- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.381
yok canım şaka değil malesef haber burda
http://www.personelmeb.net/ozel/anaokulu-ve-sinif-ogretmenligi-diplomalari-iptal-ediliyor-h5726.html
sağol canım
sağol cnaım benim moralim bozuldu biraz ya okuduğum haberden dolayı gerçekleşirse yandık valla
ooohh ne güzel gezmişsin
canım iyiym saol sen nasılsın? bende gezdim bugün alışveriş yaptım erkek arkadaşım farklı kampüsde sadece pazarları görüşürüzo yüzden gezmeye gidiyor pzarlar.şimdide şaçıma maske yaptım oturuyorum....
hayırlısı olsun tatlım ya inş düzgün bir karar verirler...allah sonumuzu hayır etsin bari yapacaklarsa 8 yıl sonra yapsınlar benim kredim bitsin bari
:)) ohh ne hoşşş gezdin kendinle ilgileniyorsunnn sefan olsun canım. bende evde takılıyorum şimdilik elektrikler yokDD sadece nete girebiliyorum hehe.
canım yaaa olmaz öylee saçmalık ayrıca kazanılmış haklar alınamaz, kanunlar geriye yürümezzz ancak yeni çıkan kanunlar çıktığı tarihten sonrakii durumları kapsaar. eğer öyle birşey olsa dahi sizlere dokunamazlar mevcutlara dokunamazlar yanlızz büyük bir saçmalık olur böyle birşeyin olması ( benim mesleğimdede oldu böyle saçma birşey 1 yıl öncee ben hop oturdum hop kalktım ama elimden bir gelmiyordu. bizde sm (serbert muhasebeci),smmm (serbest muhasebeci mali müşavir),ymm (yeminli mali müşavir) şekliden meslek meslek mensupları var. sm ler orta öğretim lise veya yükse okul mezunları- smmm ve ymmm ler lisans mezunlarıdır ve şartlardan birisde bu. sm mesleğini kaldırdılar sözde bütün sm leri smmmm yaptılarr nekadar iztraz ettiysekte olmadı elden bişe gelmedi )) üff neyse sinirlendim bak aklıma gelincee
canım yeni çıkartacakları anayasa ile herşeyi değiştirebilirler
artık ilköğretim diye bişey olmazsa ilköğretim bölümü diye geçen diplomalarda işe yaramaz
hayırlısı olsun tatlım ya inş düzgün bir karar verirler...
ay çok yoruldum ama saçlarıma maske şarttı 2 haftadır yapmıyordum uzamayacak yoksa mezuniyete:d
kıs olurmu öle şey öğretmenlik hakkı nasıl kazanılacak o zaman...arkadaşlar biraz önce bir haber okudum ve şoktayımmm anasınıfı ve sınıf öğretmenlerinin diplomaları iptal edilmiş sonumuz iyi değil işsiz kalma ihtimalimiz var
aslıcım ve duudjan merhaba nasılsınız kızlarr keyifler naısl baklaım pazarınız nasıl gidiyor.
ben bugün gezdim durdum.
komşumun birine bebk hayırlamaısna gittim heediye götrdüm
başka bir komşuya gittim umreden gelmişti Allah kabul etsine minik bir hediye aldım onada
başka bir komşunun oğlişinin doğumgünüymüş az öncede ona gittim ufaklığı öptüm hediye götürdüm onadaherkese mavi boncuk dağıttım geldim. bu arada kocam ders çalışıyordu evde sattım gittim onu hehe
yapamazlar öyle birşeyy mevcut öğretmenleirn hakları alınmazz ayrıcaa kadrolu öğretmenlersee yine alınmaz bence onlar başka birşekilde değerlendirilirr idari kadro,danışman öğretmen vs.birşekildeee mesleğe devam ettirilmeli bu konuda açılan bütün davalar kazanılırr eminim buna.
kıs olurmu öle şey öğretmenlik hakkı nasıl kazanılacak o zaman...
D mezuniyete hazırlık haa:)) hadi baklaım inş. uzar kısa zamanda.
inş canım hayırlısı olsun
inş canım hayırlısı olsun
canım içini ferah tut birşey çıkmaz bundan. Sen sınıf öğretmenimisin kuzum.
sıkma canın canım eminim şyanki öğretmenler için bir çare bulacaklardır
benim bir an önce evlenmem lazım evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olmalıyım bizim iş güvencemiz belli değil ne olacak bilinmiyor bari kocanın koruması altına gireyim
evet canım sınıf öğretmeniyim
arkadaşlar biraz önce bir haber okudum ve şoktayımmm anasınıfı ve sınıf öğretmenlerinin diplomaları iptal edilmiş sonumuz iyi değil işsiz kalma ihtimalimiz var
yeni bölümler açılacak canım 5-6-7-8-9 yaşındakiler için başka 10-11 yaşındakiler için başka bölümler olacakmış
walla koca çözüm olsa bende düşünüyorumama daha 2 yıl önce evlenen arkadaşlar boşanınca hiçbir umudum kalmadı en iyisi aktar açmaya karar verdim sırf ben bugün 35 tl bıraktım aktara ii para var :
walla koca çözüm olsa bende düşünüyorumama daha 2 yıl önce evlenen arkadaşlar boşanınca hiçbir umudum kalmadı en iyisi aktar açmaya karar verdim sırf ben bugün 35 tl bıraktım aktara ii para var :
canım benimm endişeleniyorsun haklısındaa yılların emeği varrrr ama yapamazlar benceee mevcut haklarınızı alamazlar sizden sonra gelecekleri ilgilendirir sizi meslekten men edemezler birdefaya mahsus olarak sizlere branş öğretmenlik falan verirlerr içini rahat tut.
öyle ama benim ve ev arkadaşım gibi 2 müşteri daha bulduk mu yeter:dtamam o vakit sen 5-6-7-8-9 yaşlarının eğitimini almış tecrübeli bi öğretmen olacaksın hehehe....
hehehe alemsin valla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?