- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.061
koca çocuk tamam ikisinin olduğu yerde güzel vücut biraz zor
herkeslere günaydınnnnnn......
güzel bi günde yine beraberiz....aslım kaptanım yaaaa gece içimde kaldı yaaaa öle birden çıkmak zorunda kaldımmm tekrar kusura bakmaaa..am sen gelmeden önce de başındaydımmm..benimki iice homurdanmaya başlıyınca çıktım...ya bacım evlenmek istiyon ama işte gördüğün gibi hep bi kalıplara göre hareket etmek zorundasın evleninvce....bak sen keyfine işte ne rahat hayattt....şimcik ben dün yediklerimi yazıyımmmm..
sabah 1 dilim ekmek,1 kk peynir,bol domates,şekersiz çay
öğle 1 dilim börek,1 dilim tatlı
akşam 3 yemek kaşığı pilav,1 tabak türlü,1 tabak salata,yarım dilim ekmek
gece şekersiz çay,20 tane kara üzüm
kızlaaaarrr demin düğünden önce bulduğum gelinlik modellerini sizinle paylaşmak istedimm..ben kilo verirken o zamanlar bunlara bakarak acayip gaza gelmiştimmm....Eki Görüntüle 265201
kızlar dün işten çıktım ablama geçtim grip olmuşş yanına gittim hem çocukları özlemiştim. Akşam bişey yemedimm canım istemiyorduuu aa ama pardon 1. yemek kaşoğı kabak yemeği yedim ablam yapmış tadına baktım 2 bardakta çay içtim bukadar sonra zaten gece 2 gibi felan uyuduk sabahta erken kalktım işe geldimm uykumm varr biraz
yarın tartı günüü biraz korkuyorum adet olucam çünki şişkinlik başladı bilee ama bakalım inş. eksi çıkarımm artı çıkacaksamda 100 gr cıkk çıksınn:86::86::86::86::86::86::86::86:
38 -40bence güzlel olar hayatım:)).
hehe çok samimiyete gerek yok
Aslı cok güzel kızsın 3 dileğinde olur valla sen niyet et yeterki..bak diyorum takımdakiler kız acık acık söyleyemiyor yok mu cevrenizde eli yuzu düzgün hehehheheh...aman bizim okuldakilerde hep evli zaten 6 erkek var :))))
ben geldim
aşağıda özgecim seni görüyorum nasılsın canım defnecik nasıl
nerdesiniz kızlar yarın bildirim günü olduğu için mi kaçıyonuz yoksa
valla korkunun ecele faydası yok
canım önce güzel vücut sonra koca zaten
yok canım hiç kusura bakmadım
valla bende sıkıldım artık yalnızlıktan böylede sorun yaşıyorum birazda öyle sorun yaşayım
bendede o gelinliği giyme gibi bir durum olsa bend egaza gelirdimde işte gaza gelecek durum yok
ha kızlar bu arada pirinç lapasına başladım bugün,bu hafta kilo veremdim çünkü 100gr versem kardır....
tatlım bende de var o dediğinden vücut hastalanacağı için suyu tutuyor oda 1.5 kilo kadar bile fark ettiriyo bende bakalım ne olacak..aslı keptenim bu hafta kızma bize
valla aslıcığım kaçsakta yeri yani bu hafta herkes dökülüyo..niye böle oldu acaba:44::44::44::44:ya ben kilo verdiğimi hiç sanmıyorum bu hafta çünkü hastalanacağım için şişkinim bi görsen kocaman bi göbeğim var.eşim dün kendimden emin olmasam seni yine hamile sanırdım o göbek ne öle dedi:78::78::78:ama fazlada yemedim gerçekten bu hafta sporumuda yapıyorum günde iki kere tamamen hastalıktan yane..bu hafta kiloma pek güvenemiyorum senin anlıycan
Aslıcığım 10 dak. bir mesaj atabiliyormusum .evet canım cumartesi başlarım en son tekrar.. ama işim erken biterse 2 gun sonrada dönebilirim.net olarak cumartyesi ok?
evet canım sonra onlar yüzünden bozuluyor zaten vücudun sonra toplıycam diye böle uğraşıyosun
tamam canım ama keşke haftaya cuma sabah kilo bildirimi yapabilsen kilon 2 ye bölünmezdi döndüğünde
tamam zaten yarında yapcam haftayada yaparım ama verdiğimi sanmıyorum..
ben cıkıyorum görüşürüz herkes kendine iyi baksın.
DÖNCEM SİZE
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
adet oldum kızlarrrr yaaawwwww
selam kızlar ben geldim nasılsınız
adet oldum kızlarrrr yaaawwwww
hoşgeldin canım sağol ebn her zamanki gibi yorgun ama bunun dışında iyiyim
birazdan çıkmam gerekiyor yemek yapcam arkadaş oruç ezana yetiştirmem lazım
sen nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?