- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.421
sevindim:))
tanıtayım şekerim.
yarışmaya kütahyadan katılıyorum
65 kg ile başladım şuanda 62 kg mım
3.haftamdayım.hedefim 59-60 kg olmakD bu haftaki hedefim 500 gr vermek ve 62 direncini kırmak..
evli mutlu ve çocuksuzumDD çalışıyorum mali müşavirim.
yarışmacı arkadşalara başarılar diliyorum
hıı birde grubunen çok kupaları toplayanıyımD çen çenim yanii:)))
oyyyy kuzuuu tuttum ben seniiiii wallaaa çene varsa tamamdır yaniiiii çokk çokk memnunn oldumm hayatımmm
:)))bol bol kaynatırız artık:) hayaıtm sen nezamandan beri kilo vermeye çalışıyorsun,
yaa canım ben mayıstan berii bi alıyorum bi veriyorummmm ama bu sefer tam gaz devamm edicemmm yaaa derslerdi felan derkennn şiştim yani kuzumm yaaa
hımssss çok uzun zaman olmamış canım verirsin inş. kısa zamanda, benim en fit olduğum dönemler öğrencilik yıllarımdı dünynaın yöeğini yerdim diyet nedir bilmezdim 55 kg dımçö gibim safinaz derlerdikiki aslında ders çalışırken çok enerji harcıyorsun ama diyetteyim diiyp düşünmeyeceksin çok fazla.
ben geldimmm
kızlarrr işler nasıl birikmişş anlatamam varyaaa p.c yoktu yaa şimcikkk hepsini yapıyorummmm amaaa olsunnn p.c olsundaaa sizinle görüşüyümde iş çokk olsunnn
canım malesef şuan yerimiz yok 12 kişiyiz
canım benim hoşgeldin nasılsın?
hoşbuldukkkkkkk canımmm nasılsınnnn özlemişimm wallaaa
ben de özledm cnm.dediğim gibi formasyon derdiyle ugrasıyorum(((((((
canımm ben ist biliyosunn eğer yardıcı olabilirsem olayaımm hafta içi çalışıyorum ama hafta sonuu boşumm sen bana istersen öz. msj at nerde felann ben bi bakimm hıı olurmu canım:13::13::13::13:
walllaaa hayatım bende 2 sene öncesine kadar iyiydimm yanii ama sonra abur cubura bii sardımm sonuçç işteee buama çabalıyorum inannn yani :13::13::13::13::13::13::13::13:
arkadaşlar öncelikle tünaydın.sabahtan beri formasyon duyurularını takip ediyorum.2 -3 üniversite vermiş ve genel olarak belgeleri posta yoluyla kabul etmeyecekleri kanaatindeyim.burda değişik illerden toplandık sizden küçük bir ricam olacak bana bulunduğunuz illeri yazarsanız (kesinleştirmek amacıyla çoğunuzunkini biliyorum)
ben size belgeleri aps ile fln yollasam benim adıma belgeleri bırakabilir misiniz?
Benim için çok önemlii bir durum bu.Geleceğimle ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?