Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2050 den başlıyor cnm ya razıyım 3500 e kadar.ama 4500 cok ya başvurmam imkansız napcam bilmiyorum moralim çok bozuldu.olmıcak bnm formasyon işim

hayırlısı olsun canım 2 gündür bu meslekler konusunda hep kötü haber alıoz inşallah en kısa zamanda yoluna girer senin olay sıkma canını hasta olursun allah korusun

merak etmeyin kızlar milli piyangodan para çıkarsa ıssız bir ada alcam sizi oraya götürüp zayıflatacam sıfır bedenlere yer yok adamda

hahaha geliriz kuzum...

2050 den başlıyor cnm ya razıyım 3500 e kadar.ama 4500 cok ya başvurmam imkansız napcam bilmiyorum moralim çok bozuldu.olmıcak bnm formasyon işim

hayırlısı canım umutsuzluğa kapılma....

kızlar ben çok güzel bi diyet buldum günlük 1400 kalorilik..şincik ben bebik emziriyorum yaa o yüzden aç bırakmıycak bi diyet hoşuma gitti..faket bende söle bi sorun var çalıştığım için günlük menüye uymam imkansız nasıl yapsam ki yaa...şurda bişi kalmadı 1 ay sonra düğün var ben hala koca göbük

aslı ben bgn sabah tartıldım 65 .5 çıktım yaa çok canım sıkkın vallah billah...eşimle bidahımı küssem ne yapsam güzel kilo veriyodum o zman

Son düzenleme:
amin tatlım da ben seni çıkaramadım yaa :)) isim filan mı değiştirdin yosam

Yok canım ya forumda henüz yeniyim.Bir arkadaşımın vesilesi ile buldum burayı.Daha çok insanların dertlerine ortak olmak için giriyorum.Ve benden daha kötü durumda olanları gördükçe halime hep şükrediyorum

hayırlısı olsun canım 2 gündür bu meslekler konusunda hep kötü haber alıoz inşallah en kısa zamanda yoluna girer senin olay sıkma canını hasta olursun allah korusun
inşallah yoluna girer.ama üzülmemek elde değil senelerce oku böyle saçma sapan engellerle karşılaş.
hahaha geliriz kuzum...

hayırlısı canım umutsuzluğa kapılma....
haklısın cnm ama resmen dalga geciyolar ya

allah kolaylık versin canım
amin canım..

ay darısı başıma bende bırakabilirim inşallah şu sigarayı...

bi nevi bizi kullanıyorsun yani senin kilon kaç canım olmak istediğin kilo ve yaşın ne...bende sana gaz veriyim hadi biraz :)))

ay inşallah en kısa zamanda çıkar canım o zamna

hahaha geliriz kuzum...

inş kızlar dua edin siz çıksın para

canım yanında götür öğle yemeğini

amin tatlım da ben seni çıkaramadım yaa :)) isim filan mı değiştirdin yosam

bende aynı soruyu sordum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…