Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşş geldinnn canımmmm afiyet olsunnnnnnnn menüü süpper süpperr:80::80::80::80:

hoşbuldumm canımm:)) teşekkür ederim menümü beğenmene sevindimD
sen birşey ymeiyormusn açmı yaşıyorsun aslı kaptan gibiD kendileri idolüm ama okadar aç kalamıyorum ben yaa

canım benr kütahyadayım dumlupınar üniversitesi var burada eşim ünide öğreitmgörevlisi başvurun olursa onunla göndeririim.

sağol cnm ulaşabildiğim her yere kesinlikle başvuracağım..belli olunca ben sana belgeleri yollarım aps ile.çok teşlekkür ederim:)

ben 2 gun izinliydim Fatmacığım Aslının haberi vardı kusura bakma sanada haber vermem lazımdı.

canımm ben ist biliyosunn eğer yardıcı olabilirsem olayaımm hafta içi çalışıyorum ama hafta sonuu boşumm sen bana istersen öz. msj at nerde felann ben bi bakimm hıı olurmu canım:13::13::13::13:

merhaba canım nassın seni tam tanımıyorum tanıştık mı senle ayyyy ne balık hafızayım yaaaaaaaaa

hoşbuldumm canımm:)) teşekkür ederim menümü beğenmene sevindimD
sen birşey ymeiyormusn açmı yaşıyorsun aslı kaptan gibiD kendileri idolüm ama okadar aç kalamıyorum ben yaa

canım ben bu sıra ilaçlardan bi afalladımm açıkcasııı sabah 2 dilim ekmek yedimm 2. kaşık bal ile ve ekersiz çay okadar süt ve süt ürünleri ilaç içtikten sonra tüketemiyorumm malesefff öyle yanii bol bol su içiyorum yani hep öyleydiii deee ben yazmamışmıyım sabah kahvbaltımııı kafa dalgınn ve yoğunum yaa bi bakimm hemencikkk

ohh bu ne kız sen 2 kilo verirsin bu hafta..ben cok yoğunum dikkat edemiyom offffffffffff

DD az mı ne güzel pek sevindim.
ay canım vallaa 500 grhedefimm hiç öle 2 kg da gözüm yokDD
ama çok dikkat ediyorum yinede kaçamaklar varrrrr (.
dün komşu ziyaretlerindeyim birinde bir tabak hurma birtabak fındık birtabak ıvır zıvır vardı çayın ynaında sayıyla yedim yememek için hemen tabakları mutfağa götürdümDDDD kiki önümdedurdukça yiyecektim yoksa zor tuttum.
engüzelidiyetteyken gezmeye gitmemek.

hımss senin kahvaltında çok hoş canım. afiyet olsun. kan yapıcı ilaçlar aldığını okudum snaki onlar sen istemesende kilo yapar canım. ama önce sağlık

kahvaltım :

2 dilim ekmek 1 dilim peynir
3 zeytin

ara 2ser tane fındık badem ceviz (fazla mı oldu ne)

öğle :
yarım adana dürüm yarımdı ma ayran(başka secenek yoktu )

kahvaltım :

2 dilim ekmek 1 dilim peynir
3 zeytin

ara 2ser tane fındık badem ceviz (fazla mı oldu ne)

öğle :
yarım adana dürüm yarımdı ma ayran(başka secenek yoktu )

afiyet olsun canımm aran çok değil bence. öğlende yarım olması kurtarmış hem arada ekmek yemek laızm metabolizmayı hızlandırır, akşamada ekmek yemezsen telafi edilmiş olur.

kızlarr allah izin verirsee bu cumartesii ing. kursumda başlıyooo houyyyy nihayett tiyatroo sezonuda yaklaştıı ayyyyyyyyyyyyyy şimcikkkkkkkk cok mutlu oldumm yaaaaa

28 yasında öğretmenim adım melek ayşe.evliyim :))

canıımmm bende fadikkk 26 yaşında veeee veee çok şükürr bekarımmm:)))))))

ayyy av. asistanıyımm zatenn okuyorummm daa bölee yaniii hayatımm işte benn böyle biriyimm:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…