Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende temiz bir yer bulursam giderim..süper oluyor

iyidir tatlım misafir vardı sabahtan geldiler az önce gittiler bende ortalığı topluyorum sen nasılsın maraton başladı

iyi canım evet sorma..cok yoğun oluyorum okulda artık.başıma bir iş sardılar sorma gitsin..okulda nette de problem var.akşamda giremiyorum karar aldık eşimle yasak :)

süper yapmışsın kuzucuk kız 13 yıldır kütahyada olurda hamama gitmezmi insan orda hamamdan bol bişi yok ılıcalarda otellerin hamamları var temiz oluyo ay ben çok severim her memlekete gidişte bütün sülaleyi kalkıştırırım ben hamam istiyorum diye kırmazlar yazık beni gideriz sen bir alış birdaha vazgeçemezsin

hondalar muhteşem yaaa
bizde de honda civic hatchback var..
tek suçu benzinli olması her ne kadar az yaksa da :)

geçmişi okurken buldum
tozlu sayfalardan çıkardım :)))

hoşgeldin şeker

iyi canım evet sorma..cok yoğun oluyorum okulda artık.başıma bir iş sardılar sorma gitsin..okulda nette de problem var.akşamda giremiyorum karar aldık eşimle yasak :)

ooo işin zor ozaman canım okul biraz düzene girenekadarda zorlanırsın sonra herşey rayına oturur ama net problemi kötü olmuş

bende eliptik bisiklet bakıyorum ama birsürü modeli varmış ya nasıl karar vercem ben bunlara hiç bilmiyorum birde pahalılar
ikinci el falan bulsam iyi olacak korkuyorum koşu bandı gibi birde kullanamazsam diye çok kararsız kaldım

ah ah ne vardı bu kadar uzak olcak gelirdim kız hemde bayıla bayıla

işte doktor bey şöyle olsun böyle olsun diyecez doktor aha burda yapılmışı var diyecek

hahahahahahhaa teknolojinin nimetleri ha süpermiş

tıkk..tıkkk.. tıkkkkkkk

ayy ayy bilmiyorum ki abla nasıl olduğumu yine platonik oldum ben yaaaa

hoş geldin kuzum havada yeni aşk kokuları alıyorum

ben hiç iizinli olmadım ki :)) sadece boğazıma hakim olamayıp gruptan ayrılmak zorunda kalan bi emekli dombilikim

yerim seni dombilikim özletme kendini

bende tutmak istemek kendimi :))) canım cipss istiyor benim yaaa şöyle güzel bir çay yanınada layss rufless ofsss yaa diyet ne zor hayır hayır istemiyorumm

sakın haaaaaaa
sen onların nasıl yağlarla kızartıldığını biliyomusun pis onlar pis sakın haaaaa

Kizlar selam, dun yazamadim , erkenden koye gittik, oglen donecektik, ama arkadasimin cocugun kolu cikti, ve hastane hastane dolastik, eve geldigimde aksam 7 diydi, sizin saate gore bu sabah oluyor. aksilik olmasaydi ogleyin gircektim.

arkadasim cok uzuldu , napicagimizi bilemedik bizde, koyde merkezden 30 dk uzakta falan, merkeze gelesiye kadar cocuk arabada hep agladi kolunu kipirdatamiyordu...cok zor saatlerdi valla. allah kimsenin basina vermesin...

neyse arkadaslar ben bugun ve yarin yokum , hemen haber vereyim cikayim dedim. kaptancigim beni izinli sayarmisin pzt gelirim ins. gorusuruz,,,,

hadi inşallah canım şu formasyon işinide hallet rahatlarsın
:13::13::13::13:

hoş geldin tatlım süper haberlerle gelmişsin hem pc hem eksi kilo çok sevindim

eh biraz kaçamak olur artık napalım ama kalanını komşulara ikram et en iyisi çabuk bitsinler

allah analı babalı büyütsün tatlım yaşları uzun olsun inş

hemen menümü yazıyorum
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
2 zeytin
1 çaykaşığı bal
1 kahve
öğlenden sonra malum misafir vardı onlarla
1 parmak börek
1 küçük ev poaçası
akşam yani birazdan yiyeceğim
yarım tabak taze fasülye ve yoğurt

aklımdayken söyliim kızlar biz yarın sabah erkenden göle gitçez gene plan bu yani gece geliriz
o yüzden aslı beni yarın izinli sayarmısın tatlım nete girme şansım yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…