Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sagol bebişim izleyince hepsi güzel zaten ben biraz felsefik psikolojik insanla ilgili seyleri seviyorum.duyguda olmalı tabi çok sey mi istiyom

yok yaa nesi fazla aslıcığım börek sadece olmamış:)) bgn bende börek yedim :78::78::78:

evet canım sakın öyle bişey yapma tekrar sigara içmek gibi bir hataya düşme
ben oldum olası hiç düzenli beslenmedim çok yemke ayırırım özellikle sebze yemeklerini yemem işte sonuç

geçmi olsun canım ya..sen İstanbul'u görsen her dakka kaza riski..adamların hiç saygısı yok dolmuşlar ve taksiler İst yolları onların sanıyor

hayırdır ne oldu canım formasyon işinde olumsuz bişey mi var

evt canım genel olarak üniversiteler postayla basvuruyu kabul etmiyorlar ve 2 gün süre vermişler basvuru için.biz gitcez basvurcaz gelcez.daha ne götüreceğimizi belgeleri bile yazmamışlar.eğer boş kontenjan kalırsa ünilerde duyuru yapılacakmıs farklı bir tarihte.o tarihte de orda bulunmamız gerekmekte.orda hemen kaydı yapcaklarmıs.olcağını bilsem atlar giderim.kaç parçaya bölüncez anlamadım ki.bahçeşehir üni ilan vermiş şimdi 4500 tl para istiyo kdv hariç.
offff bu ne biçim iştir.ne zannediyolar bizi anlamadım ki.yök yine yapıyo yapacağını....
posta kabul eden ünilere basvurcam mecburen ve cevremdeki illere gideceğim.ayrıca elden ulaştırmaya çalışacağım..bakalım kısmet.

hayırlısı olsun canım kötü olmuş gerçekten ve çok para istiyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…