Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldim
aşağıda özgecim seni görüyorum nasılsın canım defnecik nasıl

nerdesiniz kızlar yarın bildirim günü olduğu için mi kaçıyonuz yoksa
valla korkunun ecele faydası yok

koca çocuk tamam ikisinin olduğu yerde güzel vücut biraz zor

canım önce güzel vücut sonra koca zaten

yok canım hiç kusura bakmadım
valla bende sıkıldım artık yalnızlıktan böylede sorun yaşıyorum birazda öyle sorun yaşayım

kızlaaaarrr demin düğünden önce bulduğum gelinlik modellerini sizinle paylaşmak istedimm..ben kilo verirken o zamanlar bunlara bakarak acayip gaza gelmiştimmm....Eki Görüntüle 265201

bendede o gelinliği giyme gibi bir durum olsa bend egaza gelirdimde işte gaza gelecek durum yok

canım yine dengesiz beslenme uykusuzluk nolcak senin bu halin

yarın tartı günüü biraz korkuyorum adet olucam çünki şişkinlik başladı bilee ama bakalım inş. eksi çıkarımm artı çıkacaksamda 100 gr cıkk çıksınn:86::86::86::86::86::86::86::86:

bende sabah adet olurum galiba

38 -40 bence güzlel olar hayatım:)).
hehe çok samimiyete gerek yok

canım benim boy kısa ya bel ince olsun istiyorum

tşk edrm canım benim
akıllı insanın hali başka oluyo tabi

ben geldim
aşağıda özgecim seni görüyorum nasılsın canım defnecik nasıl

nerdesiniz kızlar yarın bildirim günü olduğu için mi kaçıyonuz yoksa
valla korkunun ecele faydası yok

valla aslıcığım kaçsakta yeri yani bu hafta herkes dökülüyo..niye böle oldu acaba:44::44::44::44:ya ben kilo verdiğimi hiç sanmıyorum bu hafta çünkü hastalanacağım için şişkinim bi görsen kocaman bi göbeğim var.eşim dün kendimden emin olmasam seni yine hamile sanırdım o göbek ne öle dedi:78::78::78:ama fazlada yemedim gerçekten bu hafta sporumuda yapıyorum günde iki kere tamamen hastalıktan yane..bu hafta kiloma pek güvenemiyorum senin anlıycan

evet canım sonra onlar yüzünden bozuluyor zaten vücudun sonra toplıycam diye böle uğraşıyosun

Aslıcığım 10 dak. bir mesaj atabiliyormusum .evet canım cumartesi başlarım en son tekrar.. ama işim erken biterse 2 gun sonrada dönebilirim.net olarak cumartyesi ok?

ha kızlar bu arada pirinç lapasına başladım bugün,bu hafta kilo veremdim çünkü 100gr versem kardır....

emeğinin karşılığını alırsın inş canım

tatlım bende de var o dediğinden vücut hastalanacağı için suyu tutuyor oda 1.5 kilo kadar bile fark ettiriyo bende bakalım ne olacak..aslı keptenim bu hafta kızma bize

valla canım bu hafta herkes hastalanıyor kilo veremediğinden bahsediyor bu hafta böyle bakalım gelecek hafta ne olacak hastalıklarda bitecek görecez

Aslıcığım 10 dak. bir mesaj atabiliyormusum .evet canım cumartesi başlarım en son tekrar.. ama işim erken biterse 2 gun sonrada dönebilirim.net olarak cumartyesi ok?

tamam canım ama keşke haftaya cuma sabah kilo bildirimi yapabilsen kilon 2 ye bölünmezdi döndüğünde

aslııı canım msj atmışşsınn hmencik geldimde sonra hemen acil mazeret yazmam gerekti duruşma içinn dönüş yapamdımm çiçemm yaa kusura bakam yoğunumm valllaaa

hoşgeldin canım sağol ebn her zamanki gibi yorgun ama bunun dışında iyiyim
birazdan çıkmam gerekiyor yemek yapcam arkadaş oruç ezana yetiştirmem lazım

sen nasılsın canım

iyidir tatlım bende yeni geldim eve mesaj sayıcam şimdi sonra yemek yapçam
ne yemek yapçan aslı söle bende aynısını yapıım ben ne yapçağımı bilmiyorum daha
bide bir panik halindeyim galiba eşim arabamı satıyo şu anda bakalım hayırlısı

hoşgeldin kelebeeeemmm
ne oldu gözlerin yaşlı[/QUOTE]

hoşbuldukk çiçemmmmmmmmmmm walla yaşlıı yaniii hem kızmakla haklısın yine uykusuzluk ve dengesiz beslenmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…