- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.521
nazommmmmm annemmmmm hoşbuldukkkk nasılsınnn oğluşş nasıll alıştımı okulaaa anlatt bakalımm moraller nasılll
kızlar ben şu kalp vakfı diyetine başladım bu gü hadi hayırlısı inş
sabah 1 ince dilim ekmek
2 kk peynir salatalık
kahve
öğle ile akşamı yerdeğiştirdim evde sebze yemeği vardı çünkü bende çok acıkmıştım
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
akşamda 1 kase çorba salata
1 dilimde ekmek yiyeceğim
ara öğünler meyve
iyidir kuzu alıştıda dün biraz üşütmüşüz galiba onu bu gün keyifsiz biraz
bende iyiyim işte okula git gel herşey aynı
nasıll bir diett kii oo annemmm yaaa ama meüü güzell afiyet olsunn benimm nazomaa
bu sıra grip salgını var yinee bizim çocuklarda gripp olma aşamasında amann dikkat et nazomm yaa öpüyorumm oğluşuuuu allah izin verirsee seneye yazınn hamakta bende olcamm yanınızdaaa yokk öyle bensiz oğluşla sallanmakkk
tatlım ben bunu diyet listelerinde bulmuştum burda paylaştık fatmayla birlikte yapıcaktık ama o başladımı bilmiyorum geçmişi okuyamadım daha
gel tatlım hamaktada sallanırız gezerizde biz dün göle balık tutmaya gittik gene orası yüksek serindi bide orda üşüdü herhalde
inş.. valla düşünüyorumm biliyosunnn bu yaz tatilinde fatoşa sana aslıyaa ilkin kuzu zatii annemin ordaa oyle bi arkadaş turu düzenlicemmm yaaaa düşünüyorummm bekarkenn yapayımm da evlince zorr
en güzelini yaparsın canım evlenince olmuyor malesef hep öncelikler başka şeyler oluyor
mutfakta dolanıp duruyorum bu ne yemek yapçam derdi beni bitiriyor ya
nazmiyeciğim düşünüyormusun hala eliptik bisiklet almayı..canım bende goodmanın eliptik bisikleti var ben çok memnunum 230 milyona aldım indirimdeydi aldığımda internettende satıyorlarmış...ama canım senin yürüyüş bandın varsa neden alacaksın ki bisikleti..
goodman 210 model mi kuzucuk bende eve ses yapmayan bi alet bakıyom
evet tatlım almak istiyorumda nette baktım hep 400 500 tl civarındaydı kullanıp kullanamayacağımıda bilemediğim için ikinci el bakmaya başladım ama seninkisi uygunmuş ben zaten 200 tl yi gözden çıkarmıştım bir bakiim netten seninkinden alırım olmazsacanım goodman 210 eliptik kondisyon bisikleti internetteki fiyatı 230 lira bende o kadara aldım
zorr walla nazomda bende şimdi aynı durumdayımm babam varr ee yemek yapmak lazımmm zorr yaaa şimcikkkkkkkk ben çıkıyorumm annemmmm eve gideyimm birsürü iş varrr houyy houyyy kocaman öpüyorumm kalorisiz akşmlarrr
İyiyiz canım sen nasılsın
bende iyiyim canım yemek yapacam şimdi
evet tatlım almak istiyorumda nette baktım hep 400 500 tl civarındaydı kullanıp kullanamayacağımıda bilemediğim için ikinci el bakmaya başladım ama seninkisi uygunmuş ben zaten 200 tl yi gözden çıkarmıştım bir bakiim netten seninkinden alırım olmazsa
bende koşu bandı varda oğluştan dolayı kullanamıyorum heryerini kırdı zaten heryerini demir kapladık zırhlı araç gibi oldu
ben üstüne çıkınca o benden önce çıkıyo biryerini sıkıştıracak diye ödüm kopuyor onuda bindiriyorum ilk önce ama o inmek bilmiyor benim binmemede izin vermiyor öyle yani bizim koşu bandı dert
eline sağlık canım..arkadaşlar bu arada aytaçtan haberi olan varmı uzun zamandır girmiyooooo
geçmiş olsun kuzum insan şok oluyo gerçekten dünde bizi azdaha traktör biçiyodu zor durdum oda zor kırdı dreksiyonu
geriz zekalı adam uyuyomuydu neydi virajda koskoca transiti görmedi üstüme geldi verilmiş sadakamız varmış gerçekten
inş.. valla düşünüyorumm biliyosunnn bu yaz tatilinde fatoşa sana aslıyaa ilkin kuzu zatii annemin ordaa oyle bi arkadaş turu düzenlicemmm yaaaa düşünüyorummm bekarkenn yapayımm da evlince zorr
İyiyiz canım sen nasılsın
bak sen yaramaza buseferde bisiklete binmek istemez mi tatlım:)) ayy benim ki küçükte şincik bi problemi yok bakalım aklı tam ermeye başlıyınca defne neler yapacak bize :))
yaseminin dediği arkidişi alırız olmazsa hevesli birileri lazım bize...aytaççığımda hevesli tabikide ama izin olayları uzun sürünce düzenimiz mi bozuluyo necanım izin istemiş ben yokken ama ne zaman döneceğini yazmamış ben başta kuralları yazdım izin dönüş tarihi kesin belli edilecek diye bu hafta bekleriz gelmedi takımdan diskalifiye ederiz
sen defneciğe sağlıklı beslenmeye alıştır canım sonra çekmesin bizim gibi
yaseminin dediği arkidişi alırız olmazsa hevesli birileri lazım bize...aytaççığımda hevesli tabikide ama izin olayları uzun sürünce düzenimiz mi bozuluyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?