- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.441
canınız sağolsun
sessiz takip ederim ben de :)
selamlarryine ben geldim napıyorsunuz kızlar.
bu arada öğlen yemeğim
bir kase çorba
bir tabak salata
hoşş geldinnn canımmmm afiyet olsunnnnnnnn menüü süpper süpperr:80::80::80::80:
canım benr kütahyadayım dumlupınar üniversitesi var burada eşim ünide öğreitmgörevlisi başvurun olursa onunla göndeririim.
sağol cnm ulaşabildiğim her yere kesinlikle başvuracağım..belli olunca ben sana belgeleri yollarım aps ile.çok teşlekkür ederim:)
23 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 39
fatta----------izinli
nazco--------- 20
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 6
prenses88 ------???
selinay2002 -----10
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------8
mihrace --------58
melekayşee -----???
_Aytac_ --------4
kaptancım prenses ve melekayşenin izin için bir mesajını göremedim...bir de aytaçın durumu ne oldu?izinli olup olmadığını anlayamadım..ilkincim keşke mesajlarını saysan canım yazarken....hep 6da kaldın bu hafta...diğer arkadaşlara karşı adaletsizlik oluyor malesef(
canımm ben ist biliyosunn eğer yardıcı olabilirsem olayaımm hafta içi çalışıyorum ama hafta sonuu boşumm sen bana istersen öz. msj at nerde felann ben bi bakimm hıı olurmu canım:13::13::13::13:
selamlarryine ben geldim napıyorsunuz kızlar.
bu arada öğlen yemeğim
bir kase çorba
bir tabak salata
hoşbuldumm canımm:)) teşekkür ederim menümü beğenmene sevindimD
sen birşey ymeiyormusn açmı yaşıyorsun aslı kaptan gibiD kendileri idolüm ama okadar aç kalamıyorum ben yaa
ohh bu ne kız sen 2 kilo verirsin bu hafta..ben cok yoğunum dikkat edemiyom offffffffffff
merhaba canım nassın seni tam tanımıyorum tanıştık mı senle ayyyy ne balık hafızayım yaaaaaaaaa
canım ben bu sıra ilaçlardan bi afalladımm açıkcasııı sabah 2 dilim ekmek yedimm 2. kaşık bal ile ve ekersiz çay okadarsüt ve süt ürünleri ilaç içtikten sonra tüketemiyorumm malesefff öyle yanii bol bol su içiyorum yani hep öyleydiii deee ben yazmamışmıyım sabah kahvbaltımııı kafa dalgınn ve yoğunum yaa bi bakimm hemencikkk
kızlar merhaba herkese nasılsınız bugun bakem..ben yoğun yorgun okulda hala net yok m.yard. program kuruyom diye kaçak giriyom :)))
canımmm wallaaaa tanısmadıkk heralde bende hatırlamıyorummm pekkk:26::26::26::26::26::26::26::26:
kahvaltım :
2 dilim ekmek 1 dilim peynir
3 zeytin
ara 2ser tane fındık badem ceviz (fazla mı oldu ne)
öğle :
yarım adana dürüm yarımdı ma ayran(başka secenek yoktu)
kızlarr allah izin verirsee bu cumartesii ing. kursumda başlıyooo houyyyy nihayett tiyatroo sezonuda yaklaştıı ayyyyyyyyyyyyyy şimcikkkkkkkk cok mutlu oldumm yaaaaa
28 yasında öğretmenim adım melek ayşe.evliyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?