- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.261
merhaba canımmm şu izin faslını resmi tatiller dışında yapmasakmıDDD özlüyoruzz yawsss
ben geldimmm...
sabah 1 simit
1 bardak meyve suyu
1 çatal peynir
akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk pilav
3 yk etli nohut
biraz patates salatası
bana çok fazla gelmedi canım sen bizi açlıktan öldürmek mi istiyon yoksam
ay evet moral oldu bize yaa :) en güzelide az yemek yapınca ekmek vermeyince mızıklamıyorr:)) sevdi oda kg verincee diyeti.
salata tarifini vereyim hemen.
iki kişilik yaptım canım bugün ben.
birtane tavuk gögsünü doğruyoruzz bit tavaya alıyoruz 1 yemek kaşı kadar zeytinyağı koyuyoruzz kekik,kimyon,kırmızı toz biber,karabiber,tuz,susam atıp karışıtıryoruz ocağı yakıp pişiriyoruz orta ateşte önce sulanıyor sonra cızırtıyor. 15 dk da oluyor pişinc ekapatlaım alalım kenara.
marol salatlaık kırmızı biber roka domates mısır doğrayıp biraz limonsuyu veye nar eşkisi ile harmanlıyoruzz salata kasesine alıyoruzz. üzerine biraz kaşar rendeliyoruzzz ve tavuklarımızı üzerine koyuyoruzz ben birdaha zeytinyağı ve tuz ilave etmiyorum ay çok lezzetli oluyorr afiyet olsun.
hoş geldin. canım benim kıyamam sana yavruum yaaa( okulda koşturmacan yetmiyor gibi bird evde bu aksiliklerle uğraşıyorsunn.
seninkide çok az be yavrum sende hiç yemiyorsunnn sen zaten aç geziyorsunn:))))
hehe fiyonanın akşamı biraz fazla geldi ama onun bebişi varrr yani normalde olabilr.
:))
ay evet moral oldu bize yaa :) en güzelide az yemek yapınca ekmek vermeyince mızıklamıyorr:)) sevdi oda kg verincee diyeti.
birtane tavuk gögsünü doğruyoruzz bit tavaya alıyoruz 1 yemek kaşı kadar zeytinyağı koyuyoruzz kekik,kimyon,kırmızı toz biber,karabiber,tuz,susam atıp karışıtıryoruz ocağı yakıp pişiriyoruz orta ateşte önce sulanıyor sonra cızırtıyor. 15 dk da oluyor pişinc ekapatlaım alalım kenara.
marol salatlaık kırmızı biber roka domates mısır doğrayıp biraz limonsuyu veye nar eşkisi ile harmanlıyoruzz salata kasesine alıyoruzz. üzerine biraz kaşar rendeliyoruzzz ve tavuklarımızı üzerine koyuyoruzz ben birdaha zeytinyağı ve tuz ilave etmiyorum ay çok lezzetli oluyorr afiyet olsun.
canım emzirdiğim için az bile aslında hiç yemeğimden kesmem gerekiyor yasak emziren annelere..ama benim tontikin kilosu iyi olunca doktoruda ek mama ver dediği için yapabiliyorum yoksa emziren bir anneye göre az bile yiyorum..
canım emzirdiğim için az bile aslında hiç yemeğimden kesmem gerekiyor yasak emziren annelere..ama benim tontikin kilosu iyi olunca doktoruda ek mama ver dediği için yapabiliyorum yoksa emziren bir anneye göre az bile yiyorum..
canım normalde gecen senekş gibi okula gidip gelmiyorum başıma iş sardılar yazarım bir ara facede ok
bakasana kocişinide zayıflatmış önünden çekmiştir tabakları
bakasana kocişinide zayıflatmış önünden çekmiştir tabakları
canım çekti
hoşbulduk canım valla çekerim bütün aksilikleri ben
bugün böyle oldu yarın börek yapmayı düşünüyorum kızların gelmesine ondan yerim 1-2 dilim artık
ohhh bende yapıyorum bunu ama susam iyi fikir susam kullanmıyorum..afiyet olsun
kızlar yaa bizim evin altında kına gecesimi ne var sanki şarkıcı bizim balkonda sölüyor şarkıyı valla şişti kafam iki gündür dünde vardı başka birinin düğünü..kışın gelmesini en çok bundan istiyorum valla...
heheh yap şekerim bhakaten çok lezzetli oluyorrr başka türlü diyetler çekilmiyor yaws.saol tatlım valla çok lezzetli gözüküyoroff ağzım sulandı kız
kızlar yaa bizim evin altında kına gecesimi ne var sanki şarkıcı bizim balkonda sölüyor şarkıyı valla şişti kafam iki gündür dünde vardı başka birinin düğünü..kışın gelmesini en çok bundan istiyorum valla...
kızlar kızın bana az önce eşimle dışarda yedik 1 porsiyon patlıcanlı kebap ve yarım künefe..yarın sabahta açık büfe kahvaltıya ..ya uzun süredir vakit bulup birlikte dışarı cıkamıyorduk.o mutlulukla ben biraz kaçırdım sanki..yarın napcam bennnnnn of puf vahhh..
çekiyorum valla:)) az önce arkadaşlar dışarı çıkmaylaım bize gelin deidler kocama birsürü tembih yaptımmm sakın ikramları bitirme dedim yaa ne kötüsün diyorrDDd çok tokuz ama yemeyelim diyorum ozamana acıkırız diyor DD.
hehe gaddar hatuncuk hehe
doktorlar süt için sadece bol su içmek yeterli çok yemeye sekerli yemeye gerek yok deyyolar emme..tabi sen daha iyi bilin..sütün oluyo değil mi şincik..tecrübelerinden faydalanalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?