Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım yaaa olmaz öylee saçmalık ayrıca kazanılmış haklar alınamaz, kanunlar geriye yürümezzz ancak yeni çıkan kanunlar çıktığı tarihten sonrakii durumları kapsaar. eğer öyle birşey olsa dahi sizlere dokunamazlar mevcutlara dokunamazlar yanlızz büyük bir saçmalık olur böyle birşeyin olması ( benim mesleğimdede oldu böyle saçma birşey 1 yıl öncee ben hop oturdum hop kalktım ama elimden bir gelmiyordu. bizde sm (serbert muhasebeci),smmm (serbest muhasebeci mali müşavir),ymm (yeminli mali müşavir) şekliden meslek meslek mensupları var. sm ler orta öğretim lise veya yükse okul mezunları- smmm ve ymmm ler lisans mezunlarıdır ve şartlardan birisde bu. sm mesleğini kaldırdılar sözde bütün sm leri smmmm yaptılarr nekadar iztraz ettiysekte olmadı elden bişe gelmedi )) üff neyse sinirlendim bak aklıma gelincee

:)) ohh ne hoşşş gezdin kendinle ilgileniyorsunnn sefan olsun canım. bende evde takılıyorum şimdilik elektrikler yokDD sadece nete girebiliyorum hehe.

allah sonumuzu hayır etsin bari yapacaklarsa 8 yıl sonra yapsınlar benim kredim bitsin bari
hayırlısı olsun tatlım ya inş düzgün bir karar verirler...
:)) ohh ne hoşşş gezdin kendinle ilgileniyorsunnn sefan olsun canım. bende evde takılıyorum şimdilik elektrikler yokDD sadece nete girebiliyorum hehe.

ay çok yoruldum ama saçlarıma maske şarttı 2 haftadır yapmıyordum uzamayacak yoksa mezuniyete:d

canım yeni çıkartacakları anayasa ile herşeyi değiştirebilirler
artık ilköğretim diye bişey olmazsa ilköğretim bölümü diye geçen diplomalarda işe yaramaz

canım yeni çıkartacakları anayasa ile herşeyi değiştirebilirler
artık ilköğretim diye bişey olmazsa ilköğretim bölümü diye geçen diplomalarda işe yaramaz

yapamazlar öyle birşeyy mevcut öğretmenleirn hakları alınmazz ayrıcaa kadrolu öğretmenlersee yine alınmaz bence onlar başka birşekilde değerlendirilirr idari kadro,danışman öğretmen vs.birşekildeee mesleğe devam ettirilmeli bu konuda açılan bütün davalar kazanılırr eminim buna.

arkadaşlar biraz önce bir haber okudum ve şoktayımmm anasınıfı ve sınıf öğretmenlerinin diplomaları iptal edilmiş sonumuz iyi değil işsiz kalma ihtimalimiz var
kıs olurmu öle şey öğretmenlik hakkı nasıl kazanılacak o zaman...

ohhh bebişleri sevindirmişsiin ne güsel...

inş canım hayırlısı olsun

sıkma canın canım eminim şyanki öğretmenler için bir çare bulacaklardır

benim bir an önce evlenmem lazım evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olmalıyım bizim iş güvencemiz belli değil ne olacak bilinmiyor bari kocanın koruması altına gireyim

benim bir an önce evlenmem lazım evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olmalıyım bizim iş güvencemiz belli değil ne olacak bilinmiyor bari kocanın koruması altına gireyim

walla koca çözüm olsa bende düşünüyorum ama daha 2 yıl önce evlenen arkadaşlar boşanınca hiçbir umudum kalmadı en iyisi aktar açmaya karar verdim sırf ben bugün 35 tl bıraktım aktara ii para var:

evet canım sınıf öğretmeniyim

canım benimm endişeleniyorsun haklısındaa yılların emeği varrrr ama yapamazlar benceee mevcut haklarınızı alamazlar sizden sonra gelecekleri ilgilendirir sizi meslekten men edemezler birdefaya mahsus olarak sizlere branş öğretmenlik falan verirlerr içini rahat tut.

yeni bölümler açılacak canım 5-6-7-8-9 yaşındakiler için başka 10-11 yaşındakiler için başka bölümler olacakmış

tamam o vakit sen 5-6-7-8-9 yaşlarının eğitimini almış tecrübeli bi öğretmen olacaksın hehehe....

hehehe alemsin valla...

hımm güzel fikir

bakalım canım zaman gösterecek
ama bakanın son zamnalarda öğretmenlerle ilgili yaptığı açıklamalar pek iç açıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…