Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım siz evlendiğinizde eşin orda mıydı yoksa sonra mı gittiniz nası tanıştınız

canim esim burda yasiyordu, bende turkiyede, o turkiye tatile gelince tanistik, evlenirken de ailem yurtdisi diye sorun cikarmadi yani, babam cok anlayisli ve cocuklarin dusuncelerine saygili olan bir babadir,oyuzden sorunsuz evlendik. Mutlu ve huzurluyum en onemlisi bu sanirim Allaha sukur..

kızlar ben çıkıyorum bir sürü işim var gidip halledeyim yarında nöbetçiyim daha erken kalkacam
öpüyorum sizi kocammmmmaaaaaaaannnnnnn

Allah mutluluğunuzu daim etsin canım bu mutluluğu bir bebişle taçlandırsın

kız etme eyleme yaa( yarın akşama kayınvalidemde el açması börek yapacakmış amanın az önce aradı tamam dedim gitmesemmki ofsss amanın(

kizlar suanda benimde kayinvaldem yakin olsada yanina gitsem:) cok kiskandim simdi sizleri

haklısın cnm

cnm kesin olcağını bilsem gelirim de.. bir de boşuna gelmek var.evrakları yollayacaktım sana ama sitesinde ne gerektiğini yazmamış.

ay canım yaa edebiyattanda hiç tanıdık hoca yok, ben iibf mezunuyum oradaki hocaları iyi kötü biliyorum, mühendisliktede eşim oda orayı çok ii biliyorr, ingiliz dilinde ve tarihtede var ama edebiyatta yok yaaa( Dumlupnar niversitesi - Ktahya ye baktınmı oradan ensitüler, sosyal bilimlere bak istersen

öyle yapalımmm canımm haklısın ben dirk oraya gidim kocaişte oraya gelsin vakit kaznaırızD zaten gidince hazırlanmış olur yemeklerrrr hemen oturur yeriz.

Canim kayinvalden senden is beklemezmi? anlayislimidr o konuda. hani gider hemen yeriz dedin ya, gerci calisiyorsun zmanin yok yardim etmeyede:) normal zamanda araniz nasildir, yakinmi oturuyorsun

:)) ay kıyamam özendirdikmiii:)) valla bende annemi çok istiyorum yaaaa onlara uzak olmak çok koyuuor banada

anne olayi ayri tabi, annemi cok ozluyorum, ama artik yurtdisi aramalar eskisine gore daha ucuz, oyuzden bir arayinca 1-2 saat konusuyorum, sanki karsilikli oturup cay icip muhabbet etmis gibi hissediyorum:)

Canim kayinvalden senden is beklemezmi? anlayislimidr o konuda. hani gider hemen yeriz dedin ya, gerci calisiyorsun zmanin yok yardim etmeyede:) normal zamanda araniz nasildir, yakinmi oturuyorsun

yok canım saolsun benden iş beklemez hiç, ona gitmek demek dinlenmek demektir benim için, gittiğimizde sofra hazır olur kaldırır yıkar bana dokundurtmaz sen çalışıyor hadi dinlen sen annecim der, sadece banakahve yaptırır okadar. sınav zamanlarımda falan sürkeli giderdim meyvemi bile soyar doğrar geitirirdi saolsun, o konuda hakkını hiç ödeyemem, arabayla 15 dk falan canım aramızz, aramız iyidir şimdiye kadar birbirimizi kıracka incitecek hiçbirşey yapmadıkk çok ufacık tefecik şeyler oluyorduu ama birbimize yansıtmadık kırgınlık yaşamdık. mesela çocuk konusundaa ben evliliğimizin 3 yılında istmeye başladım eşim doktora yapıyor dersleri var falan o sıcak bakmıyordu kayınvalidemde gezin tozun gençsiniz hayatınızı yaşayın çocuk nasıl olsa olur tıp çok ilerledi falan filan diyordu içimden kızıyordum bana destek olmuyor nasıl kayınvaldie bu falan diyeDDDD bu yani hehe

anne olayi ayri tabi, annemi cok ozluyorum, ama artik yurtdisi aramalar eskisine gore daha ucuz, oyuzden bir arayinca 1-2 saat konusuyorum, sanki karsilikli oturup cay icip muhabbet etmis gibi hissediyorum:)

hımssss iiki telefonlar var dimi oda olmazsa hasretlik çekilmezzz yawss( ben adanalıyım ailem adanada kütahyaya 10 saat yaa( havalanı yapılıyor buraya dört gözle bekliyorummm bitmesini ama bitecğei yok yaaaDD

paylasimin icin tesekkurler canim
ne demek cAnım....
:)) ay kıyamam özendirdikmiii:)) valla bende annemi çok istiyorum yaaaa onlara uzak olmak çok koyuuor banada

ay çok zor aileden uzak olmak allah kavuştursun....

selinaycım ii akşmalar napıyorsun kuzum, ben kk da 1.etap kilo alma yarışması diye bir foruma tkaılıyorum hehe ay bu saatte mayonezli mısırları yiyenmi ararsın ton balıklı slata yiyenmi biri mama yior bir meyve kilo almak için ay dedim şaka gibisiniz

hatunlar selamlar...ayyy yaa herkesler ipazartesiyi beklemiş...deli gibi herkesler iş için aradı bugün..bi de sabah seminer vardı..akşam da evde hac için ehdiyeleri ayarladık çok şükür...neyse daha yeni kayınvalide gitti...ben de kocişle çay içiyoruz...sizler ne yapıyosunuz?

ayy ayy fatmacığım gelmiş napalım tatlım iş güç bebek ev aynı şeyler işte sen nasılsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…