhaba nasılsınız süper haberlerim var sizlereeeeeeeekendime ucuz ama beni idare edecek bir pc aldımm artık nete girebilecem ama okul formasyon kurs falan derken girme saatlerim akşam 23:00dan sonra olur birde sabahları erken kalkdığımdan sabahları olur ama gün içinde sık sık girmeye çalışacam çok özledim burayı herkesi
kilo bildirimine yetişemedim ama bu hafta 1 kilo 100 gr vermiştim çoğu su dedi doktor ama bu bile yeter bize bundan sonra dirence geçecek dedim
kızlar yaa annem geldi beyşehirden (orda öğretmenlik yapıyor)gelirkende yanın kaymak şekeri ve konya şekeri getirmiş bi sürü..tam da hastalanacağım döneme denk geldiler napsam ki balkondan aşağıya mı atsam ben onları yaa konya şekerini çok severim
ce eeeeeeee
selam kızlar ben geldim, ikizlerim doğdu 15 günlük oldular
60,5 kilo ilebaşladığım hamilelik serüveni 79 kilo ile sonlandı, doğumdam 10 gün sonra 65e düştüm. 4.5 kilo aldım yani,öbür doğumuma göre az kilo kaldı lakin dikkat etmezsem hızlakilo alabiliyorum. kendimi toparlayayım aranızakatılıcam inşallahama bu sefer diyet değil spora ağırlık vermek istiyorum
kızlar markafoni diye bi site var reklamları da çıkıyor hatta çok hoş şeyler hemde çok uygun fiyatlara girin de bakın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?