- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.541
off hang,s,nden başlasam ki o kadar çok dizi izledim ki the o.c yi izleyebilirsin birde supernaturel var onu tavsiye ederim biraz doğa üstü olayları içeriyo game of thrones dizisi var o çok güzel daha bir sürü var yine sölerim ben sana
sabah
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
hımm bugün biraz fazla olmuş kötü aslı al sana
of off bende öle istiyorum ama bakalım nasıl olur peşinde koşmıyalım bide sonra yemek ye diyeah aslıcığım ah bende eskiden çok düzenli yemek yerdim de işte sigara da içerdim o zamanlar sigara beni frenliyordu...ama bir daha başlamayı hiç düşünmüyorum şahsen kilolu kalmayı tercih ederim sigara içmektense :)))
saol tatlım sende hoş geldin yok canım bişeyim yaa şükür allaha ama çok tırstım salak adam beni görmemiş düz yolda dümdüz basmışım gidiyom neyi görmediysen...arkasında bir araba daha vardı onun şöförü telefonla konuşuyodu dedi..adamın tlfon sefası yüzünden öteki tarafa gidecektim tövbe tövbeee.....
24/09 MESAJ SAYIMI
AYNALAR 16
SELİNAY2002 11
NAZCO 12
MİHRACEE 42
MELEKAYSEE 19
FİYONA_07 26
PİNKCAT87 8
DUDUJAN 9
EMİDAF İZİNLİ
FATTA83 İZİNLİ
PRENSES88 İZİNLİ
_AYTAC_ ?????
of deliricem yaa resmen dalga geciyolar.......
geçmi olsun canım ya..sen İstanbul'u görsen her dakka kaza riski..adamların hiç saygısı yok dolmuşlar ve taksiler İst yolları onların sanıyor
akşam sadece meyve yiyecem benn..ya bu hafta kotu oldu diyet acısından..sosyal olmak yaramıyo bana
merak etmeyin kızlar milli piyangodan para çıkarsa ıssız bir ada alcam sizi oraya götürüp zayıflatacam sıfır bedenlere yer yok adamda
merak etmeyin kızlar milli piyangodan para çıkarsa ıssız bir ada alcam sizi oraya götürüp zayıflatacam sıfır bedenlere yer yok adamda
valla bir kampa mı girsek ne?
kızımıda götürelim ama oda tombiş...
hayırdır ne oldu canım formasyon işinde olumsuz bişey mi var
neresi tombiş kız
evt canım genel olarak üniversiteler postayla basvuruyu kabul etmiyorlar ve 2 gün süre vermişler basvuru için.biz gitcez basvurcaz gelcez.daha ne götüreceğimizi belgeleri bile yazmamışlar.eğer boş kontenjan kalırsa ünilerde duyuru yapılacakmıs farklı bir tarihte.o tarihte de orda bulunmamız gerekmekte.orda hemen kaydı yapcaklarmıs.olcağını bilsem atlar giderim.kaç parçaya bölüncez anlamadım ki.bahçeşehir üni ilan vermiş şimdi 4500 tl para istiyo kdv hariç.
offff bu ne biçim iştir.ne zannediyolar bizi anlamadım ki.yök yine yapıyo yapacağını....
posta kabul eden ünilere basvurcam mecburen ve cevremdeki illere gideceğim.ayrıca elden ulaştırmaya çalışacağım..bakalım kısmet.
hayırlısı olsun canım kötü olmuş gerçekten ve çok para istiyorlar ya
kız sıfır bedenleri almam dedin yaa benimkide tombiş diye diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?