Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nazarrrrr var canım başka şey gelmiyor aklıma walla

kızlar bana müsade azıcık derse bakayım gece gelirim herkes gelir o zamana herhalde görüşürüz

kızlar selamlar..herkeslere güzel ve eğlenceli bi pazar diliyorum....seminerimin son günü ve seminer salonundan gizli gizli yazıyorum..benim takım arkadaşlarımın kalbi temiz dierekten sizlerden dua istemek için girdim..birazdan 3 saatlik bi sınava gircem ya inş başarılı olursam sertifikam gelicek....bana dua eder misiniz?şimcik çıkıyom ben sınav sonrası da başka bi ders anlatımı var sanıırm çünkü akşam geç saatte işimiz bitcek dedi hoca...eve döner dönmez girmeye çalışıcam ama çok da fırsatım olmaz zannımca....herkesi öpüyorum bol bol

benim vardı canım 1 ay öncee eşimmm sattııı yaa biz sevmedik yürüyüş banddını 1 senede 20 defadan fazla kullanmadık yerde kaplıyorduu çalışma odasındaaa postaladık bizde.

bende yürüyüş bandı alacaktım ama oradaki satıcı hem çok ses yaptığı için hemde çok yer kapladığı için tavsiye etmem dedi..eltiminde var 2 sene oldu alalı sorsan iki kere binememiştir birde dünyanın parasını verdi öle duruyo evde...

canım inşallah başarılı olursun bol bol dua ederim ben senin için..allah zihin açıklığı versin canım

allah zihin açıklığı versin canım inş kazanırsın

herkese günaydın millet...iyi ve güzel bir pazar olur inşallah herkese :)))))

günaydın canım
nasılsın

tekrar hatırlatıyım bu haftaki görevliler

GÜNLÜK MESAJ SAYIMI

nazco *** 24-30 eylül

DEVAM ÇİZELGESİ

prenses88 *** 17-23 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…