Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldimmm...
sabah 1 simit
1 bardak meyve suyu
1 çatal peynir

akşam
2 kepçe mercimek çorbası
1 yk pilav
3 yk etli nohut
biraz patates salatası

afiyet olsunnn canımmmm güzel bir menüymüşş.
sabah simidini öğlen yemyerek kurtarmışssın ay sabhalrıda simit pek güzle oluyor yawss.afiyet olsun

canım çekti

hoş geldin. canım benim kıyamam sana yavruum yaaa( okulda koşturmacan yetmiyor gibi bird evde bu aksiliklerle uğraşıyorsunn.

hoşbulduk canım valla çekerim bütün aksilikleri ben

seninkide çok az be yavrum sende hiç yemiyorsunnn sen zaten aç geziyorsunn:))))
hehe fiyonanın akşamı biraz fazla geldi ama onun bebişi varrr yani normalde olabilr.
:))

bugün böyle oldu yarın börek yapmayı düşünüyorum kızların gelmesine ondan yerim 1-2 dilim artık

ohhh bende yapıyorum bunu ama susam iyi fikir susam kullanmıyorum..afiyet olsun

saol tatlım valla çok lezzetli gözüküyoroff ağzım sulandı kız

canım benim pardon ben biran unuttum sonra hatırladımmm haklısınn canım benim:))) defnoşa gaz olmasın enerji olsun güzel bitaminler olsun kuzucuk yerim onu ben

doktorlar süt için sadece bol su içmek yeterli çok yemeye sekerli yemeye gerek yok deyyolar emme..tabi sen daha iyi bilin..sütün oluyo değil mi şincik..tecrübelerinden faydalanalım..

kızlar yaa bizim evin altında kına gecesimi ne var sanki şarkıcı bizim balkonda sölüyor şarkıyı valla şişti kafam iki gündür dünde vardı başka birinin düğünü..kışın gelmesini en çok bundan istiyorum valla...

kızlar kızın bana az önce eşimle dışarda yedik 1 porsiyon patlıcanlı kebap ve yarım künefe..yarın sabahta açık büfe kahvaltıya ..ya uzun süredir vakit bulup birlikte dışarı cıkamıyorduk.o mutlulukla ben biraz kaçırdım sanki..yarın napcam bennnnnn of puf vahhh..

bakasana kocişinide zayıflatmış önünden çekmiştir tabakları

çekiyorum valla:)) az önce arkadaşlar dışarı çıkmaylaım bize gelin deidler kocama birsürü tembih yaptımmm sakın ikramları bitirme dedim yaa ne kötüsün diyorrDDd çok tokuz ama yemeyelim diyorum ozamana acıkırız diyorDD.
hehe gaddar hatuncuk hehe

canım çekti
hoşbulduk canım valla çekerim bütün aksilikleri ben
bugün böyle oldu yarın börek yapmayı düşünüyorum kızların gelmesine ondan yerim 1-2 dilim artık

hımsss yarın yap kendine cnımcım:))) valla bazen aksilikler üst üste geliyorr az öncee fiyonanın dediği gibi okun hayaıtm ya sen oku yada birilerine okun üflesinler seni
bu arada yarın birazcık yee evett azcık metobolizmanın hızlanması lazımm .

benim eski mahallede de öyleydi sabah cuma akşam başlar pazar akşam ses biterdi :)

ohh iki göbecik de sen atıver:))) şaka bi yana kötü oluyo o yavv bebek de var bi de:S

bende hiç sevmem ya sen eğleniyon millet işkence çekiyor

hımmm sabah öğle ne yedin canım
bu saatten sonra yemek yasak
sabahta az ye herşeyden
öğle ve akşam dikkat canım

yazık acıdım bak enişteye

doktorlar süt için sadece bol su içmek yeterli çok yemeye sekerli yemeye gerek yok deyyolar emme..tabi sen daha iyi bilin..sütün oluyo değil mi şincik..tecrübelerinden faydalanalım..

sütüm var allaha şükür..su süt yapıyor gerçekten hergün 5 ltreyi geçgin su içiyorum ama sadece süt ve suyla olmuyor zaten sütü 1 bardaktan fazla içemiyorsun çünkü bebişlere acayip gaz yapıyo süt ve süt ürünleri..canım emziren annelere diyet yasak sadece yağ yapmıycak ve besin değeri yüksek yemek listeleri verebiliyolar ben çünkü buraya başlamadan önce diyetisyene gittim bana 1 yıl boyunca diyet yapamzsın dedi..benimde çok yaptığım sölenemez ama defne biraz tombiş olmasaydı sağlıklı olmasaydı düşünmezdim bile zayıflamayı umrumda olmazdı heralde...sadece suyla süt olmuyor ne yazık ki her besini almak lazım bebeişlerin güzel büyümeleri için bakliyatlardan etlerden meyvelerden sebzelerden alman gereken her besini alman gerekiyor...tatlı gerçekten hiç bi işe yaramıyor süt filan yaptığıda yok sadece anneye kilo yapıyor o kadar ama emzirdiğin için canın bi tatlı istiyor ki sorma süt şekerl, gittiği için sanırım insan emzirirken iştahı çok açılyo herşeyi yiyesi geliyor millette sen sütlüsün diye koyuyor önüne herşeyi..hamileyken yemiyordum ben yaa bu kadar yemek...bide emziren anneler zayıflar diyolar daha çok kilo aldım ben ama emzirince daha çabuk topluyor vücut kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…