Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aslıcım bizdede az önc ebahsettiğim gibi sm leri smmm yaptılar
sm mesleğini kaldırdılar. Artık sm mezleği yok, mevcut sm lere hak verdiler eğitim seminer verdiler lisans şartı falan aramadılar uyduruktan sınava tabi tuttular eğitim verdilerr smmm yaptılarr. yaşlı olanlar emekli oldu hoş sınava giripte kazanamayan yok. dediğim gibi kanunlar geriye yürümezz ilkesi var bundan sonrakiler bağlıyor çıkan kanunlar. endişelenme gönlün rahat etsin buna adım gibi eminim.

inş ama ben şu koca işinide çok ertelemeyim ne olur ne olmaz

23 eylül mesaj sayıları:

aynalar-------- 39

fatta----------izinli

nazco--------- 20

emidaf--------- izinli

pinkcat87------ 6

prenses88 ------???

selinay2002 -----10

dudujan-------- izinli

fiyona_07 ------8

mihrace --------58

melekayşee -----???

_Aytac_ --------4

kaptancım prenses ve melekayşenin izin için bir mesajını göremedim...bir de aytaçın durumu ne oldu?izinli olup olmadığını anlayamadım..ilkincim keşke mesajlarını saysan canım yazarken....hep 6da kaldın bu hafta...diğer arkadaşlara karşı adaletsizlik oluyor malesef(

evet kızllaaarrr günaydınlar herkeslere....son sayımımı da bugün itibariyle yapmanın hakklı mutluluğunu yaşıyorumstresli ve yoğun bi seminerden sonra yine aranızdayım...maşallah siz de boşdurmamışsınız bakıyorum....vee veee veeee sınavdan geçer not aldım....inş yakın zamanda mesleğim ile ilgili farklı ve türkiye çapında yeni bi dal olan enerji kimlik belgesi uzmanı sertifikam gelcekbakalım bu dala umudum var...burgazda olmayan bi dal ve önü açık zannımca...neyse ben sizinle asıl ilginç olayı paylaşmak istiyorum..şimcik seminer 25 kişilik ve öğle aralarında dışarı pek bırakmıyolar...devasa sandiviçler sölüyo mimarlar odası..herkes de çayını kahvesini alıp sandiviç yiyo...bi de dışardan tavuk döner sölendi...sabahları da simit verdiler kaşarla...yanına da hep çay ve kahve var..neyse ben bu süreç içinde sabahları hep 1 simit yedim...öğle 1 gün kaşarlı tost(yağsız),1 gün tavuk döner,1 gün de dev gibi bi sandviç vardı peynirli marullu onu yedim...akşamları da ilk akşam 1 tabak çorba,sulu yemek,pilav yedim.diğer akşam 2 dilim börek,yarım baklava yedim ark davet etmişti seminer çıkışı ona gittim...son akşam da yine tavuk döner yedim...yani anlayacağınız hep karbonhidrat ağırlıklı ve tamamen dikaktsiz bi hafta sonu geçtii....veee sadece 200 gram almışımşaka gibi yaa..o kadar uğraşıyorum vermek için...normalde bırakınca da 2 günde bikaç lokma bile yesem 1 kilodan az almıyorum ama bu 3 gün böle oldu..şimcik asıl soru şu nasıl?yani bu kadar yemeye rahat 2 kilo alırken normalde hiç hareket etmediğim halde sadece 200 gram?yanlız arada tek fark vardı yerken hiç ama hiç kilo olacak die düşünmeye fırsat yoktu..yiyip hemen tekrar derse başlıyoduk....sizlerden de fikir bekliyorum..belki bu olayı çözersek kilo almama olayını da çözeriz gibi geliyo zannımca...

slmmgünaydın kızlarrrrr nasılsınız yeni bir haftaaa başlangıcı hepinizin güzel geçsin inş.

kahvaltım
yarım bardak süt
yarım dilim kepek ekmek
incecik bir dilim kaşar

slmmgünaydın kızlarrrrr nasılsınız yeni bir haftaaa başlangıcı hepinizin güzel geçsin inş.

kahvaltım
yarım bardak süt
yarım dilim kepek ekmek
incecik bir dilim kaşar

a.s canımmmmmmm hoş geldinnn seninde güzell geçsinn haftann inşallahhhhh canım kalorisizzz geçsinn bol kilo kaybıyla inşallahhhhh
kahvaltıı bence güzell olmuş canım zaten süt içebilmenn süperr :81::81::81::81:

:)) inş. canım sende hoşgeldin.. hepimiz cumaya güzel bir süprizle girelim inş..
ben sütü çok severim bazen kadar abartıyorumkii epey bir ara veriyorum içmiyorumDD
bu ara yine başladımm. sen uzun zamandır girmiyordun hehe sabahlarıda pek kimsecikler olmuyor artık((
tek kalıyorum diye üzülmüştüm inş.daim olursun hep gelriisn.

inşallahh canımmm merrak etme sabah şekerliii vee sabahların sultanıı oluruzzzz :13::13::13::13::13::13::13::13:

bu arada azcııkkk kendini tanıttsann valla cok sevinirim hayatımm şimcikk yoktum ya ben onun içinnn:26::26::26::26::26::26:

sevindim:))
tanıtayım şekerim.
yarışmaya kütahyadan katılıyorum
65 kg ile başladım şuanda 62 kg mım
3.haftamdayım.hedefim 59-60 kg olmakD bu haftaki hedefim 500 gr vermek ve 62 direncini kırmak..
evli mutlu ve çocuksuzumDD çalışıyorum mali müşavirim.
yarışmacı arkadşalara başarılar diliyorum
hıı birde grubunen çok kupaları toplayanıyımD çen çenim yanii:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…