Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

olabilir..canım yazın ki düzenine alıştıysan şimdide işe başladığın için vücut bocalıyo olabilir ya da nazardan olabilir tatlım ben sana sçlüyorum kendini bi oku üfle

hımmm nazar edenin gözü çıksın o zaman

ay canım niye gidesin yok son sıcaklar artık, bizde kalabalık bi grup tigem kır bahçesine gitcez...

aayy ne güzel tigemi bende severim

bence mevsimsel aslıcım bendede bi uyuzluk var valla...

bilmiyorum ki canım buraya geldiğimden beri var

herkese iyi pazarlar nasılsınız nasıl geciyor pazar?

valla nasıl geçti haftasonu anlamadım

inş herşey gönlünüzce olur canım

selam canım ben burdayım nasılsın?

slm sağol canım iyiyim sen nasılsın

sabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
salatalık
2 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

akşam
2 dilim börek
5 zeytin
2 bardak şekersiz çay

arkadaşlar biraz önce bir haber okudum ve şoktayımmm anasınıfı ve sınıf öğretmenlerinin diplomaları iptal edilmiş sonumuz iyi değil işsiz kalma ihtimalimiz var

slm kızlarrr bir geçmişi okuyup henem geliyorum.
bu arada yediklerimi yazayım.

kavaltı ve aranın dışındakiler

2.ara
5 fındık
3 çubuk kraker
3 hurma

akşam
5 yk patates yemeği
1 çorba kasesi çaçık

arkadaşlar biraz önce bir haber okudum ve şoktayımmm anasınıfı ve sınıf öğretmenlerinin diplomaları iptal edilmiş sonumuz iyi değil işsiz kalma ihtimalimiz var

bende iyiyim canım da haber yalandır şakadır olur mu öyle şey emekler nolacak sebep neymiş peki:s

aslıcım ve duudjan merhaba nasılsınız kızlarr keyifler naısl baklaım pazarınız nasıl gidiyor.
ben bugün gezdim durdum.
komşumun birine bebk hayırlamaısna gittim heediye götrdüm
başka bir komşuya gittim umreden gelmişti Allah kabul etsine minik bir hediye aldım onada

başka bir komşunun oğlişinin doğumgünüymüş az öncede ona gittim ufaklığı öptüm hediye götürdüm onada herkese mavi boncuk dağıttım geldim. bu arada kocam ders çalışıyordu evde sattım gittim onu hehe

bende şimdi okudum tatlım haberi ve şokdayım sırf kursları açıp para toplamak ve emekliliği gelmiş öğretmenleri bezdirme politikası galiba hiç tecrübeli öğretmen kalmayacak hepsi emekli olacak ve yeni öğretmenlerde yazları kurslarda olacak şokdayım ya çok üzüldüm

bende iyiyim canım da haber yalandır şakadır olur mu öyle şey emekler nolacak sebep neymiş peki:s

yok canım şaka değil malesef haber burda
http://www.personelmeb.net/ozel/anaokulu-ve-sinif-ogretmenligi-diplomalari-iptal-ediliyor-h5726.html

canım bneim afiyet olsun nihayet birşeyler yemişssin kuzum yaa vallaa ben rahatladım sen yiyinceD

sağol canım

sağol cnaım benim moralim bozuldu biraz ya okuduğum haberden dolayı gerçekleşirse yandık valla
ooohh ne güzel gezmişsin

canım iyiym saol sen nasılsın? bende gezdim bugün alışveriş yaptım erkek arkadaşım farklı kampüsde sadece pazarları görüşürüzo yüzden gezmeye gidiyor pzarlar.şimdide şaçıma maske yaptım oturuyorum....

bide canım kurslar önemli değil alınır ama yönetim belediyelere verilecekmiş yani kimin torpili varsa o öğretmenlik yapacak diğerleri işsiz kalacak
tabi belediyelere yönetimi vermek bir bakıma eyalet sistemine atılan ilk adım olacak

aynen tatlım bende okudum ve şok oldum üzüldüm ya hiçbirşalarını anlar ve düzeltirler tatlımeyin hiçbir mesleğin kıymeti bilinmiyor hele öğretmenlerin of of inş hat

yapacaksalar bari yeni gelenlere yapsınlar olanlara dokunmasınlar saçma ama ne düzgün ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…