Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım kahvaltını yap sen yine şekerim her öğünden 100 kalori çıkarırsak dengeleriz birazda spor bitti gitti kim tutar bizi

:)) havalar soğudu spor yapamıyorum artık, midem küçüldü sanırım yediğim az şeylerle doyuyorumm ama yinede biraz yapsma ii olacka ( kimse gaza getirmiyor yaa forumda herkeste bir bıkkınlık var bıraktı herkes kendini

kızlar sporumu yaptım tam 40 dk kenidimi tebrik ediyorum..her sabah ve her akşam yaparsam bir ayda kalan kilolarıda verebileceğime inanıyorum..off inşallah yaa bi elbise aldım mükemmel biraz zayıflamak lazım o elbise için

DD ay canım afiyet olsunn bizde gelsekmi çaya :))), canım tarihiniz belli oldumu bugün bazı kafilelerin belli oldu yinee kısmetse nezaman gidiş canım.

ayy ayy fatmacığım gelmiş napalım tatlım iş güç bebek ev aynı şeyler işte sen nasılsın...

ne yapıyım canım..bi tarafta kk,bi tarafta cesur yürek açık onu izliyom...aslında çok sevmiyom ama ses olsun işte..benim kociş çayını içti namaz kılıp yatcam çok uykum var dedi yaf:)))
bugün yediklerim:
sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir
öğlen 1 yağsız tost 1 bardak ayran
ara 3 yemek kaşığı bulgur pilavı,3 yemek kaşığı yoğurt
akşam 1 kepçe çorba,4 yemek kaşığı kuru fasulye,2 yemek kaşığı pilav,salata
gece 2 incir,yarım poğaça

niyee yaa aaaaaaa olmadı bak şimdi herkes işe güce gömüldü biraz da ondan ben ramazandayken işler dırgındı rahattım şimdi işler yoğun çok giremiyorum sayfamıza ama sporumu yapmaya başladım yine tatlım gel birlikte yapalım bi gün sabhaları plates yapacam bi günde bisiklet yapacam her akşam da en az yarım saat bisiklet binmeyi düşünüyorum hadi hayırlısı

poğaça olmasa gayet normalmiş canım ama yatmadan iki zıpla hopla onuda yakarsın...

tebrikler arkidşim bende özendim bak şimdi:)) DD birazcıksa işimiz kolay fıstık.

yuhh desem ayıp olarmı yaaa kızarmısınDDDd biraz fazla kaçmış snaki hehe.

canım ben de tebrik ederim...keşke vaktim olsa ama inan ki daha yeni yer gördü totom..akşam yemeğine kayınpeder yoktu,kayınvalidenin yanındaydık,,orda da toparladım bulaşıkları,,şimdi de hac hediyelerini hazırladık,eşimin 2 yeğeni de ayağımızın altında,kayınvalide eşşim falan...tam curcuna çok şükür daha yeni telaşım bitti...sabah 7de kalkıp yine de yetişemiyorum inan ki((
DD ay canım afiyet olsunn bizde gelsekmi çaya :))), canım tarihiniz belli oldumu bugün bazı kafilelerin belli oldu yinee kısmetse nezaman gidiş canım.

evet canım 16 sının akşamı inş istanbuldan hareketya önceden bu kadar heyecan yoktu ama bugün tarih belli olunca çok heyecan bastı

iiçimde kıpraşmalar başladı ben çabuk gaza geliyorum yaaa:))) sabah kaçta kalkacaksın plates için fıstık işe gitmedn önce yapabileckemisin ay bende uyanıp koşsammıkii namaza kalkıp sonrada koşmakk ay negüzel geliyor kulağaD.
özgedim hadi başlayalık birlikteee spora.

ay az önce 1.etap kilo alma yarışmasına girdim diyorumki
yedikleirniz löp löp et pıt pıt yağ olsun inş.
diyorlar ay canımm tatlı dileklerin için teşekkürlerr atacam kendimi şu pencereden yaaaaa. dedimki arada gelin bizm takıma biizm moralimizi bozun yaaa:)) tamam dedi arkidiş.

doğrudur canım benim işim rahatta ben vakit bulabiliyorum birde yemek derdim filan yok kayınvalidem yaptığından verşyor hergün benim bıdığa bakınca kızı almaya gidince yemekleride hazır koyuyor saolsun...bi bulaşıkları makinaya diziyorum bitti işte zaten iki kişinin bulaşığı ne kadar olur...canım bişey kalmamış gerçekten hayırlısıyla gidin inşallah bu yaşta ne kadar güzel birşey oraları göreceksin darısı başımıza inşallah senden dinleriz arık nasıl olduğunu...

poğaça olmasa gayet normalmiş canım ama yatmadan iki zıpla hopla onuda yakarsın...
canımcım uğraşırım ama daha çamaşırlar var toplanıp katlanması gereken...bi de yarınki kıyafetleri ütüleyip namaz kılcam..yarın 8de de son seminer için kırklareliye yola çıkcaz..yani muhtemelen spor için vaktm yok...ama sabah erken kalkıp 20 dakka dahi olsa yapmak istiyorum...
yuhh desem ayıp olarmı yaaa kızarmısınDDDd biraz fazla kaçmış snaki hehe.

hadi yaaa..bana da fiyona gibi poğaça haricinde çok abartı gibi gelmedi ama....kalp vakfının dietine uymaya çalıştım ama biraz aynı ölçülerde karbonhidrat değişimi yaptım o kadar......

ayy canımm birşey kalmamışş inş. Allahım bizlerede nasip eder, insanın yaşayacağı en güzel heycanlardan birisi tadını çıkar fısıtkım., ben sana özelden mesaj atayımmıı özel bir dua için:))).

öyleleride var işte canım benim bir arkadaşım var o da 43 kilo oda çok zayıf ama beni sinir ediyo yiyo yiyo kilo almıyor nasıl oluyo bi anlamadım zaten onun bünyesi yakıyomuş bizimkiler durmadan su kaynatıyo..tatlım sabah 6.30 da kalkacam sıkıcam artık kendimi ilknurcuğum en azından bu ay biraz sıkı tutayım da sonra yavaş yavaş azaltırım spor olayını..

hadi yaaa..bana da fiyona gibi poğaça haricinde çok abartı gibi gelmedi ama....kalp vakfının dietine uymaya çalıştım ama biraz aynı ölçülerde karbonhidrat değişimi yaptım o kadar......

ay canım bende poaçaca yuhladım o birden gözüme fazla geldi finishi onunla yapınca afederisn kuzucum üzdümmü ((.

tatlım o saydığın şeyler zaten spor yapmış kadar yakar yediğinigerek yok zaten o kadar işin yanın da spor yapmana.

kuzu benide çaldır yaa bende hırslanıpp kalakayım:))).

hadi ii geceler kuzucummm allah rahatlık versin.

inş canım ya...tabi ki de tabilirsin..hatta takımdaki herkes için bu olay geçerli..kızlar nasipse herkes için orda ismen dua edeceğim...
inş canım..darısı da sizlerin başına..genç yaşta ansıl olacak bakalım...orda inş yaparız sorumlulukları ama dönünce korumak zor olacak..hayırlısı bakalım...
ay canım bende poaçaca yuhladım o birden gözüme fazla geldi finishi onunla yapınca afederisn kuzucum üzdümmü ((.
yok yavru kuşum üzülmedim de hepsini aşırı olduğunu söledin sandım..poğaçaya haklısın..ama akşam yemeğini çok erken yedim..acıktım ve dayanamadım malesef(tabi kide birbirimizi uyarcaz yoksa burda işimiz ne ki:)))
tatlım o saydığın şeyler zaten spor yapmış kadar yakar yediğinigerek yok zaten o kadar işin yanın da spor yapmana.

kızlar hadi iyi geceler size defnoşu yatağına yatıracam bende uyuycam sonra...öpüldünüz
ii geceler canım..valla inş spor olur bana..yoksa ben de boşu boşuna koşturmuş olurum:))

canımm teşekkür ediyorum saolasın, bu araada kırmadığıma çok sevindimmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…