- 3 Temmuz 2009
- 1.905
- 81
- 163
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.481
peki yaa senimi kıracağım söyleyim bugün çarşıdan ofisss aldık inş. firmasıyla anlaştık 1+1 apar daire şeklindee merkezde çok güzelll yerii inş. ofis olarak kullanacağım ibitince inş.
sabah- öğle
2 küçük poğaça
1 kk kadar peynir
3 zeytin
1 bardfak çay
ara
1 muz
akşam
2 kase çorba
2 dilim ekmek
hamilelikle ilgili değil peki neyle ilgili kilo mu verdin başka bişey mi yoksa bana koca mı buldun
merak ettim bak
tüühhh bende bana koca buldun sanmıştım
hayırlı olsun canım çok sevindim
ayy ben doymam ya 2 kofteyle.. ben de bugun firinda tavuk yapicam ins. Aci soslu india baharatiyla. ama ekmeksiz yerim. firinda ve haslama sekli kilo aldirmiyormus:)
Canim cok tebrik ederim, hayirli ugurlu olsun ins. Ugrariz artik cay icmeye:)))
bugunki menum
sabah , 4 zeytin, 3 dilim peynir , 2 haslanmis yumurta
oglen: eriste bir porsiyon
aksam: firinda tavuk
eristeyim gecen hafta arkadasimla yaptim artik oglen tadina bakicam ins
canım bneim afiyet olsunnnn sen gücünü kuvvetini toparlayana kadar dikkat ett beslenmene özelliklede sıvı almaya çalış fıstık
:))) ilk ben aldim haberi heh heh heh :)) soyleyimmi mihrace???:d
cAnim yaa istermisin amerikali bir es ? huyu suyu iyi ,yakisikli, sarisin ,uzun boylu falan :d
:))) bende doymadımm karnım gurluyorr hehe:))) ama neyaplımm el mahkummm. canım fırın yemeklerii en sağlıklıı tercihlerdeeeendir canım ama sosa yağ koymaaa olurmu:))) azzzz ye birdee:))
hamilelikle ilgili değil peki neyle ilgili kilo mu verdin başka bişey mi yoksa bana koca mı buldun
merak ettim bak
afiyet olsun canım
sarışınlardan hoşlanırım zaten :78::78::78::78::78:
Yok canim , sos baharat hazir zaten, tavugun yagida zaten yeter, yani extra yagli esimde bende sevmiyoruz, eger et kuru olursa zeytinyagla marine ediyorum. ama tavuk yagli olur zaten .
cay isine ne diyorsun? gelelimmi:)) hayirli olsuna
çocukmuu hıhh güldürme beni kiki:)))) artık leyleklerle anlaşacağımm onlaraaa rüşvet teklif edeceğimm bizim çatıyada güzel bir yuva onlara görebelki acırlar halimizeee:)))
hay çok tatlısınn yaaaaa sen kocamıı istiyorsunnnn istediğin koca olsun hehe:))
aşağıda yazdım kuzucuk nedeniniD görgüsz gibi ikinci defa geçmeyim aynı şeyi
sagol canim... sarisin mavi gozlu bir bebeginde olur :))
tamam canımmmm buradayız biz herdaimm:))mihricaa bir saat sonra giricim tekrar oky
canım gördüm bir kahroldum bir kahroldum sorma umutlanmıştım
hayırlı olsun canım
inş tez zamanda allah bir bebek verir canım sana
:
amin inş.. canımm sanada Allah hayırlı seni senden çok seven bir eş nasip etsin inş.
selam kızlar nasılsınız
selam kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?