- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.681
canımm teşekkür ediyorum saolasın, bu araada kırmadığıma çok sevindimmmm..
arkadaşlar öncelikle tünaydın.sabahtan beri formasyon duyurularını takip ediyorum.2 -3 üniversite vermiş ve genel olarak belgeleri posta yoluyla kabul etmeyecekleri kanaatindeyim.burda değişik illerden toplandık sizden küçük bir ricam olacak bana bulunduğunuz illeri yazarsanız (kesinleştirmek amacıyla çoğunuzunkini biliyorum)
ben size belgeleri aps ile fln yollasam benim adıma belgeleri bırakabilir misiniz?
Benim için çok önemlii bir durum bu.Geleceğimle ilgili yardımcı olabilirseniz çok sevinirim:)
yaa canımxımmm biz bu taklımda o kadar küçük şeylere takılmıyos yaaa rahat olll...ben şu an bi taarftan geçmişe bakıyom bi taraftan kociş uyku moduna geçti onu eyliyom o yüzden detaylı cevap yazmadım..keyfine bak yaaa benim kötülüğüm için demedin ki sen...hep beraber hareket edelim de kilo verelim die sölediin.....okiş
kızlar bu bir takım işi ve bu takımın yürümesi lazım biliyorsunuz daha öncede bazı şeyleri görmezden geldiğimiz oldu buda bize olumsuz yönde geri döndü bundan sonra açıkça yazmaya karar vermiştik ben bugün uyarı yapmak istiyorum bundan sonrada gerek gördükçe ( inş görülmez ) bu uyarılarım kişiye yönelik olarak devam edecek. sakın bu uyarıları kişisel olarak algılamayın bunlar sizlere zararlı olması için değil aksine yardımcı olması için
şimdiki uyarılarımdan biri ilkincim sana biliyorum bu aralar sıkıntılı dönemler geçiriyorsun inş formasyon alıp atanırsın hem sen hem erkek arkadaşın ve mutlu bir yuva kurarsın
ama banada hak vereceğini düşünüyorum hepimizin bu takıma karşı sorumluluklarımız var
çok fazla paylaşımda bulunmuyorsun
en önemli konulardan birisi hergün menünü yazmıyorsun arada bir yazıyorsun
geçmişi okumuyorsun cezaya kaldığını söyledik ama görmedin
lütfen bunlara daha çok dikkat edersen sevinirim
ikinci uyarım prensese
arada saat farkından dolayı aynı zamanda görüşme ihtimalimiz yok o yüzden günde 7 kural yazma zorunluğunda sende esnek tuttuk bazen 7 mesaj olmadığında seni cezalı saymadık durumundan dolayı ama bu demek değil ki hiç uğramayacaksın
hiç uğramadığın zaman cezaya kalırsın cuma cezaya kaldın canım
herkese bir uyarım bu izini giremediğiniz günün sonunda değil başında alacaksınız o gün bitmiş takıma hiç girilmemiş gece gelip ben şurdayım bugün izinli sayın diye bişey yok gitmeden önce ben yarın izin istiyorum şeklinde olsun iş bittikten sonra değil kızlar lütfen dikkat edin buna
canımcım aldım mesajını..inş listedesin....hayırlısı ile Rabbim herkesin her dileğinin kabul olmasını ansip etsin..şimcikk ben artık iice hatalı yazmaya başladım şaşı görmekten:))) o yüzden ben kaçar....çok öptüm canım.....ii geceler.....saol güzel haccım benim:)))) hehe özel mesjada Attım bu arada
canımcım aldım mesajını..inş listedesin....hayırlısı ile Rabbim herkesin her dileğinin kabul olmasını ansip etsin..şimcikk ben artık iice hatalı yazmaya başladım şaşı görmekten:))) o yüzden ben kaçar....çok öptüm canım.....ii geceler.....
kızlaar herkese günaydın :79::79::79::79::79:
sabah sporumu ve platesimi yaptım bomba gibi başladım güne bakalım nasıl biter
yarım saat bisiklet yaptım ondan öncede 20 dakika ısınma amaçalı plates yaptım duşumuda aldım işe gidecem şimdi akşama görüşürüz yavruşlar
sabah
1 dilim börek
1 bardak şekersiz çay
öğle
1 kk kadar peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek
1 bardak şekersiz çay
akşam
1 kase çorba
3 kaşık bezelye
3 kaşık pilav
1 dilim ekmek
yarım bardak kola
hımm bugün biraz fazla olmuş kötü aslı al sana
of off bende öle istiyorum ama bakalım nasıl olur peşinde koşmıyalım bide sonra yemek ye diyeah aslıcığım ah bende eskiden çok düzenli yemek yerdim de işte sigara da içerdim o zamanlar sigara beni frenliyordu...ama bir daha başlamayı hiç düşünmüyorum şahsen kilolu kalmayı tercih ederim sigara içmektense :)))
ben geldim kızlar Yıldız Tekniğe postaladım evrakları..Dumlupınar açmış edebiyattan sadece 10 kişi alcakmıs:S off(((( ve yedekler 5 ekim tarihinde açıklncakmıs kütahyada olmam gerek eğer basvurursam 5 ekimde.olcağını kesin bilsem giderim ama olmassa boşu boşuna napcama karar veremedim.27sinde başlıyo 29una kadar basvurular ve posta kabul edilmiyor.yök bizim önümüzü kapıyor.basvuramayalım diye.Bir sürü üni bu tarihlerde veriyo kaça bölünücez anlamadım ki..
yok yaa nesi fazla aslıcığım börek sadece olmamış:)) bgn bende börek yedim :78::78::78:
of deliricem yaa resmen dalga geciyolar.......
merak etmeyin kızlar milli piyangodan para çıkarsa ıssız bir ada alcam sizi oraya götürüp zayıflatacam sıfır bedenlere yer yok adamda
kızımıda götürelim ama oda tombiş...
evt canım genel olarak üniversiteler postayla basvuruyu kabul etmiyorlar ve 2 gün süre vermişler basvuru için.biz gitcez basvurcaz gelcez.daha ne götüreceğimizi belgeleri bile yazmamışlar.eğer boş kontenjan kalırsa ünilerde duyuru yapılacakmıs farklı bir tarihte.o tarihte de orda bulunmamız gerekmekte.orda hemen kaydı yapcaklarmıs.olcağını bilsem atlar giderim.kaç parçaya bölüncez anlamadım ki.bahçeşehir üni ilan vermiş şimdi 4500 tl para istiyo kdv hariç.
offff bu ne biçim iştir.ne zannediyolar bizi anlamadım ki.yök yine yapıyo yapacağını....
posta kabul eden ünilere basvurcam mecburen ve cevremdeki illere gideceğim.ayrıca elden ulaştırmaya çalışacağım..bakalım kısmet.
2050 den başlıyor cnmya razıyım 3500 e kadar.ama 4500 cok ya başvurmam imkansız napcam bilmiyorum moralim çok bozuldu.olmıcak bnm formasyon işim
kızlar ben çok güzel bi diyet buldum günlük 1400 kalorilik..şincik ben bebik emziriyorum yaa o yüzden aç bırakmıycak bi diyet hoşuma gitti..faket bende söle bi sorun var çalıştığım için günlük menüye uymam imkansız nasıl yapsam ki yaa...şurda bişi kalmadı 1 ay sonra düğün var ben hala koca göbük
aslı ben bgn sabah tartıldım 65 .5 çıktım yaa çok canım sıkkın vallah billah...eşimle bidahımı küssem ne yapsam güzel kilo veriyodum o zman
ay darısı başıma bende bırakabilirim inşallah şu sigarayı...
valla bende sabah çıktığımda tartıya sarsıldım yok yarından itibaren hem platese hemde bisiklete başlıycam son sürat..öğle yemeklerinide yanımda götürürsem sorun çözülmüş olacak.verecem aslıcığım bu hafta 1.5 kilo koydum hedef kendime hatta verebilirsem 2 kiloyu bile vermeye çalışıcam ama spor desteğiyle tabi yoksa diğer türlü çok zor...
Selam arkadaslar, gecmisi okudum. 3 gun yoktum.
cuma gunu sabah koye gittik, oglen gelip, buraya yazacaktim, ama koyde arkadasimin cocuguna ufak bir kaza oldu. kolu cikti. ve ordan direk hastaneye gittik, 3-4 hastane dolastik, en son acile gittik ve aksam 7 de geldik. yani ben oglen gelicem derken aksam girdim eve. prs gunu belliydi koye gitcegim ama izin almayim bosuna nasilolsa cuma gunu gelirim zirtbirt izin almayim dusuncesiyle izin almamistim. ama artik gunduzleri evde olmadigim zaman izin almak istiyorum. cunki oglene donup buraya yazacagim diye dusunursem bir aksilik cikabiliyor..... ceza ya kalmaktansa izin almayi tercih edicem artik
1-bundan sonra gunduzleri evde olmazsam ,birgun onceden haber verip izin almam konusunda sizin icin bir sikinti varmi??
2. bunlari simdiden soyluyorum ki, cok izin aldin diye elestiri gelmesin , elestirisi olan varsa suan da itiraz edebilir( butun yorumlara acigim arkadaslar)
3. yarin gunduz evde olmayacagim. nezaman gelirim bilmiyorum , izin istiyorum.
bugunki menum
sabah : hicbir sey .
oglen, uzum ,peynir, ekmek
aksam :et haslama
kizlar yeni uyandim. uyanir uyanmazda pc basina gectim, kahvalti yapmicam. cunki karnim cok agriyor. regl oldugum icin yatiyorum.bugun regl 1.gunu. ilk 2 gun zor geciyor. gece agriyla uyandim. yarinda onceden randevu aldigim ofise gitmem gerekiyor. bakalim ins duzelirim yarina.
ay evet bugün herkes börekten gitmiş:)))
canım işten ççıkıştaa çarşıya gittim 4 tava seti aldım çelik teflonlarım çizilmişti attım onlarıı, yemek hazırlamak falan derken bu saati buldum yaa çok geç yedik yemeği bugün offffkocamda ceza sana dedi çok yiyeceğim yemek dedi bitirdi börekleri şimdide yürüyşe gitti DD
yarın kahvaltı ypamıcamm(((( bu akşam meyvede yok şimdide soda içiyorum
hatunlar selamlar...ayyy yaa herkesler ipazartesiyi beklemiş...deli gibi herkesler iş için aradı bugün..bi de sabah seminer vardı..akşam da evde hac için ehdiyeleri ayarladık çok şükür...neyse daha yeni kayınvalide gitti...ben de kocişle çay içiyoruz...sizler ne yapıyosunuz?
:)) havalar soğudu spor yapamıyorum artık, midem küçüldü sanırım yediğim az şeylerle doyuyorumm ama yinede biraz yapsma ii olacka( kimse gaza getirmiyor yaa forumda herkeste bir bıkkınlık var bıraktı herkes kendini
kızlar sporumu yaptım tam 40 dkkenidimi tebrik ediyorum..her sabah ve her akşam yaparsam bir ayda kalan kilolarıda verebileceğime inanıyorum..off inşallah yaa bi elbise aldım mükemmel biraz zayıflamak lazım o elbise için
kızlaar herkese günaydın :79::79::79::79::79:
sabah sporumu ve platesimi yaptım bomba gibi başladım güne bakalım nasıl biter
yarım saat bisiklet yaptım ondan öncede 20 dakika ısınma amaçalı plates yaptım duşumuda aldım işe gidecem şimdi akşama görüşürüz yavruşlar
canım günaydın hoş geldinn bende kimsecikler yok diyordumm(
canımmmm ben spora başlıcamm yaa içinde plateste varr zatenn orda öğrendiğimm tümm spor hareketlerini gelipp burda güzelce anlatıcammm vee senii bir gaza getiricimmm kii bakk görrr anca beraber kanca beraberrr hayatımmm:13::13::13::13::13:
günaydınnn hayatımm yaaa geldimde geçmişle boğusuyordummm ve bittiiiii sonundaa nasılsınnn bakalımm
ay çokgüzelll afiyet olsunn canımm gayet başarılı bir menü hatta azbilee:))) süperhemencikkk dünnn akşam yediklerimi paylaşayımmmm :87::87::87::87:
1.kase mercimek çorbasıı
2.dilim çavdar ekmeği
bukadar kızlar zaten babam yoktu akşam yemeğindee bende rahatsızdım birazz zaten saat 9:30 da uyumuşumm
sabah kahvaltımıda yazayım hemencik:87::87::87:
2. dilim ekemek (kpek ekmeği yiyemiyorum kansız olduğum için)
2.dilim k. peyniri,
şekersiz çayy
ve suuu tabisideee
bende içten sitemleniyordum görmedi beni diyee. geçmişlee boğuşuyormuşssun meğer hehe, iyiyim çok şükür canım sen nasılsı,benim gaza ihtiyacımvarr bir rahatlık geldi bana offssbekliyorum dörtgözle seni ozaman
ay çokgüzelll afiyet olsunn canımm gayet başarılı bir menü hatta azbilee:))) süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?