- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.561
İyiyiz canım sen nasılsınslm kızlar nasılsınız....
2050 den başlıyor cnmya razıyım 3500 e kadar.ama 4500 cok ya başvurmam imkansız napcam bilmiyorum moralim çok bozuldu.olmıcak bnm formasyon işim
slm kızlar nasılsınız....
merak etmeyin kızlar milli piyangodan para çıkarsa ıssız bir ada alcam sizi oraya götürüp zayıflatacam sıfır bedenlere yer yok adamda
2050 den başlıyor cnmya razıyım 3500 e kadar.ama 4500 cok ya başvurmam imkansız napcam bilmiyorum moralim çok bozuldu.olmıcak bnm formasyon işim
Allah dirliğimizi bozmasın
vaaayyyyy ne kadar kalabalığız
aslı ben bgn sabah tartıldım 65 .5 çıktım yaa çok canım sıkkın vallah billah...eşimle bidahımı küssem ne yapsam güzel kilo veriyodum o zman
amin tatlım da ben seni çıkaramadım yaa :)) isim filan mı değiştirdin yosam
slm kızlar nasılsınız....
inşallah yoluna girer.ama üzülmemek elde değil senelerce oku böyle saçma sapan engellerle karşılaş.hayırlısı olsun canım 2 gündür bu meslekler konusunda hep kötü haber alıozinşallah en kısa zamanda yoluna girer senin olay sıkma canını hasta olursun allah korusun
haklısın cnm ama resmen dalga geciyolar yahahaha geliriz kuzum...
hayırlısı canım umutsuzluğa kapılma....
amin canım..allah kolaylık versin canım
of off bende öle istiyorum ama bakalım nasıl olur peşinde koşmıyalım bide sonra yemek ye diyeah aslıcığım ah bende eskiden çok düzenli yemek yerdim de işte sigara da içerdim o zamanlar sigara beni frenliyordu...ama bir daha başlamayı hiç düşünmüyorum şahsen kilolu kalmayı tercih ederim sigara içmektense :)))
iyi akşamlar canım seninle pek denk gelemiyoruzkızlar ben cıkıyorum akşam yasak biliyosunuz hadi ii akşamlar
Yok canım ya forumda henüz yeniyim.Bir arkadaşımın vesilesi ile buldum burayı.Daha çok insanların dertlerine ortak olmak için giriyorum.Ve benden daha kötü durumda olanları gördükçe halime hep şükrediyorum
ay inşallah en kısa zamanda çıkar canım o zamna
hahaha geliriz kuzum...
kızlar ben çok güzel bi diyet buldum günlük 1400 kalorilik..şincik ben bebik emziriyorum yaa o yüzden aç bırakmıycak bi diyet hoşuma gitti..faket bende söle bi sorun var çalıştığım için günlük menüye uymam imkansız nasıl yapsam ki yaa...şurda bişi kalmadı 1 ay sonra düğün var ben hala koca göbük
amin tatlım da ben seni çıkaramadım yaa :)) isim filan mı değiştirdin yosam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?