- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.701
düğüne kadar zayıflamam lazımmm ama bide yazın yapacam ki tatil olsunn ve gelin diye düğünüme kızlarr:98::98::98::98::98::98::98:
kızlarr ben çıkıyorumm hepinize iyi akşamlar tabıkıde kalorısızzzzz
dimii yap yap bitmezz en zoruda askerlik yawsssçok ürkütüyor beni askerlik nasıl geçerkii ay birdee endüstri mühendisi olupta doktora yapanlara uzun dönem çıkıyormuş askerlikkk iiceee üçbuçukuzzz(
afiyet olsun canımmm bende çok beğendim menünü sen bol hareket yapıyorsun yeidklerini eritmişssindri. ben kendim için söyleyim yerken çokmuş gibi gelmiyor bir çırpıda bitiyorr buraya yazmaya başlayıncaa nekadar çok yemişim diyorum((((
ben sana hemen tarifi vereyim
malzemeler
3-4 kabak
2-3 biraz büyükçe domates
biraz dere otu
2 soğan
1-2 yk zeytin yağı
varsa kırmızı biber yoksa sorun değil
1 tk şeker
hayatımm
kabaklarıı tırtıllı bıçakla soyuyoruzz küp küp irice doğrayıp (2 küpşeker büyüklüğünde) tencereye alıyoruz
soğanları doğruyoruz yiemklik çok minik olmasın, dereotunuda doğrayıp tencereye alıyoruz
domateslerikabukalrını soyup doruyoruzz irice çk küçük değil bunuda aldık tencereye aynı şekilde biberleri ben jülyen doğradım
biir tk şekeri, tuzunu baharatını katıyoruz zeytinyağınıda ilave ediği tencerenin içinde harmanlayıp hepsi çiğ şekilde ocağa koyuyoruzz kendiliğinden domateisn suyula yarım saatte pişiyor canım piştikten sonra borcam koy yemekleirny anındaa afiyetle yerisniz ayy yok böyle güzel bir tat
kıslar bugünkü menüm
sabah
2 bardak şekersiz çay
yarım poğacaça (saydım 4 lokma)
öğlen
3 yk menemen
5 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmek
2 bardak şekeersiz çay
asıl akşamdan korkuyorum yaaDD misafirlerimv arrr
kızlar ben geldim yine bir pazartesi günü ve 2 gün dinlenmenin ardından yorucu geldi
bugün okulda kaloriferler yandı havaların soğuk olduğunu anlayın artık
evdede soba kurcaz bu hafta
ben sana hemen tarifi vereyim
malzemeler
3-4 kabak
2-3 biraz büyükçe domates
biraz dere otu
2 soğan
1-2 yk zeytin yağı
varsa kırmızı biber yoksa sorun değil
1 tk şeker
hayatımm
kabaklarıı tırtıllı bıçakla soyuyoruzz küp küp irice doğrayıp (2 küpşeker büyüklüğünde) tencereye alıyoruz
soğanları doğruyoruz yiemklik çok minik olmasın, dereotunuda doğrayıp tencereye alıyoruz
domateslerikabukalrını soyup doruyoruzz irice çk küçük değil bunuda aldık tencereye aynı şekilde biberleri ben jülyen doğradım
biir tk şekeri, tuzunu baharatını katıyoruz zeytinyağınıda ilave ediği tencerenin içinde harmanlayıp hepsi çiğ şekilde ocağa koyuyoruzz kendiliğinden domateisn suyula yarım saatte pişiyor canım piştikten sonra borcam koy yemekleirny anındaa afiyetle yerisniz ayy yok böyle güzel bir tat
ay bende bayılırım kabak yemeklerini ama favori sebzem karnıbahar ve patlıcan....off hele patlıcan yemekleri yanında yatasım gelenlerden..aldım canım tarifi
ben yavaş yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..bi yiyorum bi çatalı bırakıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sanki çok yemişim gibş geliyor o zaman:))))
offfff canım o kadar soğuk mu o yüzden hasta oldun demekkızlar ben geldim yine bir pazartesi günü ve 2 gün dinlenmenin ardından yorucu geldi
bugün okulda kaloriferler yandı havaların soğuk olduğunu anlayın artık
evdede soba kurcaz bu hafta
kızlar bi elbise aldım siyah kısa mükkemmel seksidüğünde giymek için eşim çok beyendi..ama elbise için 4 kilo daha vermem lazım hadi bakalım iyice gazdayım bu hafta...öpüyorum kızlar hepinizi ben çıkıyorum iyi geceler talışlar
ben geldim nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?