- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.341
kızlar selamlar..herkeslere güzel ve eğlenceli bi pazar diliyorum....seminerimin son günü ve seminer salonundan gizli gizli yazıyorum..benim takım arkadaşlarımın kalbi temiz dierekten sizlerden dua istemek için girdim..birazdan 3 saatlik bi sınava gircem ya inş başarılı olursam sertifikam gelicek....bana dua eder misiniz?şimcik çıkıyom ben sınav sonrası da başka bi ders anlatımı var sanıırm çünkü akşam geç saatte işimiz bitcek dedi hoca...eve döner dönmez girmeye çalışıcam ama çok da fırsatım olmaz zannımca....herkesi öpüyorum bol bol
bende yürüyüş bandı alacaktım ama oradaki satıcı hem çok ses yaptığı için hemde çok yer kapladığı için tavsiye etmem dedi..eltiminde var 2 sene oldu alalı sorsan iki kere binememiştir birde dünyanın parasını verdi öle duruyo evde...
iyi pazarlar kızlar nasılsınız?
slm kızlar nasılsınız....
anem satılırmı kıs hiç bende almak istiyorum ama kararsızım yaa....
....
tatlım ya ben kullanırım eminim su an yokken hiç bişi yine sporu egzersizi bırakmıyorum.birde alet oturma odanda olacak tv karşısında yoksa bende kullanmam.ama ses olayı kesin olur.o yuzden o bisiklet koşu bandının yaptıgını yapar mı acerp?
bgn ki menüm
sabah
4 kaşık kadar yağsız patatesli omlet
1 çay kaşığı kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
ara yeşil çay içtim
öğlen yarım tabak patates yemeği
ara yeşil çay içtim yine
arlarda pek bişi yemek istemiyorum akşam misfirliğe gidecez şimdi orda ikram filan olur o yüzden ordada az yiycem ama
kızlar ben çıkıyorum duş alıp hazırlanmam lazım görüşürüz
kızlar merhabaaa nasılsınızz bakalımm ben bugün çok enerjiğim. bir geçmişi okuyup geliyorum
kahvaltım.
1 yumurtayla yapılmış peynirli omlet
1 domates
2 zeytin
1 dilim kepek ekmek
2 çatal reçel
1 salatalık
yarım kırmızı biber
şekersiz çay
ara
1 erik 1 armut
napıyosun canım,bizde dışarı çıkıcaz bebişin uyanmasını bekliyorum...
canım ben yabancı dizi manyağıyım biraz yaın tatile girdiydi diziler şimdi hepsi yeni sezon bölümlerini vermiş sırayla izliyorum hepsini:))canım bıdık napsın bi babasıyla bi benle vakit geçiriyo onun keyfi süper valla
off kızlar bu aralar çok stresliyim.şu formasyon olayından dolayı.olmazsa 1 sene daha bekleyiş.Allahım inşallah formasyon alıp atanabilirim bu sene...Tabii erkek arkadaşım da aynı şekilde atanabilir.yoksa bizim evliliğimiz 2 sene daha sarkaryani 4 seneeeeeee off Allahım off........
canım sıkma canını inşallah biran önce istediğin şekilde ve hayırlı olur ama üzülme çok fazla
merhaba canım senle tanışmısmıydık biz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?