Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım sen gel ben seninle ilgilenirim götürürüm üniye başvuruya falann benim yapacağım birşey olursada yaparım kuzucum.

geçmiş olsun canım.....

selam kızlarrr napıyorsunuzz herkesi burada görmek ne güzell, geçmişi okuyup hemencik dönüyorumm.

bu araa akşam yemeğim

2 börek
1 bardak ayran.

biraz iddalı bi akşam yemeği olmuş

Biliyorum kaptancigim, zaten isim isim uyarma konusunda hak veriyorum sana. bundan sonra herkez birbirini isim isim uyaricakti zaten:) kimse uzerinine alinmasin diye.

senin dedigin gibi, gunduzleri oglen 3 den once eve gelirsem yazArim iznli olsam bile. cunki burda oglen 3 ,sizin gece 11 geliyor.

ailemle telefonla konusurkende saat ayarlamak zorunda kaliyorum, buraya yazarkende saat ayarliyorum, yurtdisinda yasamanin dezavantajlarindan birtaneside bu arkadaslar..

süpersin....

ayy demi yaa ben 4 kilo veriyim o zaman anca yetişirim

o kadarda değil..

kızlar akşam yemeği
1 adet su böreği peynirli
yeşil çay

bir tanede elma yedim dahada bişi yemem bgn

bncede yeme 1 dilim su böreği 900 kaloriymiş....

kız sende o kada ruzağa niye gittin bari 2-3 saatlik bir yere gitseydin saat farkı olaraka tabi

bencede sorun değil kuzum güzel paylaşımların yeter....

bgn herkes börek yemiş bende diyodum ki yaseminciğim herkes burda yasemin nerde ki

ay evet bugün herkes börekten gitmiş:)))
canım işten ççıkıştaa çarşıya gittim 4 tava seti aldım çelik teflonlarım çizilmişti attım onlarıı, yemek hazırlamak falan derken bu saati buldum yaa çok geç yedik yemeği bugün offff kocamda ceza sana dedi çok yiyeceğim yemek dedi bitirdi börekleri şimdide yürüyşe gitti DD

kuzum hiçbirşey yememişssin buncacık şeyle nasıl ayakta duruyorsun. afiyet olsunn aslında ymemek en güzelide işte bneimkiside laf.

Ayy canim evlenince gecer dediler, gecmedi, simdide cocuk olunca gecer diyorlar, onada inanamiyorum hic, sanki tum hayatim boyle agriyla yatarak geccekmis gibi geliyor bana.. ins benimde senin gibi gecer yaaaa..

geçmiş olsun canım.....

sagol tatlim..

biraz iddalı bi akşam yemeği olmuş

kız sende o kada ruzağa niye gittin bari 2-3 saatlik bir yere gitseydin saat farkı olaraka tabi

canim buralara gelirken hic bu sorunlar aklima gelmemisti, yeni evliydim , daha baska seyler ,hayaller dusunuyordum:) ama sonra saat farkinin ne kadar zor oldugunu anliyorsun..

kuzum hiçbirşey yememişssin buncacık şeyle nasıl ayakta duruyorsun. afiyet olsunn aslında ymemek en güzelide işte bneimkiside laf.

yiyemiyorum ki, mecburen ilac kullanmak icin , uzum peynir yicem. ac karnina kullanilsa ilac, inan yemeden aksama kadar dururum, regl doneminde agrim olunca yemek yeme istegim olmuyor....

fatmacigim, hani sen seminerde simit , doner, vs seyler yiyip hic kilo almadim diyorsun ya, isvec diyetinden sonra ne kadar yersen ye kilo almiyorsun, ben sebeini buna bagliyorum:)

yiyemiyorum ki, mecburen ilac kullanmak icin , uzum peynir yicem. ac karnina kullanilsa ilac, inan yemeden aksama kadar dururum, regl doneminde agrim olunca yemek yeme istegim olmuyor....

hımss geçmiş olsun canımmm sıcak tut kendiniii ayaklarını özellikledee(( birtanede ağrı kesici alll dinlen geçer inş.
iştahsız olmayı çok ama çokk isterimm ama hastalansam dahi iştahım açık bneim yaaaa üşütsem dah, yemek yeme isteği içerisindeyimm((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…