- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.641
canım siz evlendiğinizde eşin orda mıydı yoksa sonra mı gittiniz nası tanıştınız
canim esim burda yasiyordu, bende turkiyede, o turkiye tatile gelince tanistik, evlenirken de ailem yurtdisi diye sorun cikarmadi yani, babam cok anlayisli ve cocuklarin dusuncelerine saygili olan bir babadir,oyuzden sorunsuz evlendik. Mutlu ve huzurluyum en onemlisi bu sanirim Allaha sukur..
öyle yapalımmm canımm haklısın ben dirk oraya gidim kocaişte oraya gelsin vakit kaznaırızcanım erken gidin erken yiyin tabi 1 dilimcik
kız etme eyleme yaa( yarın akşama kayınvalidemde el açması börek yapacakmış amanın az önce aradı tamam dedim gitmesemmki ofsss amanın (
börekleri de kayınvalidem yapmış birde baklavs tatlısı yapmış ev yapımınada bayılırım baklavanın ama bi tene yedim kendimi tutup..off napsak bilmiyomki bu kayınvalideleri çok güzel yemek yapıyolar yaa
haklısın cnm
cnm kesin olcağını bilsem gelirim de.. bir de boşuna gelmek var.evrakları yollayacaktım sana ama sitesinde ne gerektiğini yazmamış.
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bu mutluluğu bir bebişle taçlandırsın
öyle yapalımmm canımm haklısın ben dirk oraya gidim kocaişte oraya gelsin vakit kaznaırızD zaten gidince hazırlanmış olur yemeklerrrr hemen oturur yeriz.
kızlar ben çıkıyorum bir sürü işim var gidip halledeyim yarında nöbetçiyim daha erken kalkacam
öpüyorum sizi kocammmmmaaaaaaaannnnnnn
kizlar suanda benimde kayinvaldem yakin olsada yanina gitsem:) cok kiskandim simdi sizleri
kızlar ben çıkıyorum bir sürü işim var gidip halledeyim yarında nöbetçiyim daha erken kalkacam
öpüyorum sizi kocammmmmaaaaaaaannnnnnn
:)) ay kıyamam özendirdikmiii:)) valla bende annemi çok istiyorum yaaaa onlara uzak olmak çok koyuuor banada
Canim kayinvalden senden is beklemezmi? anlayislimidr o konuda. hani gider hemen yeriz dedin ya, gerci calisiyorsun zmanin yok yardim etmeyede:) normal zamanda araniz nasildir, yakinmi oturuyorsun
anne olayi ayri tabi, annemi cok ozluyorum, ama artik yurtdisi aramalar eskisine gore daha ucuz, oyuzden bir arayinca 1-2 saat konusuyorum, sanki karsilikli oturup cay icip muhabbet etmis gibi hissediyorum:)
ne demek cAnım....paylasimin icin tesekkurler canim
:)) ay kıyamam özendirdikmiii:)) valla bende annemi çok istiyorum yaaaa onlara uzak olmak çok koyuuor banada
anne olayi ayri tabi, annemi cok ozluyorum, ama artik yurtdisi aramalar eskisine gore daha ucuz, oyuzden bir arayinca 1-2 saat konusuyorum, sanki karsilikli oturup cay icip muhabbet etmis gibi hissediyorum:)
yarın kahvaltı ypamıcamm(((( bu akşam meyvede yok şimdide soda içiyorum
hatunlar selamlar...ayyy yaa herkesler ipazartesiyi beklemiş...deli gibi herkesler iş için aradı bugün..bi de sabah seminer vardı..akşam da evde hac için ehdiyeleri ayarladık çok şükür...neyse daha yeni kayınvalide gitti...ben de kocişle çay içiyoruz...sizler ne yapıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?