- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.401
o ne demekmişn yahuuuu??
Aslıcım bizdede az önc ebahsettiğim gibi sm leri smmm yaptılar
sm mesleğini kaldırdılar. Artık sm mezleği yok, mevcut sm lere hak verdiler eğitim seminer verdiler lisans şartı falan aramadılar uyduruktan sınava tabi tuttular eğitim verdilerr smmm yaptılarr. yaşlı olanlar emekli oldu hoş sınava giripte kazanamayan yok. dediğim gibi kanunlar geriye yürümezz ilkesi var bundan sonrakiler bağlıyor çıkan kanunlar. endişelenme gönlün rahat etsin buna adım gibi eminim.
benim bir an önce evlenmem lazım evlenip evimin kadını çocuklarımın anası olmalıyım bizim iş güvencemiz belli değil ne olacak bilinmiyor bari kocanın koruması altına gireyim
haksız mıyım
bakın kızlar bu bir mesaj aslında kaptana en kısa zamanda çevrenizden bir koca adayı bulunuyor.Aslı sen ebatları özellikleri yaz bize bakınalım
kızlar kactım kocam ters ters bakmaya başladı iyi gecelerrrrrrrr
iyi geceler canımkızlar kactım kocam ters ters bakmaya başladı iyi gecelerrrrrrrr
duygucum bende çıkıyorum
iyi geceler canım
slmmgünaydın kızlarrrrr nasılsınız yeni bir haftaaa başlangıcı hepinizin güzel geçsin inş.
kahvaltım
yarım bardak süt
yarım dilim kepek ekmek
incecik bir dilim kaşar
a.s canımmmmmmm hoş geldinnn seninde güzell geçsinn haftann inşallahhhhh canım kalorisizzz geçsinn bol kilo kaybıyla inşallahhhhh
kahvaltıı bence güzell olmuş canım zaten süt içebilmenn süperr :81::81::81::81:
:)) inş. canım sende hoşgeldin.. hepimiz cumaya güzel bir süprizle girelim inş..
ben sütü çok severim bazen kadar abartıyorumkii epey bir ara veriyorum içmiyorumDD
bu ara yine başladımm. sen uzun zamandır girmiyordun hehe sabahlarıda pek kimsecikler olmuyor artık((
tek kalıyorum diye üzülmüştüm inş.daim olursunhep gelriisn.
inşallahh canımmm merrak etme sabah şekerliii vee sabahların sultanıı oluruzzzz :13::13::13::13::13::13::13::13:
bu arada azcııkkk kendini tanıttsann valla cok sevinirim hayatımm şimcikk yoktum ya ben onun içinnn:26::26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?