Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ben şu kalp vakfı diyetine başladım bu gü hadi hayırlısı inş
sabah 1 ince dilim ekmek
2 kk peynir salatalık
kahve
öğle ile akşamı yerdeğiştirdim evde sebze yemeği vardı çünkü bende çok acıkmıştım
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
akşamda 1 kase çorba salata
1 dilimde ekmek yiyeceğim
ara öğünler meyve

nasıll bir diett kii oo annemmm yaaa ama meüü güzell afiyet olsunn benimm nazomaa

iyidir kuzu alıştıda dün biraz üşütmüşüz galiba onu bu gün keyifsiz biraz
bende iyiyim işte okula git gel herşey aynı

bu sıra grip salgını var yinee bizim çocuklarda gripp olma aşamasında amann dikkat et nazomm yaa öpüyorumm oğluşuuuu allah izin verirsee seneye yazınn hamakta bende olcamm yanınızdaaa yokk öyle bensiz oğluşla sallanmakkk

tatlım ben bunu diyet listelerinde bulmuştum burda paylaştık fatmayla birlikte yapıcaktık ama o başladımı bilmiyorum geçmişi okuyamadım daha

gel tatlım hamaktada sallanırız gezerizde biz dün göle balık tutmaya gittik gene orası yüksek serindi bide orda üşüdü herhalde

inş.. valla düşünüyorumm biliyosunnn bu yaz tatilinde fatoşa sana aslıyaa ilkin kuzu zatii annemin ordaa oyle bi arkadaş turu düzenlicemmm yaaaa düşünüyorummm bekarkenn yapayımm da evlince zorr

inş.. valla düşünüyorumm biliyosunnn bu yaz tatilinde fatoşa sana aslıyaa ilkin kuzu zatii annemin ordaa oyle bi arkadaş turu düzenlicemmm yaaaa düşünüyorummm bekarkenn yapayımm da evlince zorr

en güzelini yaparsın canım evlenince olmuyor malesef hep öncelikler başka şeyler oluyor
mutfakta dolanıp duruyorum bu ne yemek yapçam derdi beni bitiriyor ya

en güzelini yaparsın canım evlenince olmuyor malesef hep öncelikler başka şeyler oluyor
mutfakta dolanıp duruyorum bu ne yemek yapçam derdi beni bitiriyor ya

zorr walla nazomda bende şimdi aynı durumdayımm babam varr ee yemek yapmak lazımmm zorr yaaa şimcikkkkkkkk ben çıkıyorumm annemmmm eve gideyimm birsürü iş varrr houyy houyyy kocaman öpüyorumm kalorisiz akşmlarrr

goodman 210 model mi kuzucuk bende eve ses yapmayan bi alet bakıyom

canım goodman 210 eliptik kondisyon bisikleti internetteki fiyatı 230 lira bende o kadara aldım
evet tatlım almak istiyorumda nette baktım hep 400 500 tl civarındaydı kullanıp kullanamayacağımıda bilemediğim için ikinci el bakmaya başladım ama seninkisi uygunmuş ben zaten 200 tl yi gözden çıkarmıştım bir bakiim netten seninkinden alırım olmazsa
bende koşu bandı varda oğluştan dolayı kullanamıyorum heryerini kırdı zaten heryerini demir kapladık zırhlı araç gibi oldu
ben üstüne çıkınca o benden önce çıkıyo biryerini sıkıştıracak diye ödüm kopuyor onuda bindiriyorum ilk önce ama o inmek bilmiyor benim binmemede izin vermiyor öyle yani bizim koşu bandı dert

tamam kuşum iyi akşamlar sanada bende çıkıp yemek yapçam zati ne yapçaksam

bak sen yaramaza buseferde bisiklete binmek istemez mi tatlım:)) ayy benim ki küçükte şincik bi problemi yok bakalım aklı tam ermeye başlıyınca defne neler yapacak bize :))

kaptancımm burada birinciliği paylaşmışızzz:))) hehe tebriklerrD[/QUOTE]

tşk edrm canım

eline sağlık canım..arkadaşlar bu arada aytaçtan haberi olan varmı uzun zamandır girmiyooooo

canım izin istemiş ben yokken ama ne zaman döneceğini yazmamış ben başta kuralları yazdım izin dönüş tarihi kesin belli edilecek diye bu hafta bekleriz gelmedi takımdan diskalifiye ederiz

aahh canım geçmiş olsun allah korumuş

gel canım başımızın üstünde yerin var da
sen yaza düğün filan düşünmüyon anladığım kadarıyla

İyiyiz canım sen nasılsın

hoşgeldin canım bize kendini tanıtsana yoksa bizim takımdan biri adını değiştirdide benim mi haberim yok

canım izin istemiş ben yokken ama ne zaman döneceğini yazmamış ben başta kuralları yazdım izin dönüş tarihi kesin belli edilecek diye bu hafta bekleriz gelmedi takımdan diskalifiye ederiz
yaseminin dediği arkidişi alırız olmazsa hevesli birileri lazım bize...aytaççığımda hevesli tabikide ama izin olayları uzun sürünce düzenimiz mi bozuluyo ne

sabah
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay

öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay

akşam
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
yarım bardak kola

hımm bugün biraz fazla olmuş kötü aslı al sana

sen defneciğe sağlıklı beslenmeye alıştır canım sonra çekmesin bizim gibi

of off bende öle istiyorum ama bakalım nasıl olur peşinde koşmıyalım bide sonra yemek ye diyeah aslıcığım ah bende eskiden çok düzenli yemek yerdim de işte sigara da içerdim o zamanlar sigara beni frenliyordu...ama bir daha başlamayı hiç düşünmüyorum şahsen kilolu kalmayı tercih ederim sigara içmektense :)))

ben geldim kızlar Yıldız Tekniğe postaladım evrakları..Dumlupınar açmış edebiyattan sadece 10 kişi alcakmıs:S off(((( ve yedekler 5 ekim tarihinde açıklncakmıs kütahyada olmam gerek eğer basvurursam 5 ekimde.olcağını kesin bilsem giderim ama olmassa boşu boşuna napcama karar veremedim.27sinde başlıyo 29una kadar basvurular ve posta kabul edilmiyor.yök bizim önümüzü kapıyor.basvuramayalım diye.Bir sürü üni bu tarihlerde veriyo kaça bölünücez anlamadım ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…