Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bgn ki menüm
sabah
4 kaşık kadar yağsız patatesli omlet
1 çay kaşığı kayısı reçeli
2 dilim kepek ekmeği
2 bardak şekersiz çay
1 dilim peynir
ara yeşil çay içtim
öğlen yarım tabak patates yemeği
ara yeşil çay içtim yine

arlarda pek bişi yemek istemiyorum akşam misfirliğe gidecez şimdi orda ikram filan olur o yüzden ordada az yiycem ama

kızlar merhabaaa nasılsınızz bakalımm ben bugün çok enerjiğim. bir geçmişi okuyup geliyorum

kahvaltım.
1 yumurtayla yapılmış peynirli omlet
1 domates
2 zeytin
1 dilim kepek ekmek
2 çatal reçel
1 salatalık
yarım kırmızı biber
şekersiz çay

ara
1 erik 1 armut

canım yaa Allah kolalyık versinn inş. güzel geçmiştir sıvavın .

hımsss sesi falan yoktu benimkinin ama çok yer kaplıyordu çalışma odasındaaa eşim ders çalışıyor süreklii göz yoruyorduu sıkıyordu falan kullanmayıncaaa postalaıdk.

fısıtk tv kaşrısında olursaa olabilir zaman geçerr çabuk,bizim çalışma odaısndaydı sıkıldım yürürkennnnn oyüzden pek istmedim yürümek falan.

hayatımm menün çokk güzellll afiyet olsunnn

off kızlar bu aralar çok stresliyim.şu formasyon olayından dolayı.olmazsa 1 sene daha bekleyiş.Allahım inşallah formasyon alıp atanabilirim bu sene...Tabii erkek arkadaşım da aynı şekilde atanabilir.yoksa bizim evliliğimiz 2 sene daha sarkar yani 4 seneeeeeee off Allahım off........

Inanirim ki;
" Sen dönene dek,yüzüme düsen her göz günah yazacak bana.
Gözüm ve gözün birlesene kadar,pencereden bu kente bakmak bile ihanettir "
mükemmel yaaaaaaaaaaa........

sen hep enerjiksin bebeğim masallah valla

bende cok seviyorum vakit bulamıyom ama başlıycam eskileri biliyom lost d.housewife,dr house izledim.diğerlerine ucundan baktım tavsiye etsene bana neler var?izleyim bende

canım sıkma canını inşallah biran önce istediğin şekilde ve hayırlı olur ama üzülme çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…