Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu haftanın mesaj sayımı bende sanırım gece kociş uyuduktan sonra girebilirsem yani bende sızıp kalmazsam yaparım
sızar kalırsam pazartesi iki günün birden yapsam olurmu kızlar idare edermisiniz beni

canım benim var eliptic bisikletim ben kullanıyorum ve çok memnunum eğer istersen markasını sölerim.

kızlarrr selamsss nabersinizzz ben yemeğimi yedim dışarı çıkacğaız eşimle çıkmadan bir bakayım dedim neler kaynamtışssınız.

kocamıda zayıflattım kızlar 4 kg verdii:) 2 haftadaaa oleyyy.
kızçeler akşam yemeğim

1 bardak sirkeli su
yarım kase tarhana çorbası
kocaman birkase salataDD

ilgilenirsenizz size salata tarifi vemrek isterim besleyici doyurucu yemeside çok zevkli:))

Son düzenleme:
bgn ki menüm arkidişler
sabah aç karna ballı elma sirkeli su
1 dilim kepek ekmeği
kk peynir
1 haşlanmış yumruta
2 bardak şekersiz çay
arada yarım haşlanmış mısır
öğlen 1 kase közlenmiş biber ve patlıcan salatası
1 küçük tabak barbunya yemeği ekmek yok
arada 100 gr yağsız sütle yulaf ezmesi
akşam 1 tabak barbunya
1 kase yoğurt

ne güzel tatlım karılı kocalı kilo veriyorsunuz valla çok hoşş çok :)))ben albilirim canım salata tarifi çok seviyorum salataları...iyi gezmeler canım size bizde çıkacaktık gezmeye ama defnoş uyuyunca kaldık evde

hehe hehe:)) valla ayıp etmişim yaaaaaa valla nasıl gitmezz insan.
ay şekerrr en güzelini yapıyorsun bir günlük beylik beyliktirr sen devam ettt herdefasındaa istee canım:) vallaaa bende bundan sonraa ayda bir gidecğeimmm:))) çok zevkliydi yaa.

selam kızlar ben geldim nasılsınız

ben yorgunum çamaşır yıkadım sonra banyo yaptım

kızlar ya ben bütün olumsuzlukları çağırıyorum neden acaba
elektrikli şofbenin muslukla bağlantısı olan boru çıktı onla uğraştım bütün aksilikler ben evde yalnızken oluyopr ya 2 gün elektrik gidiyo karanlıkta kalıyorum ya kalorifer yanmıyor donuyorum kızlar gelince düzeliyor sadece ben yalnızken oluyor var bende bu durum ama anlamadım

çok güzel bir menü canım afiyet olsunnn. kaçamak çok olmamış sevindim.

ara bir kase erik yedim

akşam yemeği yemedim bu saatten sonrada olmaz diye patlamış mısır yiyorum şimdi

sankim biraz fazlamı olmuş yavruşummmm afiyet olsun :)) pıt pıt yağ olmasın.

ay evet moral oldu bize yaa :) en güzelide az yemek yapınca ekmek vermeyince mızıklamıyorr:)) sevdi oda kg verincee diyeti.

salata tarifini vereyim hemen.
iki kişilik yaptım canım bugün ben.

birtane tavuk gögsünü doğruyoruzz bit tavaya alıyoruz 1 yemek kaşı kadar zeytinyağı koyuyoruzz kekik,kimyon,kırmızı toz biber,karabiber,tuz,susam atıp karışıtıryoruz ocağı yakıp pişiriyoruz orta ateşte önce sulanıyor sonra cızırtıyor. 15 dk da oluyor pişinc ekapatlaım alalım kenara.
marol salatlaık kırmızı biber roka domates mısır doğrayıp biraz limonsuyu veye nar eşkisi ile harmanlıyoruzz salata kasesine alıyoruzz. üzerine biraz kaşar rendeliyoruzzz ve tavuklarımızı üzerine koyuyoruzz ben birdaha zeytinyağı ve tuz ilave etmiyorum ay çok lezzetli oluyorr afiyet olsun.

hoş geldin. canım benim kıyamam sana yavruum yaaa( okulda koşturmacan yetmiyor gibi bird evde bu aksiliklerle uğraşıyorsunn.

aslıcığım okuyup üfle tatlım kendini şaka yapmıyorum ciddi ciddi yap bende de çok olduğu için ben öle yapıyorum her sabah uyanınca ayetel kürsi yi okuyorum sende yap akşamlarıda nas ve felak suresini okuyorum sende dene tatlım

ben geldimmm...
sabah 1 simit
1 bardak meyve suyu
1 çatal peynir

akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk pilav
3 yk etli nohut
biraz patates salatası

sankim biraz fazlamı olmuş yavruşummmm afiyet olsun :)) pıt pıt yağ olmasın.

canım emzirdiğim için az bile aslında hiç yemeğimden kesmem gerekiyor yasak emziren annelere..ama benim tontikin kilosu iyi olunca doktoruda ek mama ver dediği için yapabiliyorum yoksa emziren bir anneye göre az bile yiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…