Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iyiyim canım kahvaltı hazırlıyorum bir yandan bir yandan da dizi izliyordum pc den..okullar açıldı senin işler yoğunlaştı heralde canım

öyle canım
bide bende bu aralar bişey var hep uykuluyum ilk başta mevsimsel dedim ama yok acaba uyku böceği mi ısırdı beni

öyle canım
bide bende bu aralar bişey var hep uykuluyum ilk başta mevsimsel dedim ama yok acaba uyku böceği mi ısırdı beni
olabilir..canım yazın ki düzenine alıştıysan şimdide işe başladığın için vücut bocalıyo olabilir ya da nazardan olabilir tatlım ben sana sçlüyorum kendini bi oku üfle

ne semineri datlum?

benim vardı canım 1 ay öncee eşimmm sattııı yaa biz sevmedik yürüyüş banddını 1 senede 20 defadan fazla kullanmadık yerde kaplıyorduu çalışma odasındaaa postaladık bizde.
anem satılırmı kıs hiç bende almak istiyorum ama kararsızım yaa....

allah zihin açıklığı versin canım....

benim vardı canım 1 ay öncee eşimmm sattııı yaa biz sevmedik yürüyüş banddını 1 senede 20 defadan fazla kullanmadık yerde kaplıyorduu çalışma odasındaaa postaladık bizde.

tatlım ya ben kullanırım eminim su an yokken hiç bişi yine sporu egzersizi bırakmıyorum.birde alet oturma odanda olacak tv karşısında yoksa bende kullanmam.ama ses olayı kesin olur.o yuzden o bisiklet koşu bandının yaptıgını yapar mı acerp?

menümüde yazam sabah 1 dilim light ekmek peynir domates,öğlen light ekmekle tost ayran...

ay canım niye gidesin yok son sıcaklar artık, bizde kalabalık bi grup tigem kır bahçesine gitcez...

yaa hazırlamaya üşenüyorum sadece zaten bütün hafta işe gittiğim için giyin makyaj yap süslen pislen insan yoruluyo...artık napalım gidecez eşim söz vermiş çünkü gelecez diye..iyi gezmeler canım size hava çok güzel gerçekten sıcaklar bitti artık tatlı bı hava var artık...

ne dizisi? bıdık napıyor yirim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

canım ben yabancı dizi manyağıyım biraz yaın tatile girdiydi diziler şimdi hepsi yeni sezon bölümlerini vermiş sırayla izliyorum hepsini:))canım bıdık napsın bi babasıyla bi benle vakit geçiriyo onun keyfi süper valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…