Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende hiç sevmem ya sen eğleniyon millet işkence çekiyor

hımmm sabah öğle ne yedin canım
bu saatten sonra yemek yasak
sabahta az ye herşeyden
öğle ve akşam dikkat canım

bugun beni hiç sorma kahvaltı iyiyidi ara öğün yok, öğlende dürüm falan ama bişi olmaz dimi uzun süredir hiç bozmadım sadece bugun yarında dikkat ederim hı??

oy oy oyy valla kaçamk diye buna derim künefe demekk ofsss sıcak sıcak ay ne güzel oluyor oo yaa aşkol meşkol emiii nasıl yedinDD

bak birde sabah açıkbüfeye gidecek yaaa kız en az 40 çeşittt yiyecek oluyor yarısında 1 parça alsan 3 tabak dolarrrD 3 günlük yemek yer çıkarsın yemesen verdiğin paraya yazıkkkkk valla işin zor

kızlar ben kaçar dışaır çıkma vakitimiz geldi hepinize iigecelerrr ii sohbetler diliyorum..

KAPTANCIMM ASLI KAPTAN takımda boşyer varmıdır bir arkadaş katılmak istiyor başka forumdan:)) akıllıbıdık ona yerimiz varmı. eskiyi okursan yazdı istediğini bende soraırm kaptana yer varsa sana özelden mesaj ataırm dedim müsden varmıdırrrr:)

kıs deme öle kendimi kotu hissediyom..bu hafta sporun vuracam dibine

hehe ben anladım senii kız zaten 1 ay yasak var bize :) yaramazlık yok dedi dr :))) hehe

hımmm 1 ay sonra daha çok kilo vereceksiniz yani

bugun beni hiç sorma kahvaltı iyiyidi ara öğün yok, öğlende dürüm falan ama bişi olmaz dimi uzun süredir hiç bozmadım sadece bugun yarında dikkat ederim hı??

hımm yarın dikkat edersen sorun olmaz ama yarında abartırsan olur canım

nazmiyeciğim düşünüyormusun hala eliptik bisiklet almayı..canım bende goodmanın eliptik bisikleti var ben çok memnunum 230 milyona aldım indirimdeydi aldığımda internettende satıyorlarmış...ama canım senin yürüyüş bandın varsa neden alacaksın ki bisikleti..

goodman 210 model mi kuzucuk bende eve ses yapmayan bi alet bakıyom

canım malesef şuan yerimiz yok 12 kişiyiz

goodman 210 model mi kuzucuk bende eve ses yapmayan bi alet bakıyom

evet canım ben çok tesadüfen aldım bunu ne araştırdım ne bişi yapmıştım ama hiç pişman omadım ses yapmıyor gerçekten yani biraz çıkıyor ses ama sanırım aşşağılara gitmiyor çünki ben sabha altıda kalkıp yapıyorum şimdiye kadar şikayet olmadı eşimde diğer odalara ses gelmiyor diyor.. ben menunum valla bir de üstünde tiwistiyle plates lastikleri var bisiklete bindikten sonra onlarıda çalışıyorum güzel oluyor geçekten..

hepsiburadadan mı aldın?

hepsiburadadan mı aldın?

yok canım ben özdilekten aldım plates topu ve plates lastiği almaya girmiştim bunu aldım çıktım eşimin düştüğü şaşkınlığı görmeniz lazımdı ama ordan alan arkaşlarım da varmış ordan alıp servisini arıyorsun onlarda gelip yapıyolarmış..benim arkadaşım düzenli olarak her gün kullandı bunu ve 1 ayda 8 kilo verdi bende yapsam bende verecem de bi düzenimi oturtamadım ama bundan sonra her sabah 6 da kalkıp yapacam çünkü akşam ya gezmeye gidiyoruz ya defne uyumuyo ya da misafir geliyo fırsatım olmuyor...

gunde yarım saat olsada yeter bana..yeterki düzenli yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…