Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyyyy kuzuuu tuttum ben seniiiii wallaaa çene varsa tamamdır yaniiiii çokk çokk memnunn oldumm hayatımmm

yaa canım ben mayıstan berii bi alıyorum bi veriyorummmm ama bu sefer tam gaz devamm edicemmm yaaa derslerdi felan derkennn şiştim yani kuzumm yaaa

hımssss çok uzun zaman olmamış canım verirsin inş. kısa zamanda, benim en fit olduğum dönemler öğrencilik yıllarımdı dünynaın yöeğini yerdim diyet nedir bilmezdim 55 kg dımçö gibim safinaz derlerdi kiki aslında ders çalışırken çok enerji harcıyorsun ama diyetteyim diiyp düşünmeyeceksin çok fazla.

şimcikkkk bacular biliyosunuz ki kan ve demir ilaçlarına başladım ve bu 5 ay sürücek kilo alma şansım yüksekk yemesemde veee bende bu sene kendime allah izin verirse yeni karralar aldığım içinnn bu kararlarımı sıralıyorum
sporaaaaaaa yazıldım kızlar haftada 3 günnn (başlıcammm ekimde)
ing. kursuna yazıldım hafta sonlarıı destekk amaçlııı,
bu sene bol bol ders çalışıcamm inşallahhhh veeeee bu kadar
yani evlilik yokkk şükür olsunnnnnn:98::98::98::98::98::98::98:

diett çokk yapamıycam doktor izin vermedi çünkiii ama tabiide ekmek yokk abur cubur zatenn yokkkk tam destek hep destekkkkkkkk:13::13::13::13::13:

ve sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk özlemiştimm yaaaaaaaaa ama boş durmaı kelebenizzzzzzz spora yazılduıııı yaniiiiii:13::13::13::13::13::13::13::86::86::86::86::86::86:

walllaaa hayatım bende 2 sene öncesine kadar iyiydimm yanii ama sonra abur cubura bii sardımm sonuçç işteee bu ama çabalıyorum inannn yani :13::13::13::13::13::13::13::13:

kızlarrr işler nasıl birikmişş anlatamam varyaaa p.c yoktu yaa şimcikkk hepsini yapıyorummmm amaaa olsunnn p.c olsundaaa sizinle görüşüyümde iş çokk olsunnn

arkadaşlar öncelikle tünaydın.sabahtan beri formasyon duyurularını takip ediyorum.2 -3 üniversite vermiş ve genel olarak belgeleri posta yoluyla kabul etmeyecekleri kanaatindeyim.burda değişik illerden toplandık sizden küçük bir ricam olacak bana bulunduğunuz illeri yazarsanız (kesinleştirmek amacıyla çoğunuzunkini biliyorum)
ben size belgeleri aps ile fln yollasam benim adıma belgeleri bırakabilir misiniz?
Benim için çok önemlii bir durum bu.Geleceğimle ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)

ben de özledm cnm.dediğim gibi formasyon derdiyle ugrasıyorum(((((((

canımm ben ist biliyosunn eğer yardıcı olabilirsem olayaımm hafta içi çalışıyorum ama hafta sonuu boşumm sen bana istersen öz. msj at nerde felann ben bi bakimm hıı olurmu canım:13::13::13::13:

canımm ben ist biliyosunn eğer yardıcı olabilirsem olayaımm hafta içi çalışıyorum ama hafta sonuu boşumm sen bana istersen öz. msj at nerde felann ben bi bakimm hıı olurmu canım:13::13::13::13:

attım canım:) genelde mesai saatlerinde oluyor canım ya

selamlarryine ben geldim napıyorsunuz kızlar.

bu arada öğlen yemeğim

bir kase çorba
bir tabak salata

walllaaa hayatım bende 2 sene öncesine kadar iyiydimm yanii ama sonra abur cubura bii sardımm sonuçç işteee bu ama çabalıyorum inannn yani :13::13::13::13::13::13::13::13:

vereceğizz fazla kütlelerimizzz hiçbirşeycikler kalmayacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk panikyok:))

canım benr kütahyadayım dumlupınar üniversitesi var burada eşim ünide öğreitmgörevlisi başvurun olursa onunla göndeririim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…