- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.301
pff ders çalışmam gerek hiç canım istemiyoo
selam kızlar ben geldim nasılsınız
ben yorgunum çamaşır yıkadım sonra banyo yaptım
kızlar ya ben bütün olumsuzlukları çağırıyorum neden acaba
elektrikli şofbenin muslukla bağlantısı olan boru çıktı onla uğraştım bütün aksilikler ben evde yalnızken oluyopr ya 2 gün elektrik gidiyo karanlıkta kalıyorum ya kalorifer yanmıyor donuyorum kızlar gelince düzeliyor sadece ben yalnızken oluyor var bende bu durum ama anlamadım
uykum geldi neden acaba saat daha erken
aynen tatlım benimde uykum geldi ama ders çalışmamak için geldi benimki
ben yoruldum bide banyo yaptım ya uykum geldi
şimdilik çıkıyorum biraz dinleneyim
canım malesef şuan yerimiz yok 12 kişiyiz
kızlar evinde yürüyüş bandı olan var mı peki teksorun ses benim için ondaa
benim vardı canım 1 ay öncee eşimmm sattııı yaa biz sevmedik yürüyüş banddını 1 senede 20 defadan fazla kullanmadık yerde kaplıyorduu çalışma odasındaaa postaladık bizde.
kızlar selamlar..herkeslere güzel ve eğlenceli bi pazar diliyorum....seminerimin son günü ve seminer salonundan gizli gizli yazıyorum..benim takım arkadaşlarımın kalbi temiz dierekten sizlerden dua istemek için girdim..birazdan 3 saatlik bi sınava gircem ya inş başarılı olursam sertifikam gelicek....bana dua eder misiniz?şimcik çıkıyom ben sınav sonrası da başka bi ders anlatımı var sanıırm çünkü akşam geç saatte işimiz bitcek dedi hoca...eve döner dönmez girmeye çalışıcam ama çok da fırsatım olmaz zannımca....herkesi öpüyorum bol bol
Kızlar kaçak girdim çok kalamıycam
fiyonacım eliptik bisikletinin markasını ve modelini yazarmısın
kızlar selamlar..herkeslere güzel ve eğlenceli bi pazar diliyorum....seminerimin son günü ve seminer salonundan gizli gizli yazıyorum..benim takım arkadaşlarımın kalbi temiz dierekten sizlerden dua istemek için girdim..birazdan 3 saatlik bi sınava gircem ya inş başarılı olursam sertifikam gelicek....bana dua eder misiniz?şimcik çıkıyom ben sınav sonrası da başka bi ders anlatımı var sanıırm çünkü akşam geç saatte işimiz bitcek dedi hoca...eve döner dönmez girmeye çalışıcam ama çok da fırsatım olmaz zannımca....herkesi öpüyorum bol bol
herkese günaydın millet...iyi ve güzel bir pazar olur inşallah herkese :)))))
allah zihin açıklığı versin canım inş kazanırsın
günaydın canım
nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?