- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.321
iyiyim canım kahvaltı hazırlıyorum bir yandan bir yandan da dizi izliyordum pc den..okullar açıldı senin işler yoğunlaştı heralde canım
öyle canım
bide bende bu aralar bişey var hep uykuluyum ilk başta mevsimsel dedim ama yok acaba uyku böceği mi ısırdı beni
iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçiyor pazarın. ben sıkılıyorum gezmeye gidecez ama hiç gidesim de yok..
öyle canım
bide bende bu aralar bişey var hep uykuluyum ilk başta mevsimsel dedim ama yok acaba uyku böceği mi ısırdı beni
kızlar selamlar..herkeslere güzel ve eğlenceli bi pazar diliyorum....seminerimin son günü ve seminer salonundan gizli gizli yazıyorum..benim takım arkadaşlarımın kalbi temiz dierekten sizlerden dua istemek için girdim..birazdan 3 saatlik bi sınava gircem ya inş başarılı olursam sertifikam gelicek....bana dua eder misiniz?şimcik çıkıyom ben sınav sonrası da başka bi ders anlatımı var sanıırm çünkü akşam geç saatte işimiz bitcek dedi hoca...eve döner dönmez girmeye çalışıcam ama çok da fırsatım olmaz zannımca....herkesi öpüyorum bol bol
anem satılırmı kıs hiç bende almak istiyorum ama kararsızım yaa....benim vardı canım 1 ay öncee eşimmm sattııı yaa biz sevmedik yürüyüş banddını 1 senede 20 defadan fazla kullanmadık yerde kaplıyorduu çalışma odasındaaa postaladık bizde.
kızlar selamlar..herkeslere güzel ve eğlenceli bi pazar diliyorum....seminerimin son günü ve seminer salonundan gizli gizli yazıyorum..benim takım arkadaşlarımın kalbi temiz dierekten sizlerden dua istemek için girdim..birazdan 3 saatlik bi sınava gircem ya inş başarılı olursam sertifikam gelicek....bana dua eder misiniz?şimcik çıkıyom ben sınav sonrası da başka bi ders anlatımı var sanıırm çünkü akşam geç saatte işimiz bitcek dedi hoca...eve döner dönmez girmeye çalışıcam ama çok da fırsatım olmaz zannımca....herkesi öpüyorum bol bol
benim vardı canım 1 ay öncee eşimmm sattııı yaa biz sevmedik yürüyüş banddını 1 senede 20 defadan fazla kullanmadık yerde kaplıyorduu çalışma odasındaaa postaladık bizde.
iyiyim canım kahvaltı hazırlıyorum bir yandan bir yandan da dizi izliyordum pc den..okullar açıldı senin işler yoğunlaştı heralde canım
merhaba, herkese iyi pazarlar...
herkese iyi pazarlar nasılsınız nasıl geciyor pazar?
iyiyim canım sen nasılsın nasıl geçiyor pazarın. ben sıkılıyorum gezmeye gidecez ama hiç gidesim de yok..
iyiyim cnm sen nasılsınslm kızlar nasılsınız....
herkese iyi pazarlar nasılsınız nasıl geciyor pazar?
ay canım niye gidesin yok son sıcaklar artık, bizde kalabalık bi grup tigem kır bahçesine gitcez...
ne dizisi? bıdık napıyor yirim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?