Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

dimii yap yap bitmezz en zoruda askerlik yawsssçok ürkütüyor beni askerlik nasıl geçerkii ay birdee endüstri mühendisi olupta doktora yapanlara uzun dönem çıkıyormuş askerlikkk iiceee üçbuçukuzzz(

ayy çok zor gerçekten..eşin askere gidince sen ne yapacaksın...uzunluğu neyse de sayılı gün geçiyor inşallah yakın yere düşerde sürekli görüşürsünüz.

ben yavaş yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..bi yiyorum bi çatalı bırakıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sanki çok yemişim gibş geliyor o zaman:))))

ay bende bayılırım kabak yemeklerini ama favori sebzem karnıbahar ve patlıcan....off hele patlıcan yemekleri yanında yatasım gelenlerden..aldım canım tarifi

kızlar ben geldim yine bir pazartesi günü ve 2 gün dinlenmenin ardından yorucu geldi
bugün okulda kaloriferler yandı havaların soğuk olduğunu anlayın artık
evdede soba kurcaz bu hafta

biz daha aralık ayına kışı göremeyiz antalya da..bende kış mevsimini çok severim burda da 3 ay bile sürmüyo kış...

ellerine saglik canim.

ay bende bayılırım kabak yemeklerini ama favori sebzem karnıbahar ve patlıcan....off hele patlıcan yemekleri yanında yatasım gelenlerden..aldım canım tarifi

Bende cok severim karnibahar ve patlicanli tariflere.

selam kizlar nasilsiniz? ben iyim guzel bir pazar gecirdik esimle..

bugun diyete basladim. ins. birazdan sporumu yapicam, yuruyus mandim var, kosmuyorum sadece yuruyorum bir saat.

ben yavaş yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..bi yiyorum bi çatalı bırakıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sanki çok yemişim gibş geliyor o zaman:))))

yavas yemek cok iyi birsey, ama ben beceremiyorum, zaten yavas yavas yemek ,erken doyma hissi verip yemeyi engelliyormus.

kızlar bgnki menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates salatalık
1 adet yeşil biber
2 tutam dere otu
ara 1 kırmızı erik 1 şeftali
öğlen
çok az zeytin yağıyla yapılmış haşlama karnıbahar ve yarım patates
ara 1 salkım siyah üzüm 4 adet badem
akşam bir adet ızgara balık (balıklardan gidiyoruz bu sıralar)
bol salata
1 tutam dere otu

ara yapmıycam çünkü yemeği biraz geç yedik birazdanda yarım saat sporumu yapacağım
sabah 20 dk bisiklete bindim ve 10 dk plates yaptım kızlar mekik çekmeyi unutmayın yatmadan

Son düzenleme:
kızlar bi elbise aldım siyah kısa mükkemmel seksi düğünde giymek için eşim çok beyendi..ama elbise için 4 kilo daha vermem lazım hadi bakalım iyice gazdayım bu hafta...öpüyorum kızlar hepinizi ben çıkıyorum iyi geceler talışlar

kızlar ben geldim yine bir pazartesi günü ve 2 gün dinlenmenin ardından yorucu geldi
bugün okulda kaloriferler yandı havaların soğuk olduğunu anlayın artık
evdede soba kurcaz bu hafta
offfff canım o kadar soğuk mu o yüzden hasta oldun demek
nasıl oldun cnm

güle güle kullan canım 4 kilo nedir ki verirsin hemencik giyince fotoğrafda koy bakalım olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…