- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.301
her kez bu hafta regl mi yaw:) benimde regl bitti, yarindan itibaren spora basliyorum.
donuuuuyyooorrrummm kızlar ya hastalıktan galiba
ben bgeldim kimse yok sonra tekrar uğrarım
slm kızlarr nasılsınızz benm misafirim var kaçak giriyorumm hehe
bu arada bugünkü menümü yazayım tam olarak
sabah
bir lokma poğaça
çay şekersizz
öğlen
bir kase çorba
2 yk tavuk sote
ince 1 dilim ekmek
ara
2 küçük erik
akşam
bir kase çorba
1 yk pilav
2 yk et yemeği
1 yk taze fasulye
salata
geçmişe şöyle bir gzögezdireyim
kayınvalidenin sözü çok doğru gerçekten..bir arkadaşım doğumda 28 kilo almıştı doğumdan sonra doğurmamış gibiydi çok şişmandı..oda evine bisiklet almıştı kız saçmalama boşa para vermişsin zayıflıyamazsın onunla demiştik hepimiz..şimdi bebeği 9 aylık ve kendisi 53 kilo doğum sonrasında 20 kilo fazlası vardı düşünün...ne yaptın diye sorduğumda sadece spor yaptım dedi emzirdiğim için yememi kısmadım hiç özge dedi sadece gün içinde bebeğimden her fırsat bulduğunda sürekli bindim bisiklete 5 dakikada olsa aman ne olacak beş dakikadan yapmasamda olur demedim her fırsatta spor yaptım dedi...yani gerçekten öle çok abartmadan istediğini yiyeceksin o yediğin yüzündeb 15 dk fazla spor yapacaksın...şimdi 48 kilo olmuş çocuğu yürüyor çünkü onun peşinde koşturmaktan iyice kilo vermiş 3 kilo almam lazım diyo şimdide...sinir şey
nereye gittiniz kızlar yaa kimse yok kızlarben bundan sonra menümü yazarken yaptığım sporları da yazacağım günlük yediklerimi etkiliyor çünkü...
sabah 1 yumurtayla yapılmış omlet
1dilim peynir
3 adet zeytin
domates salatalık
ara küçük bir salkım üzüm
öğlen kızlar iş arkadaşlarıyla birlikte her ay sonunda toplanıp yemek yeriz bu sefer burgere gittik
1 hamburger yedim yanındada ıce tea içtim kızartma yemedim
ara yapmadım
akşam küçük bir parça ızgara balık
bol salata
ekmek yok
sabah kalktığımda 29 dakika bisiklete bindim 10 dk plates yaptım
saat 5 gibi yediğim hamburgeri yakmak için 30 dk bisiklete bindim(yediğim hamburgeri yemiş ama kalorisini öldürmüş oldum bölelikle)
bundan sonra yesemde sürekli spor yapıp yediğim yemekleri kalorisini öldürücem.valla diğer türlü sadece diyetle olmıyacak kızlar.spor yapalımda şöle taş gibi olalım....
her kez bu hafta regl mi yaw:) benimde regl bitti, yarindan itibaren spora basliyorum.
ben değildim ama çoğu regl kuzu ya ondanmış kimsenin kilo verememesi. bu arada hoş geldin.
spor yapmayı unutma bgn ilknurcuğum yatmadan önce yap muhakkak..bu hafta çok iyi kilo vermemiz gerekiyor..
fadikim yavru kuşummm inan ki çok sevindim dersinden ve sınıfından geçmene....bu arada geçmiş olsun....moralsizim kelebeeemmm bu aralar sen beni idare et olma mı?kızçelerimm ben çıkıyorumm cümletenn iyi akşamlarr allah emanet olun hafta sonlarıı yokum bliyosunuzz öpüyorum hepinizi
donuuuuyyooorrrummm kızlar ya hastalıktan galiba
ben bgeldim kimse yok sonra tekrar uğrarım
bugunki menum
sabah: peynir ekmek zeytin
oglen: pilav
aksam: taavuk corbasi
merhaba canım nasıl oldunuz eşinle hallettiniz mi problemi...evet yaa sorma bende bekliyorum olacaktım diye ama olmadım valla yarın test alıp bakacam..doğumdan sonra bazı aylar olmaması düzensiz olması normalmiş ama ben yine içimi rahatlatmak için test yapacam...canım spor şart yaa o olmazsa biraz zor zayıflıycaz biz bu gidişle
hosbulduk sekerim. yaw kapatanin dedigi gibi kan govdeyi goturuyor bu hafta :)))
hayatım hiçaçıklayıcı olmamış peynir ekmek zeytinnekadar ekmek nekadar zeytin DD
öğlen pilavv 1 tabak mı nekadar
akşam a birşey demiyorumm
hehe
neyse kızlar benim bebişde kocişde uyudu ikisinide yatak odasına taşıyımda bende uyuyayım..dün gece defne bizi asker etti eşimle nöbetleşe ona baktıkhiç yapmayan çocuğun gece oyun oynayacağı tuttu..ağzını ayırıp ayırıp gülüyo bide kızsammı gülsemmi bilemedim şaşırttı dün gece bizi...hadi kızlar öpüyorum sizleri...
bu haftayı bitirdik yarından itibaren artık bi silkelenelim ve şu kiloları verelim artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?