- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.461
kızlarr allah izin verirsee bu cumartesii ing. kursumda başlıyooo houyyyy nihayett tiyatroo sezonuda yaklaştıı ayyyyyyyyyyyyyy şimcikkkkkkkk cok mutlu oldumm yaaaaa
kızlar cıktım ben yakalanmayım cıktım ben
:))) şimdiden başarılar canımm kolay gelsin, Ben kaçıyorum ama girerim yine biraz işlerimi var denetim raporum var yazmam gereken görüşürzz
23 eylül mesaj sayıları:
aynalar-------- 39
fatta----------izinli
nazco--------- 20
emidaf--------- izinli
pinkcat87------ 6
prenses88 ------???
selinay2002 -----10
dudujan-------- izinli
fiyona_07 ------8
mihrace --------58
melekayşee -----???
_Aytac_ --------4
kaptancım prenses ve melekayşenin izin için bir mesajını göremedim...bir de aytaçın durumu ne oldu?izinli olup olmadığını anlayamadım..ilkincim keşke mesajlarını saysan canım yazarken....hep 6da kaldın bu hafta...diğer arkadaşlara karşı adaletsizlik oluyor malesef(
evet kızllaaarrr günaydınlar herkeslere....son sayımımı da bugün itibariyle yapmanın hakklı mutluluğunu yaşıyorumstresli ve yoğun bi seminerden sonra yine aranızdayım...maşallah siz de boşdurmamışsınız bakıyorum....vee veee veeee sınavdan geçer not aldım....inş yakın zamanda mesleğim ile ilgili farklı ve türkiye çapında yeni bi dal olan enerji kimlik belgesi uzmanı sertifikam gelcek bakalım bu dala umudum var...burgazda olmayan bi dal ve önü açık zannımca...neyse ben sizinle asıl ilginç olayı paylaşmak istiyorum..şimcik seminer 25 kişilik ve öğle aralarında dışarı pek bırakmıyolar...devasa sandiviçler sölüyo mimarlar odası..herkes de çayını kahvesini alıp sandiviç yiyo...bi de dışardan tavuk döner sölendi...sabahları da simit verdiler kaşarla...yanına da hep çay ve kahve var..neyse ben bu süreç içinde sabahları hep 1 simit yedim...öğle 1 gün kaşarlı tost(yağsız),1 gün tavuk döner,1 gün de dev gibi bi sandviç vardı peynirli marullu onu yedim...akşamları da ilk akşam 1 tabak çorba,sulu yemek,pilav yedim.diğer akşam 2 dilim börek,yarım baklava yedim ark davet etmişti seminer çıkışı ona gittim...son akşam da yine tavuk döner yedim...yani anlayacağınız hep karbonhidrat ağırlıklı ve tamamen dikaktsiz bi hafta sonu geçtii....veee sadece 200 gram almışım şaka gibi yaa..o kadar uğraşıyorum vermek için...normalde bırakınca da 2 günde bikaç lokma bile yesem 1 kilodan az almıyorum ama bu 3 gün böle oldu..şimcik asıl soru şu nasıl?yani bu kadar yemeye rahat 2 kilo alırken normalde hiç hareket etmediğim halde sadece 200 gram?yanlız arada tek fark vardı yerken hiç ama hiç kilo olacak die düşünmeye fırsat yoktu..yiyip hemen tekrar derse başlıyoduk....sizlerden de fikir bekliyorum..belki bu olayı çözersek kilo almama olayını da çözeriz gibi geliyo zannımca...
günaydınnnnnnn kızlar ben geldimm
sevindim:))
tanıtayım şekerim.
yarışmaya kütahyadan katılıyorum
65 kg ile başladım şuanda 62 kg mım
3.haftamdayım.hedefim 59-60 kg olmakD bu haftaki hedefim 500 gr vermek ve 62 direncini kırmak..
evli mutlu ve çocuksuzumDD çalışıyorum mali müşavirim.
yarışmacı arkadşalara başarılar diliyorum
hıı birde grubunen çok kupaları toplayanıyımD çen çenim yanii:)))
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben sayımları yapıp geliyorum
şimcikkkk bacular biliyosunuz ki kan ve demir ilaçlarına başladım ve bu 5 ay sürücek kilo alma şansım yüksekk yemesemde veee bende bu sene kendime allah izin verirse yeni karralar aldığım içinnn bu kararlarımı sıralıyorumsporaaaaaaa yazıldım kızlar haftada 3 günnn (başlıcammm ekimde)
ing. kursuna yazıldım hafta sonlarıı destekk amaçlııı,
bu sene bol bol ders çalışıcamm inşallahhhh veeeee bu kadar
yani evlilik yokkk şükür olsunnnnnn:98::98::98::98::98::98::98:
diett çokk yapamıycam doktor izin vermedi çünkiii ama tabiide ekmek yokk abur cubur zatenn yokkkk tam destek hep destekkkkkkkk:13::13::13::13::13:
ve sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkk özlemiştimm yaaaaaaaaa ama boş durmaı kelebenizzzzzzz spora yazılduıııı yaniiiiii:13::13::13::13::13::13::13::86::86::86::86::86::86:
kızlarrr işler nasıl birikmişş anlatamam varyaaa p.c yoktu yaa şimcikkk hepsini yapıyorummmm amaaa olsunnn p.c olsundaaa sizinle görüşüyümde iş çokk olsunnn
arkadaşlar öncelikle tünaydın.sabahtan beri formasyon duyurularını takip ediyorum.2 -3 üniversite vermiş ve genel olarak belgeleri posta yoluyla kabul etmeyecekleri kanaatindeyim.burda değişik illerden toplandık sizden küçük bir ricam olacak bana bulunduğunuz illeri yazarsanız (kesinleştirmek amacıyla çoğunuzunkini biliyorum)
ben size belgeleri aps ile fln yollasam benim adıma belgeleri bırakabilir misiniz?
Benim için çok önemlii bir durum bu.Geleceğimle ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)
DD az mı ne güzel pek sevindim.
ay canım vallaa 500 grhedefimm hiç öle 2 kg da gözüm yokDD
ama çok dikkat ediyorum yinede kaçamaklar varrrrr(.
dün komşu ziyaretlerindeyim birinde bir tabak hurma birtabak fındık birtabak ıvır zıvır vardı çayın ynaında sayıyla yedim yememek için hemen tabakları mutfağa götürdümDDDD kiki önümdedurdukça yiyecektim yoksa zor tuttum.
engüzelidiyetteyken gezmeye gitmemek.
kızlarr allah izin verirsee bu cumartesii ing. kursumda başlıyooo houyyyy nihayett tiyatroo sezonuda yaklaştıı ayyyyyyyyyyyyyy şimcikkkkkkkk cok mutlu oldumm yaaaaa
daha önce 2 yıl step yaptım hiç öle bi sorunla karşılaşmadım .....
benn geldimmmm kızlarrrrrrrr kaptennnnnnnnnnn nazommmmmmmmmmm annemmmmmmmmmm
çokk özledimmm yaaa vallaaaa napıyosunuzzz
canımm benimm nereye yaaD az laflasaydık:))
hoşgeldin canım
sağol iyiyim sen nasılsınsın
bend eçok özledim seni anlat bakalım nasıl gidiyor hayat
nörüyo ahmet efendi
slm kızlar nasılsın ben işten yeni geldim acayip yorgunum..bide kaza yaptım arabayla şokdayım hala biraz(
slm kızlar nasılsın ben işten yeni geldim acayip yorgunum..bide kaza yaptım arabayla şokdayım hala biraz(
hayattt aynıı çiçemm bıraktıgın gibiyim yaniii
ahmet efendii iyi valla ama çok aşık yaa bazen üzülüyorumda çokta dua ediyorum allaha azda olsa bişey hissedeyim diyee çocuğa herşey malüm oluyoo yaaa hastalandımm serum yediğime kadar görmüşş bana sordu yok dedimm ama malümm oluyoo tırsmaya başladımmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yine hediye almışş bana birtanede spariş etmişş ıspartadann günahhhh gııı annemmm kıyamammm
slm ben geldim çok yoruldum ya
nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?