Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımm teşekkür ediyorum saolasın, bu araada kırmadığıma çok sevindimmmm..

yaa canımxımmm biz bu taklımda o kadar küçük şeylere takılmıyos yaaa rahat olll...ben şu an bi taarftan geçmişe bakıyom bi taraftan kociş uyku moduna geçti onu eyliyom o yüzden detaylı cevap yazmadım..keyfine bak yaaa benim kötülüğüm için demedin ki sen...hep beraber hareket edelim de kilo verelim die sölediin.....okiş

canımcım bana da kırklareli üni. ve trakya üni uyar...acil yoldan kargoya verirsen ulaştırırım inş...

saol güzel haccım benim:)))) hehe özel mesjada Attım bu arada

tamam kaptancım dah dikkayli pluruz..haklısın bu konularda..doğru söze ne hacet.....

saol güzel haccım benim:)))) hehe özel mesjada Attım bu arada
canımcım aldım mesajını..inş listedesin....hayırlısı ile Rabbim herkesin her dileğinin kabul olmasını ansip etsin..şimcikk ben artık iice hatalı yazmaya başladım şaşı görmekten:))) o yüzden ben kaçar....çok öptüm canım.....ii geceler.....

ii geceler fıstıkkk tatlı rüyalar. erken kalkıp yoruluyomuşssun dinlen canım.

kızlaar herkese günaydın :79::79::79::79::79:
sabah sporumu ve platesimi yaptım bomba gibi başladım güne bakalım nasıl biter
yarım saat bisiklet yaptım ondan öncede 20 dakika ısınma amaçalı plates yaptım duşumuda aldım işe gidecem şimdi akşama görüşürüz yavruşlar

canım süpersinnn yaa maşallah nazar değmesin hep öyle ol inş.
ben saatimi kurmuştum çaldı çaldır durdu yasyığın altına sokuşturdumn(( velhasıl kalktığımda 8:30 du(((

kaptennn bencede azcekk fazlamı olmuş neyyy

canım nasıl bıraktınnn banada söylesene formülünü

canım yıldız teknikte kuzenim okuyor benim

yok yaa nesi fazla aslıcığım börek sadece olmamış:)) bgn bende börek yedim :78::78::78:

afferinn canımmm börek çörek yokk

of deliricem yaa resmen dalga geciyolar.......

canım sıkma canını yaa sistemm benide delirtiyor bazenn haklısın

merak etmeyin kızlar milli piyangodan para çıkarsa ıssız bir ada alcam sizi oraya götürüp zayıflatacam sıfır bedenlere yer yok adamda

ivet ivettt

kızımıda götürelim ama oda tombiş...

oyyy onunn neresii tombişşş hayatımm yaaa kıyamammm

canım çok haklısın yaa bozma moralini herşey olacağına varır hayırlısı olsun inş.

2050 den başlıyor cnm ya razıyım 3500 e kadar.ama 4500 cok ya başvurmam imkansız napcam bilmiyorum moralim çok bozuldu.olmıcak bnm formasyon işim

ne küsmesiiii küsmek yokkk kilo vercem diyee adamın şuçu neyyy

aslı ben bgn sabah tartıldım 65 .5 çıktım yaa çok canım sıkkın vallah billah...eşimle bidahımı küssem ne yapsam güzel kilo veriyodum o zman

canım ödemdirrr oo takma kafanaa

ay darısı başıma bende bırakabilirim inşallah şu sigarayı...

amanında amanınn kim gelmişş selimiii gelmişşş oyyy kuzumm naberrr nasılsınn vallaa ayrı düştükkk seninledeee özledikk yanii bilesinnn

bu hafta ben hiç kilo veremedim ( cumaya ne kadlı pofsss gerildim iicee

kahvaltım
1 tane galeta çubuk
1 ince dilim kaşar
çayyyy az şekerli

Son düzenleme:

sporsuzz olmuyoo zatenn canımm yaa birde mekik çekk bak oda çok iyi:13::13:

prensessss hoşgeldinnn canımmmmm nasılsınnn yaa ben hiç rahatsızlık duymuyorumm senin izin almandan v.s çünki sen birkere paylaşım bile yapsann ki çok güzel oluıyor paylaşımlarınn o yuzden hatta takımdan gitmeni bile hiç istemiyorummmm mezun bile olmaa senn bencilce oldu ama napimmmm ve seninn bir bebeğin olmasını çokk istiyorum canım inan hep dualarımdasınn

yarın kahvaltı ypamıcamm(((( bu akşam meyvede yok şimdide soda içiyorum

kahvaltısız olmaz canım önemli olan sağlıklı kilo vermekkk

fatoşummmmmmmmm gelmişş canımmm benimm canım arkadaşımmm meleğimm canımm az kaldıı gitmene inşallahhh hayırlısıyla gider hayırlısıyla gelirsinnn inşallahhhhh görüşemedikkk seninleeee seminere gidiyosun heralde arayamadım bende müsait olmazsın diyee burda da karşılaşamadıkk ama olsun biliyosun ki gönüller birrr:13::13::13::13::13::13:

canımmmm ben spora başlıcamm yaa içinde plateste varr zatenn orda öğrendiğimm tümm spor hareketlerini gelipp burda güzelce anlatıcammm vee senii bir gaza getiricimmm kii bakk görrr anca beraber kanca beraberrr hayatımmm:13::13::13::13::13:

tebriklerrrr canımmm sana maşşallaahhh

canımm sanada günaydınnnn ve gerçktenn maşalalhh süpersinnnnn

canım günaydın hoş geldinn bende kimsecikler yok diyordumm(

günaydınnn hayatımm yaaa geldimde geçmişle boğusuyordummm ve bittiiiii sonundaa nasılsınnn bakalımm

hemencikkk dünnn akşam yediklerimi paylaşayımmmm :87::87::87::87:
1.kase mercimek çorbasıı
2.dilim çavdar ekmeği

bukadar kızlar zaten babam yoktu akşam yemeğindee bende rahatsızdım birazz zaten saat 9:30 da uyumuşumm

sabah kahvaltımıda yazayım hemencik:87::87::87:
2. dilim ekemek (kpek ekmeği yiyemiyorum kansız olduğum için)
2.dilim k. peyniri,
şekersiz çayy
ve suuu tabisideee

bende içten sitemleniyordum görmedi beni diyee. geçmişlee boğuşuyormuşssun meğer hehe, iyiyim çok şükür canım sen nasılsı,benim gaza ihtiyacımvarr bir rahatlık geldi bana offss bekliyorum dörtgözle seni ozaman

ay çokgüzelll afiyet olsunn canımm gayet başarılı bir menü hatta azbilee:))) süper

görmemm mi hiçç canımmm gördümde geçmişşee cvp yazıyordum hani atlamayımm diyeee
valla canımm bende bekliyorum işte hoca tel. açıcak başlama tarihini sölicekkkk zaten hafta sonuda sabah 9:00 da kursum var ve kursa yarım satt yürümem gerekicekkk o yuzden erken kalkıpp azda olsa spor yapmışş olucamm ve dediğim gibi hemen paylaşıcam burda hareketlerii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…