- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.241
bende eliptik bisiklet bakıyorum ama birsürü modeli varmış ya nasıl karar vercem ben bunlara hiç bilmiyorum birde pahalılar
ikinci el falan bulsam iyi olacak korkuyorum koşu bandı gibi birde kullanamazsam diye çok kararsız kaldım
kızlar akşam kumpirciye gidelim diyolar kaç kaloridir acaba...
selam kızlar ben geldim nasılsınız
kzılar merhaba herkese 2 gündür izinliydim.oku okuuuuuuu bitmiyor ya geçmiş nasılsınız bakenm?
kızlarrr selamsss nabersinizzz ben yemeğimi yedim dışarı çıkacğaız eşimle çıkmadan bir bakayım dedim neler kaynamtışssınız.
kocamıda zayıflattım kızlar 4 kg verdii:) 2 haftadaaa oleyyy.
kızçeler akşam yemeğim
yarım kase tarhana çorbası
kocaman birkase salataDD
ilgilenirsenizz size salata tarifi vemrek isterim besleyici doyurucu yemeside çok zevkli:))
süper yapmışsın kuzucuk kız 13 yıldır kütahyada olurda hamama gitmezmi insan orda hamamdan bol bişi yok ılıcalarda otellerin hamamları var temiz oluyo ay ben çok severim her memlekete gidişte bütün sülaleyi kalkıştırırım ben hamam istiyorum diye kırmazlar yazık beni gideriz sen bir alış birdaha vazgeçemezsin
:
hemen menümü yazıyorum
sabah
1 dilim ekmek
1 domates
2 zeytin
1 çaykaşığı bal
1 kahve
öğlenden sonra malum misafir vardı onlarla
1 parmak börek
1 küçük ev poaçası
akşam yani birazdan yiyeceğim
yarım tabak taze fasülye ve yoğurt
bgn ki menüm arkidişler
sabah aç karna ballı elma sirkeli su
1 dilim kepek ekmeği
kk peynir
1 haşlanmış yumruta
2 bardak şekersiz çay
arada yarım haşlanmış mısır
öğlen 1 kase közlenmiş biber ve patlıcan salatası
1 küçük tabak barbunya yemeği ekmek yok
arada 100 gr yağsız sütle yulaf ezmesi
akşam 1 tabak barbunya
1 kase yoğurt
sankim biraz fazlamı olmuş yavruşummmm afiyet olsun :)) pıt pıt yağ olmasın.
ne güzel tatlım karılı kocalı kilo veriyorsunuz valla çok hoşş çok :)))ben albilirim canım salata tarifi çok seviyorum salataları...iyi gezmeler canım size bizde çıkacaktık gezmeye ama defnoş uyuyunca kaldık evde
ben yorgunum çamaşır yıkadım sonra banyo yaptım
kızlar ya ben bütün olumsuzlukları çağırıyorum neden acaba
elektrikli şofbenin muslukla bağlantısı olan boru çıktı onla uğraştım bütün aksilikler ben evde yalnızken oluyopr ya 2 gün elektrik gidiyo karanlıkta kalıyorum ya kalorifer yanmıyor donuyorum kızlar gelince düzeliyor sadece ben yalnızken oluyor var bende bu durum ama anlamadım
bana çok fazla gelmedi canım sen bizi açlıktan öldürmek mi istiyon yoksam
ben yorgunum çamaşır yıkadım sonra banyo yaptım
kızlar ya ben bütün olumsuzlukları çağırıyorum neden acaba
elektrikli şofbenin muslukla bağlantısı olan boru çıktı onla uğraştım bütün aksilikler ben evde yalnızken oluyopr ya 2 gün elektrik gidiyo karanlıkta kalıyorum ya kalorifer yanmıyor donuyorum kızlar gelince düzeliyor sadece ben yalnızken oluyor var bende bu durum ama anlamadım
sankim biraz fazlamı olmuş yavruşummmm afiyet olsun :)) pıt pıt yağ olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?