Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende cok seviyorum vakit bulamıyom ama başlıycam eskileri biliyom lost d.housewife,dr house izledim.diğerlerine ucundan baktım tavsiye etsene bana neler var?izleyim bende

off hang,s,nden başlasam ki o kadar çok dizi izledim ki the o.c yi izleyebilirsin birde supernaturel var onu tavsiye ederim biraz doğa üstü olayları içeriyo game of thrones dizisi var o çok güzel daha bir sürü var yine sölerim ben sana

:)) dimi çokk takıldım ben bu olaya ciddi almazsamm olmazz kısa süred ekurtulmam lazım , herkesi diyete soktum valla böyle daha kolay oluyor

zaten öyle olmazsa zor oluyor millet karşında yesin sen diyet yap olmaz
en iyisini yapıyorsun canım herkese diyete sok

kaptancım güzel tespitler canımmmmmm

canım benimm yaa geçmişş olsun yok dimi bişeyinnn

saol canım benim yok bişeyim zaten suçlu ben değildim yol benimdi salak herif bi çıktı önüme burun buruna geldik sona anda basınca firene ucuz kurtardık gerçekten...ama çok korktum yaa yüreğim ağzıma geldi remen..

zaten öyle olmazsa zor oluyor millet karşında yesin sen diyet yap olmaz
en iyisini yapıyorsun canım herkese diyete sok

evett böyle güzel oldu. birlikte yemeğe çıktığım arkadaşı büroda iş arkadaşımı vepatronu diyete soktum. öğlen herkes bana eşlk etti salata ve çorbaaa:))) salata malzemesi çabuk bitti yaws:)))

canım benimm tekrar geçmş olsunn çok şükür bişer olmamışşş erkekler dikkatsizz yaaa araba kullanırkennn

canım yaaa çok çok çokk geçmiş olsun bir sadaka ver hemen güzelimmmm az sadaka çok belayı defedermiş. Allah beterinden koruusn.

aaaaaa canım geçmiş olsunnnn sen iyimisinnn bir sıkıntı yoktur inş.. (((
bu arada hoşda geldin. bir elini yüzüün yıkaaa su falan iç

saol tatlım sende hoş geldin yok canım bişeyim yaa şükür allaha ama çok tırstım salak adam beni görmemiş düz yolda dümdüz basmışım gidiyom neyi görmediysen...arkasında bir araba daha vardı onun şöförü telefonla konuşuyodu dedi..adamın tlfon sefası yüzünden öteki tarafa gidecektim tövbe tövbeee.....

ne güzel rahat gidiyordur senin diyet o zaman

canım benimm tekrar geçmş olsunn çok şükür bişer olmamışşş erkekler dikkatsizz yaaa araba kullanırkennn

onlara sorsan kadınlar araba kullanamaz

hoşbulduk güzelim iyiyim sen nasılsın günün nasıl geçti herşey yolundamı

çok şükür yolunda canım ama yoruluyorum ya yaşlandım mı ne
okuldan geldim hemen pc başına daha üstümü değiştirmedim bi bakayım takımıma dedim
yarında nöbetçiyim okulda hiç sevmiyorum nöbetleri
birazdan kalkacam arkadaşım oruç iftara yemek hazırlayacam

Son düzenleme:

Allah korusun be yawss öyle şeylerr söyleme ağzından yel alsın(( geçti gitti artık düşünmee

24/09 MESAJ SAYIMI
AYNALAR 16

SELİNAY2002 11

NAZCO 12

MİHRACEE 42

MELEKAYSEE 19

FİYONA_07 26

PİNKCAT87 8

DUDUJAN 9

EMİDAF İZİNLİ

FATTA83 İZİNLİ

PRENSES88 İZİNLİ

_AYTAC_ ?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…