- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.481
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ben sayımları yapıp geliyorum
:)) dimi çokk takıldım ben bu olaya ciddi almazsamm olmazz kısa süred ekurtulmam lazım , herkesi diyete soktum valla böyle daha kolay oluyor
bende cok seviyorum vakit bulamıyom ama başlıycam eskileri biliyom lost d.housewife,dr house izledim.diğerlerine ucundan baktım tavsiye etsene bana neler var?izleyim bende
:)) dimi çokk takıldım ben bu olaya ciddi almazsamm olmazz kısa süred ekurtulmam lazım , herkesi diyete soktum valla böyle daha kolay oluyor
hoşgeldin kuzucum özledik yaws:))
bende geldimm hehe
slm kızlar nasılsın ben işten yeni geldim acayip yorgunum..bide kaza yaptım arabayla şokdayım hala biraz(
kızlar bu bir takım işi ve bu takımın yürümesi lazım biliyorsunuz daha öncede bazı şeyleri görmezden geldiğimiz oldu buda bize olumsuz yönde geri döndü bundan sonra açıkça yazmaya karar vermiştik ben bugün uyarı yapmak istiyorum bundan sonrada gerek gördükçe ( inş görülmez ) bu uyarılarım kişiye yönelik olarak devam edecek. sakın bu uyarıları kişisel olarak algılamayın bunlar sizlere zararlı olması için değil aksine yardımcı olması için
şimdiki uyarılarımdan biri ilkincim sana biliyorum bu aralar sıkıntılı dönemler geçiriyorsun inş formasyon alıp atanırsın hem sen hem erkek arkadaşın ve mutlu bir yuva kurarsın
ama banada hak vereceğini düşünüyorum hepimizin bu takıma karşı sorumluluklarımız var
çok fazla paylaşımda bulunmuyorsun
en önemli konulardan birisi hergün menünü yazmıyorsun arada bir yazıyorsun
geçmişi okumuyorsun cezaya kaldığını söyledik ama görmedin
lütfen bunlara daha çok dikkat edersen sevinirim
ikinci uyarım prensese
arada saat farkından dolayı aynı zamanda görüşme ihtimalimiz yok o yüzden günde 7 kural yazma zorunluğunda sende esnek tuttuk bazen 7 mesaj olmadığında seni cezalı saymadık durumundan dolayı ama bu demek değil ki hiç uğramayacaksın
hiç uğramadığın zaman cezaya kalırsın cuma cezaya kaldın canım
herkese bir uyarım bu izini giremediğiniz günün sonunda değil başında alacaksınız o gün bitmiş takıma hiç girilmemiş gece gelip ben şurdayım bugün izinli sayın diye bişey yok gitmeden önce ben yarın izin istiyorum şeklinde olsun iş bittikten sonra değil kızlar lütfen dikkat edin buna
canım benimm yaa geçmişş olsun yok dimi bişeyinnn
hoşgeldin canım
geçmiş olsun bişey yok dimi
kız hala bişey hissetmedin mi çocuğa ben olsam üstüne atlardım
ayy canım yaa gezmeye gittik benimkiyle durmadan geziyoz valla sıkıntı geliyo içime artıkyazmışsın ama görmemişim acelem vardı.laflarız yine şeker ben buralardayım hadi sende gel konuşalım
zaten öyle olmazsa zor oluyor millet karşında yesin sen diyet yap olmaz
en iyisini yapıyorsun canım herkese diyete sok
saol canım benim yok bişeyim zaten suçlu ben değildim yol benimdi salak herif bi çıktı önüme burun buruna geldik sona anda basınca firene ucuz kurtardık gerçekten...ama çok korktum yaa yüreğim ağzıma geldi remen..
hoşbulduk güzelim iyiyim sen nasılsın günün nasıl geçti herşey yolundamıhoşgeldin canım nasılsın
saol canım benim yok bişeyim zaten suçlu ben değildim yol benimdi salak herif bi çıktı önüme burun buruna geldik sona anda basınca firene ucuz kurtardık gerçekten...ama çok korktum yaa yüreğim ağzıma geldi remen..
aaaaaa canım geçmiş olsunnnn sen iyimisinnn bir sıkıntı yoktur inş..(((
bu arada hoşda geldin. bir elini yüzüün yıkaaa su falan iç
evett böyle güzel oldu. birlikte yemeğe çıktığım arkadaşı büroda iş arkadaşımı vepatronu diyete soktum. öğlen herkes bana eşlk etti salata ve çorbaaa:))) salata malzemesi çabuk bitti yaws:)))
canım benimm tekrar geçmş olsunn çok şükür bişer olmamışşş erkekler dikkatsizz yaaa araba kullanırkennn
hoşbulduk güzelim iyiyim sen nasılsın günün nasıl geçti herşey yolundamı
saol tatlım sende hoş geldin yok canım bişeyim yaa şükür allaha ama çok tırstım salak adam beni görmemiş düz yolda dümdüz basmışım gidiyom neyi görmediysen...arkasında bir araba daha vardı onun şöförü telefonla konuşuyodu dedi..adamın tlfon sefası yüzünden öteki tarafa gidecektim tövbe tövbeee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?