Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay saol arkişdim:)))
inşş.kısa zamanda döner hoca, bende kendiime bir spor arkidşi bulayım da spora yazılayım yawssssss böyle olmuyorrr 2 kg daha verseydim ofss rahatlayacağım iice.

bi nevi bizi kullanıyorsun yani senin kilon kaç canım olmak istediğin kilo ve yaşın ne...bende sana gaz veriyim hadi biraz :)))

Yok canım olur mu hiç Sadece insanlara yardımcı olmayı seviyorum.31 yaşındayım boy: 1.72 kilo 78. 65-67 arası olsam iyi olur heralde :78:

Yok canım olur mu hiç Sadece insanlara yardımcı olmayı seviyorum.31 yaşındayım boy: 1.72 kilo 78. 65-67 arası olsam iyi olur heralde :78:

:)) canım bencede 65 falan olsan daha güzel olur:)))

benim 175 boyum 65 kg dım 62 ye düştüm şimdilik 60 olacğaım diyede kasıyorum hala fazla geliyor bana kilom

:)) canım bencede 65 falan olsan daha güzel olur:)))

benim 175 boyum 65 kg dım 62 ye düştüm şimdilik 60 olacğaım diyede kasıyorum hala fazla geliyor bana kilom

mihracee canımmm benimm şimcikk çıkmam lazımmm müvkkl geldii biraz işim varrr yine görüşürüzz olaurmu kuzuuu gelirim zatenn

emidafff hatunun morelin bozdum sanırım dayanamadı kaçtı gittii ay bazen çok boğazzz oluyorum yaaa çok üzüldüm şimdik

kızlar bugün erciyes üniversitesi için kayserideki akrabama kargo yolladım oraya da basvurucam nolur benim için dua edin...başvurduğum yerlerden birisi olsun inşallah.ve bu dönemi zorlanmadan atlatayım.çünkü 1 hafta içinde sakaryaya balıkesire istanbula ankaraya eskişehire gitmem gerekecek.umarım eskişehirdeki ankaradaki ve istanbuldaki ünilerin basvuru tarihleri aynı gündür.çünkü hepsinde 2 şer tane basvuracağım üni var.birinden birini secmek zorunda kalmam inşallahhhh....gitmişken hepsine başvururum.duaya ve şimdi değil ama her an olabilir izne ihtiyacım var bu yolculuklar için.

ah canım ya kolay gelsin yoğun günler bekliyor seni ama halledersin inş
ben izmirdeyim biliyorsun ama malesef uzak bir ilçesinde yardımcı olmak isterim sana ama izmiri hallettin herhalde onu yazmamışsın

aaaaa meraba ilkincim görmedim seni kuşum kusura bakma nasılsın
iyiyim canım ugrasıyorum işte sen nasılsın:)

ah canım ya kolay gelsin yoğun günler bekliyor seni ama halledersin inş
ben izmirdeyim biliyorsun ama malesef uzak bir ilçesinde yardımcı olmak isterim sana ama izmiri hallettin herhalde onu yazmamışsın

canım erkek arkadaşım izmirde ya o ben hallederim dedi.dokuz eylül ve ege üniversitesine basvurcam izmirde.manisa ya da basvurcam erkek arkadaşım gitcek.:):) ben de burdaki ulaşabildiğim illeri dolasacağım.:)

ay dogruysa tüm iştahım kactı heheh demmeki sadece bir dilim yersek öğün kalorisini tamamlamış oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…