- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.581
inşallah yoluna girer.ama üzülmemek elde değil senelerce oku böyle saçma sapan engellerle karşılaş.
haklısın cnm ama resmen dalga geciyolar ya
amin canım..
slm canım hoşgeldin napalım aynı
sen nasılsın
aslı ben bgn sabah tartıldım 65 .5 çıktım yaa çok canım sıkkın vallah billah...eşimle bidahımı küssem ne yapsam güzel kilo veriyodum o zman
canım sudur o ya sıkma canınıküseme de küsmüş gibi davran bence o da işe yarar
inş kızlar dua edin siz çıksın para
canım yanında götür öğle yemeğini
bende aynı soruyu sordum canım
aslı ben bgn sabah tartıldım 65 .5 çıktım yaa çok canım sıkkın vallah billah...eşimle bidahımı küssem ne yapsam güzel kilo veriyodum o zman
bendende aynı kuzum...
ödem olmuştur maydonozlu limonlu su iç...
neeeyyyyyyy
bak canım 3 günün var hemen toparlanman lazım 65 in altına düşecen cuma günü ben anlamam aldığın bu 500 gr hemen verilir dikkat etmen lazım biraz
inş kızlar dua edin siz çıksın para
canım yanında götür öğle yemeğini
bende aynı soruyu sordum canım
evet olabilir gerçekten ben bgn çok duydum bu maydonozlu limonlu suyu her gün bi bardak içsem bişi olmaz dimi??
ay darısı başıma bende bırakabilirim inşallah şu sigarayı...
valla bende sabah çıktığımda tartıya sarsıldım yok yarından itibaren hem platese hemde bisiklete başlıycam son sürat..öğle yemeklerinide yanımda götürürsem sorun çözülmüş olacak.verecem aslıcığım bu hafta 1.5 kilo koydum hedef kendime hatta verebilirsem 2 kiloyu bile vermeye çalışıcam ama spor desteğiyle tabi yoksa diğer türlü çok zor...
selam kızlarrr napıyorsunuzz herkesi burada görmek ne güzell, geçmişi okuyup hemencik dönüyorumm.
bu araa akşam yemeğim
2 börek
1 bardak ayran.
hadi bakalım inş canım
zaten bu hafta senin ve duygunun kilosu 2 ye bölünecek ona göre çok çalışmanız gerekecek çoookkkk
Selam arkadaslar, gecmisi okudum. 3 gun yoktum.
cuma gunu sabah koye gittik, oglen gelip, buraya yazacaktim, ama koyde arkadasimin cocuguna ufak bir kaza oldu. kolu cikti. ve ordan direk hastaneye gittik, 3-4 hastane dolastik, en son acile gittik ve aksam 7 de geldik. yani ben oglen gelicem derken aksam girdim eve. prs gunu belliydi koye gitcegim ama izin almayim bosuna nasilolsa cuma gunu gelirim zirtbirt izin almayim dusuncesiyle izin almamistim. ama artik gunduzleri evde olmadigim zaman izin almak istiyorum. cunki oglene donup buraya yazacagim diye dusunursem bir aksilik cikabiliyor..... ceza ya kalmaktansa izin almayi tercih edicem artik
1-bundan sonra gunduzleri evde olmazsam ,birgun onceden haber verip izin almam konusunda sizin icin bir sikinti varmi??
2. bunlari simdiden soyluyorum ki, cok izin aldin diye elestiri gelmesin , elestirisi olan varsa suan da itiraz edebilir( butun yorumlara acigim arkadaslar)
3. yarin gunduz evde olmayacagim. nezaman gelirim bilmiyorum , izin istiyorum.
kızlar ben şu kalp vakfı diyetine başladım bu gü hadi hayırlısı inş
sabah 1 ince dilim ekmek
2 kk peynir salatalık
kahve
öğle ile akşamı yerdeğiştirdim evde sebze yemeği vardı çünkü bende çok acıkmıştım
1 tabak taze fasulye
1 dilim ekmek
akşamda 1 kase çorba salata
1 dilimde ekmek yiyeceğim
ara öğünler meyve
bugunki menum
sabah : hicbir sey .
oglen, uzum ,peynir, ekmek
aksam :et haslama
kizlar yeni uyandim. uyanir uyanmazda pc basina gectim, kahvalti yapmicam. cunki karnim cok agriyor. regl oldugum icin yatiyorum.bugun regl 1.gunu. ilk 2 gun zor geciyor. gece agriyla uyandim. yarinda onceden randevu aldigim ofise gitmem gerekiyor. bakalim ins duzelirim yarina.
yaseminin dediği arkidişi alırız olmazsa hevesli birileri lazım bize...aytaççığımda hevesli tabikide ama izin olayları uzun sürünce düzenimiz mi bozuluyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?