Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet şimdilik iyi gidiyorrr:)))
ii olmana sevindimfıstıkk işlerimizin cilvesi nöbetler mesailerr yapacak birşey yok:)) sağlık olsun ayrıcaşu yaşlanmak kelimeside hiç yakışmıyor yanii oda neki:))
bu arada sevapta kazanacaksın arkidişine söylesana dua etsinn :)

ahaaa yine birinciyim:)) yaa ödül olarak kupa almasam artık 300-500 gr fazladan versem :))yazacağım diyee okadar enerji harcıyorum

[
ellerine sağlık canım
aytaçta izin aldı ama ne kadar istediğini belirtmedi

Son düzenleme:

haltttt etmişşşş onlarrrr

bu arada mihracee hpş geldinnn canımmmm

25/09 MESAJ SAYIMI
AYNALAR 22

SELİNAY2002 10

MİHRACEE 22

MELEKAYSEE 13

FİYONA_07 11

PİNKCAT87 4

DUDUJAN 17

EMİDAF İZİNLİ

FATTA83 İZİNLİ

PRENSES88 İZİNLİ

NAZCO İZİNLİ

_AYTAC_ ?????

ilkin izinlimiydi göremedim aslı

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum şimdilik gidem yemek yapam
akşama pilav ve patatesli bezelye var
öpüyorum hepinizi kocaman

[/QUOTE]

kaptancımm burada birinciliği paylaşmışızzz:))) hehe tebriklerrD

eline sağlık canım..arkadaşlar bu arada aytaçtan haberi olan varmı uzun zamandır girmiyooooo

kızçeler ben çıkıyorumm elimdeki işimi bitireiymbiran önce akşam evden girerim yineee menülerinizi yazıny awss hiç kimse yedikleirni yazmıyorrrr kaçamakmı yapıyorsunu bakim hımmsss cık cık cık olmuyor böyle ((

tatlışlar ben bgn ki menümü yazıp kaçıyorum benim beybi kalktı :))
sabah 1 dilimin yarısı su böreği
1 dilim peynir
4 zeytin domates salatalık
ara iki adet diyety bisküvi
öğlen 1 tabak kereviz yemeği
1 kase salatalık
ekmek yok
ara da 1 tane minicik ufacık tefecik baklava (kayınvalidem yapmış dayanamadım)

akşamı giremezsem eğer yarın yazarım kızlar öpüyorum hepinizi

nazommmmmm annemmmmm hoşbuldukkkk nasılsınnn oğluşş nasıll alıştımı okulaaa anlatt bakalımm moraller nasılll

slm kızlar nasılsın ben işten yeni geldim acayip yorgunum..bide kaza yaptım arabayla şokdayım hala biraz (

geçmiş olsun kuzum insan şok oluyo gerçekten dünde bizi azdaha traktör biçiyodu zor durdum oda zor kırdı dreksiyonu
geriz zekalı adam uyuyomuydu neydi virajda koskoca transiti görmedi üstüme geldi verilmiş sadakamız varmış gerçekten

kaptancim ben sure katilimda bulunamiycam derslerim bawliyor ve bir surelik Bakiya getmeliyim orada pc problemi yasiya bilirim elimden gelirse gelmeye caliwacam ama yinede soyliyim hepinizi cok seviyommm bu haftada kilo veremedim qaliba

fiyona bacım aytacın en son mesajı buuu

hımmsss çok güzel menün cnaım benim afiyet olsun hiç ama hiç fazlalık yokkkkkkkkkkk çok başarılı ay kereviz özendim ben yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…