Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr allah izin verirsee bu cumartesii ing. kursumda başlıyooo houyyyy nihayett tiyatroo sezonuda yaklaştıı ayyyyyyyyyyyyyy şimcikkkkkkkk cok mutlu oldumm yaaaaa

:))) şimdiden başarılar canımm kolay gelsin, Ben kaçıyorum ama girerim yine biraz işlerimi var denetim raporum var yazmam gereken görüşürzz

kızlar cıktım ben yakalanmayım cıktım ben

tamm canımm haydii yakalanmadann çıkk barii öpüyorummm kolay gelsinn

:))) şimdiden başarılar canımm kolay gelsin, Ben kaçıyorum ama girerim yine biraz işlerimi var denetim raporum var yazmam gereken görüşürzz

sagoll hayatımm yaaa inş. bakalımm başarılı oluruzzzz kolay gelsinn canımm sanadaa ben buralardayımm işlerimide hallediyorumm arada bakıyorumm zatennnn

ellerine sağlık canım sen seminerdesin diye yazmamıştım
melekayşe izinliydi prenses haftasonu izin aldı cuma için cezaya kaldı

aytaç konusunda bende kararsızlığa düştüm dönüş tarihi belli değil
kızlar benden geri cevap almadan izne ayrılmayın ne kadar izin istiyorsunuz söyleyin lütfen dönüş tarihi kesin belli edilsin
şimdi izinli yazcam ama ya uzun sürerse bu hafta böyle devam etsin baktık gelmiyor takımdan ayrılır

sınavı geçmene sevindim canım
bence kafa yaorgunluğu var ne kadar hareket etmesem desende ediyorsun evinde keyif yaparak oturmuyorsun ki canım
mesela ben yolculuk yaparken kilo veririm ama hareket etmiyorum durmadan bişey atıştırırım ama kilo veriirm neden rahat bir ortam değil ondan

günaydınnnnnnn kızlar ben geldimm

hoşgeldin canım inş temelli gelmişsindir

Son düzenleme:

oohh ne güzel kararlar bunlar

kızlarrr işler nasıl birikmişş anlatamam varyaaa p.c yoktu yaa şimcikkk hepsini yapıyorummmm amaaa olsunnn p.c olsundaaa sizinle görüşüyümde iş çokk olsunnn

kolay gelsin canım

canım biliyorsun ben sivasa gidemiyorum ama burda açık öğretim okuyan biri var ve haftabir gün gidiyor ona söyler gönderirim

canım doğru yoldasın

benn geldimmmm kızlarrrrrrrr kaptennnnnnnnnnn nazommmmmmmmmmm annemmmmmmmmmm
çokk özledimmm yaaa vallaaaa napıyosunuzzz

benn geldimmmm kızlarrrrrrrr kaptennnnnnnnnnn nazommmmmmmmmmm annemmmmmmmmmm
çokk özledimmm yaaa vallaaaa napıyosunuzzz

hoşgeldin canım
sağol iyiyim sen nasılsınsın
bend eçok özledim seni anlat bakalım nasıl gidiyor hayat
nörüyo ahmet efendi

hoşgeldin canım
sağol iyiyim sen nasılsınsın
bend eçok özledim seni anlat bakalım nasıl gidiyor hayat
nörüyo ahmet efendi

hayattt aynıı çiçemm bıraktıgın gibiyim yaniii
ahmet efendii iyi valla ama çok aşık yaa bazen üzülüyorumda çokta dua ediyorum allaha azda olsa bişey hissedeyim diyee çocuğa herşey malüm oluyoo yaaa hastalandımm serum yediğime kadar görmüşş bana sordu yok dedimm ama malümm oluyoo tırsmaya başladımmm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
yine hediye almışş bana birtanede spariş etmişş ıspartadann günahhhh gııı annemmm kıyamammm

kızlar bu bir takım işi ve bu takımın yürümesi lazım biliyorsunuz daha öncede bazı şeyleri görmezden geldiğimiz oldu buda bize olumsuz yönde geri döndü bundan sonra açıkça yazmaya karar vermiştik ben bugün uyarı yapmak istiyorum bundan sonrada gerek gördükçe ( inş görülmez ) bu uyarılarım kişiye yönelik olarak devam edecek. sakın bu uyarıları kişisel olarak algılamayın bunlar sizlere zararlı olması için değil aksine yardımcı olması için

şimdiki uyarılarımdan biri ilkincim sana biliyorum bu aralar sıkıntılı dönemler geçiriyorsun inş formasyon alıp atanırsın hem sen hem erkek arkadaşın ve mutlu bir yuva kurarsın
ama banada hak vereceğini düşünüyorum hepimizin bu takıma karşı sorumluluklarımız var
çok fazla paylaşımda bulunmuyorsun
en önemli konulardan birisi hergün menünü yazmıyorsun arada bir yazıyorsun
geçmişi okumuyorsun cezaya kaldığını söyledik ama görmedin
lütfen bunlara daha çok dikkat edersen sevinirim

ikinci uyarım prensese
arada saat farkından dolayı aynı zamanda görüşme ihtimalimiz yok o yüzden günde 7 kural yazma zorunluğunda sende esnek tuttuk bazen 7 mesaj olmadığında seni cezalı saymadık durumundan dolayı ama bu demek değil ki hiç uğramayacaksın
hiç uğramadığın zaman cezaya kalırsın cuma cezaya kaldın canım

herkese bir uyarım bu izini giremediğiniz günün sonunda değil başında alacaksınız o gün bitmiş takıma hiç girilmemiş gece gelip ben şurdayım bugün izinli sayın diye bişey yok gitmeden önce ben yarın izin istiyorum şeklinde olsun iş bittikten sonra değil kızlar lütfen dikkat edin buna

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsın ben işten yeni geldim acayip yorgunum..bide kaza yaptım arabayla şokdayım hala biraz (

hoşgeldin canım
geçmiş olsun bişey yok dimi

kız hala bişey hissetmedin mi çocuğa ben olsam üstüne atlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…