- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #43.721
börekleri de kayınvalidem yapmış birde baklavs tatlısı yapmış ev yapımınada bayılırım baklavanın ama bi tene yedim kendimi tutup..off napsak bilmiyomki bu kayınvalideleri çok güzel yemek yapıyolar yaa
haydaaa başka yolu yokmudur kuzucum:)) ben yarım yemekten sonra kocişi alayım çarşıya kadar yürüteyimmm ofss ofsss
kızlar ben çıkıyorum bir sürü işim var gidip halledeyim yarında nöbetçiyim daha erken kalkacam
öpüyorum sizi kocammmmmaaaaaaaannnnnnn
canim gecen hafta sen nobetciydin, haftada bir defami nobetcilik geliyor sana.
kızlar sporumu yaptım tam 40 dkkenidimi tebrik ediyorum..her sabah ve her akşam yaparsam bir ayda kalan kilolarıda verebileceğime inanıyorum..off inşallah yaa bi elbise aldım mükemmel biraz zayıflamak lazım o elbise için
:)) havalar soğudu spor yapamıyorum artık, midem küçüldü sanırım yediğim az şeylerle doyuyorumm ama yinede biraz yapsma ii olacka( kimse gaza getirmiyor yaa forumda herkeste bir bıkkınlık var bıraktı herkes kendini
ayy canımm birşey kalmamışş inş. Allahım bizlerede nasip eder, insanın yaşayacağı en güzel heycanlardan birisi tadını çıkar fısıtkım., ben sana özelden mesaj atayımmıı özel bir dua için:))).
ayşecim merhaba nasılsınsın fıstık ben yemekten geldim(
hemen bir iki sayfa geri okuyup geliyorum geçmişi merak ettim.
bu arada öğlen yemeğe gittik ayyyçok ısrar ettiler yemekte pizza söyledim hemde tüm birtane tamam yieceğim dedim aman neyapim dedim
ama yiyemedim yaa yerken pişmanlıklarla kıvrandım.
yani öğle yemeğim
3 dilim pizza
bir bardak ayran
biliyorum diyet yapan biris içn yine çokama bukadar dayanabildimm of ofsss
Evet canım 65 güzel olurSen de manken gibisin maşallah
ben geldim ben geldiiiiiiiim
kimse yok sayım yapıım bari
kızlar bugün erciyes üniversitesi için kayserideki akrabama kargo yolladım oraya da basvurucam nolur benim için dua edin...başvurduğum yerlerden birisi olsun inşallah.ve bu dönemi zorlanmadan atlatayım.çünkü 1 hafta içinde sakaryaya balıkesire istanbula ankaraya eskişehire gitmem gerekecek.umarım eskişehirdeki ankaradaki ve istanbuldaki ünilerin basvuru tarihleri aynı gündür.çünkü hepsinde 2 şer tane basvuracağım üni var.birinden birini secmek zorunda kalmam inşallahhhh....gitmişken hepsine başvururum.duaya ve şimdi değil ama her an olabilir izne ihtiyacım var bu yolculuklar için.
merhaba kızlar nasılsınız?
kahvaltım
1 çok ince dilim kaşar
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara
1tk bal
1 elma
öğle:
sandviç ekmeğine tost 1 bardak ayran
1ceviz 2 badem 4 fındık
26,05 Mesaj sayımlar
mihracee - 71
fiyona_07 - 45
aynalar - 41
emidaf - 30
melekayşee - 14
prenses88 - 14
nazco - 11
pinkcat87 - 11:82::82:
fatta83 - 11:92::92:
selinay2002 - 11
dudujan - 9:90::90:
_aytac_ İZİNLİ
iyiyim canım 3 dilim ince hamur muydu ve de orta boy pizza flan mıydı o önemli?
neyse bebiş takma napalım akşamı hafif geciririsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?