- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.601
canım sen gel ben seninle ilgilenirim götürürüm üniye başvuruya falann benim yapacağım birşey olursada yaparım kuzucum.ben geldim kızlar Yıldız Tekniğe postaladım evrakları..Dumlupınar açmış edebiyattan sadece 10 kişi alcakmıs:S off(((( ve yedekler 5 ekim tarihinde açıklncakmıs kütahyada olmam gerek eğer basvurursam 5 ekimde.olcağını kesin bilsem giderim ama olmassa boşu boşuna napcama karar veremedim.27sinde başlıyo 29una kadar basvurular ve posta kabul edilmiyor.yök bizim önümüzü kapıyor.basvuramayalım diye.Bir sürü üni bu tarihlerde veriyo kaça bölünücez anlamadım ki..
ayy demi yaa ben 4 kilo veriyim o zaman anca yetişirim
Selam arkadaslar, gecmisi okudum. 3 gun yoktum.
cuma gunu sabah koye gittik, oglen gelip, buraya yazacaktim, ama koyde arkadasimin cocuguna ufak bir kaza oldu. kolu cikti. ve ordan direk hastaneye gittik, 3-4 hastane dolastik, en son acile gittik ve aksam 7 de geldik. yani ben oglen gelicem derken aksam girdim eve. prs gunu belliydi koye gitcegim ama izin almayim bosuna nasilolsa cuma gunu gelirim zirtbirt izin almayim dusuncesiyle izin almamistim. ama artik gunduzleri evde olmadigim zaman izin almak istiyorum. cunki oglene donup buraya yazacagim diye dusunursem bir aksilik cikabiliyor..... ceza ya kalmaktansa izin almayi tercih edicem artik
1-bundan sonra gunduzleri evde olmazsam ,birgun onceden haber verip izin almam konusunda sizin icin bir sikinti varmi??
2. bunlari simdiden soyluyorum ki, cok izin aldin diye elestiri gelmesin , elestirisi olan varsa suan da itiraz edebilir( butun yorumlara acigim arkadaslar)
3. yarin gunduz evde olmayacagim. nezaman gelirim bilmiyorum , izin istiyorum.
selam kızlarrr napıyorsunuzz herkesi burada görmek ne güzell, geçmişi okuyup hemencik dönüyorumm.
bu araa akşam yemeğim
2 börek
1 bardak ayran.
hey maşallah eline sağlık cnm..
İlknur
hoşgeldin canım
yaptığım uyarının kişisel olarak algılamayın öyle algılamadığınıda biliyorum ben kimse hakkında kötü düşünmüyorum bunu biliyorsunuz hepinizi çok seviyorum ama gerek duyduğumdada uyarmam gerekiyor
bencede bir gün önce izin al ha sonra erkenden döndün takıma gelip yazarsın yine canım
inşallah bırakırsın canım.ben hamile kaldığımı öğrenince bıraktım.herkes doğurunca geri başlarsın dedi ama benim hiç öle bir niyetim yok...düzenli yemek,spor ve sağlıklı bi yaşam bundan sonra yaşam biçimim
ayy demi yaa ben 4 kilo veriyim o zaman anca yetişirim
kızlar akşam yemeği
1 adet su böreği peynirli
yeşil çay
bir tanede elma yedim dahada bişi yemem bgn
Biliyorum kaptancigim, zaten isim isim uyarma konusunda hak veriyorum sana. bundan sonra herkez birbirini isim isim uyaricakti zaten:) kimse uzerinine alinmasin diye.
senin dedigin gibi, gunduzleri oglen 3 den once eve gelirsem yazArim iznli olsam bile. cunki burda oglen 3 ,sizin gece 11 geliyor.
ailemle telefonla konusurkende saat ayarlamak zorunda kaliyorum, buraya yazarkende saat ayarliyorum, yurtdisinda yasamanin dezavantajlarindan birtaneside bu arkadaslar..
Biliyorum kaptancigim, zaten isim isim uyarma konusunda hak veriyorum sana. bundan sonra herkez birbirini isim isim uyaricakti zaten:) kimse uzerinine alinmasin diye.
senin dedigin gibi, gunduzleri oglen 3 den once eve gelirsem yazArim iznli olsam bile. cunki burda oglen 3 ,sizin gece 11 geliyor.
ailemle telefonla konusurkende saat ayarlamak zorunda kaliyorum, buraya yazarkende saat ayarliyorum, yurtdisinda yasamanin dezavantajlarindan birtaneside bu arkadaslar..
bgn herkes börek yemişbende diyodum ki yaseminciğim herkes burda yasemin nerde ki
bugunki menum
sabah : hicbir sey .
oglen, uzum ,peynir, ekmek
aksam :et haslama
kizlar yeni uyandim. uyanir uyanmazda pc basina gectim, kahvalti yapmicam. cunki karnim cok agriyor. regl oldugum icin yatiyorum.bugun regl 1.gunu. ilk 2 gun zor geciyor. gece agriyla uyandim. yarinda onceden randevu aldigim ofise gitmem gerekiyor. bakalim ins duzelirim yarina.
kızlar akşam yemeği
1 adet su böreği peynirli
yeşil çay
bir tanede elma yedim dahada bişi yemem bgn
ayy tatlım geçmiş olsun doğumdan önce benimde öyle geçerdim hastalığım acilde bile bulduğum olmuştur kendimi..ama kızımdan sonra o kadar rahat geçirdim ki ne zaman oldu ne zaman bitti anlamadım bile..darısı senin başına inaşallah canım...
geçmiş olsun canım.....
sagol tatlim..
biraz iddalı bi akşam yemeği olmuş
kız sende o kada ruzağa niye gittin bari 2-3 saatlik bir yere gitseydin saat farkı olaraka tabi
biraz iddalı bi akşam yemeği olmuş
kuzum hiçbirşey yememişssin buncacık şeyle nasıl ayakta duruyorsun. afiyet olsunn aslında ymemek en güzelide işte bneimkiside laf.
süpersin....
o kadarda değil..
bncede yeme 1 dilim su böreği 900 kaloriymiş....
bncede yeme 1 dilim su böreği 900 kaloriymiş....
ay çokmu olmuş yaa abartmışım dimiıspanaklı gül böreğiydi birtanesi birtanede kıymalı karnıyarık börekti bak çok pişman oldum şimdi.
yiyemiyorum ki, mecburen ilac kullanmak icin , uzum peynir yicem. ac karnina kullanilsa ilac, inan yemeden aksama kadar dururum, regl doneminde agrim olunca yemek yeme istegim olmuyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?