Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugunki menum

sabah , 4 zeytin, 3 dilim peynir , 2 haslanmis yumurta

oglen: eriste bir porsiyon

aksam: firinda tavuk

eristeyim gecen hafta arkadasimla yaptim artik oglen tadina bakicam ins

peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.

tüühhh bende bana koca buldun sanmıştım

hayırlı olsun canım çok sevindim

sabah- öğle
2 küçük poğaça
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardfak çay

ara
1 muz

akşam
2 kase çorba
2 dilim ekmek

canım bneim afiyet olsunnnn sen gücünü kuvvetini toparlayana kadar dikkat ett beslenmene özelliklede sıvı almaya çalış fıstık

:))) bende doymadımm karnım gurluyorr hehe:))) ama neyaplımm el mahkummm. canım fırın yemeklerii en sağlıklıı tercihlerdeeeendir canım ama sosa yağ koymaaa olurmu:))) azzzz ye birdee:))

bugunki menum

sabah , 4 zeytin, 3 dilim peynir , 2 haslanmis yumurta

oglen: eriste bir porsiyon

aksam: firinda tavuk

eristeyim gecen hafta arkadasimla yaptim artik oglen tadina bakicam ins

afiyet olsun canım

canım bneim afiyet olsunnnn sen gücünü kuvvetini toparlayana kadar dikkat ett beslenmene özelliklede sıvı almaya çalış fıstık

bende farkettim bugün hiç su içmedim

:))) ilk ben aldim haberi heh heh heh :)) soyleyimmi mihrace???:d

aldım kötü haberi nasılda umutlanmıştım

cAnim yaa istermisin amerikali bir es ? huyu suyu iyi ,yakisikli, sarisin ,uzun boylu falan :d

sarışınlardan hoşlanırım zaten :78::78::78::78::78:

:))) bende doymadımm karnım gurluyorr hehe:))) ama neyaplımm el mahkummm. canım fırın yemeklerii en sağlıklıı tercihlerdeeeendir canım ama sosa yağ koymaaa olurmu:))) azzzz ye birdee:))

Yok canim , sos baharat hazir zaten, tavugun yagida zaten yeter, yani extra yagli esimde bende sevmiyoruz, eger et kuru olursa zeytinyagla marine ediyorum. ama tavuk yagli olur zaten .

cay isine ne diyorsun? gelelimmi:)) hayirli olsuna

hamilelikle ilgili değil peki neyle ilgili kilo mu verdin başka bişey mi yoksa bana koca mı buldun
merak ettim bak

çocukmuu hıhh güldürme beni kiki:)))) artık leyleklerle anlaşacağımm onlaraaa rüşvet teklif edeceğimm bizim çatıyada güzel bir yuva onlara görebelki acırlar halimizeee:)))
hay çok tatlısınn yaaaaa sen kocamıı istiyorsunnnn istediğin koca olsun hehe:))
aşağıda yazdım kuzucuk nedeniniD görgüsz gibi ikinci defa geçmeyim aynı şeyi

Yok canim , sos baharat hazir zaten, tavugun yagida zaten yeter, yani extra yagli esimde bende sevmiyoruz, eger et kuru olursa zeytinyagla marine ediyorum. ama tavuk yagli olur zaten .

cay isine ne diyorsun? gelelimmi:)) hayirli olsuna

ay canım yaaaaa pardon herzaman bekliyorum inş... rabbim göstersin o günleri zayıflamışta oluruz ynaınada güzell pastalar ikram ederimmm ay şöyle franbuazlııı yaş pastaa üfsss ne güzel olurrr:))) inş. inş. herzaman bekliyorum

canım gördüm bir kahroldum bir kahroldum sorma umutlanmıştım
hayırlı olsun canım

inş tez zamanda allah bir bebek verir canım sana

sagol canim... sarisin mavi gozlu bir bebeginde olur :))

inş canım bende böyle istiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…