Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlarr adetliyimm ya iştahh sıfır bendee çorbayıda ilaç içicem diye içtim wallaa:97::97::97::97::97::97::97::97:
ay bende tam tersi oluyor canım ya canımın istemediği şey kalmıyor tuzlu salatalık bile:d

kızlarr ben çıkıyorumm hepinize iyi akşamlar tabıkıde kalorısızzzzz

iyi akşamlar canım senle hiç karşılaşamıyoruz

kızlar kimsecikler yok galiba bende çıkayım gece yine gelirim öpüyorum herkese iyi akşamlar:79:

kızlar çok kötü bir haber aldım

son zamanlarda bizim bakanın saçmaladığı şeyler gerçekleşmeye başladı

mersin pilot bölge olmuş orda öğretmenler sabah 8 akşam 5 e kadar okuldaymışlar dersten sonra boş boş okulda oturuyorlarmış cumarteside dönüşümlü okulda oluyorlarmış

kırıkkale ve yozgatta pilot bölge olmuş onlarda performansa dayalı maaşı yapıyormuş arkadaşım anlatıyor veliler öğretmene puan verecekmiş hizmetli puan verecekmiş müdür puan verecekmiş ona göre maaşı belirlenecekmiş

allah sonumuzu hayır etsin

ben geldim kızlar kuzenimin d.günüydü onu kutladık sizler naptınız??

hoşgeldin canım
benim moralim çok bozuk

hoşbuldum cnm..gördüm şimdi yazdığın şeyi..artık öğretmenlik de berbat bir meslek haline geldi..kutsallığı fln kalmadı.ne için ugrasıosam.....benim de bozuk bikaç üni açıklamıs hepsi cok yüksek kapatmıs kontenjanları cok mutsuzum...boşuna kürek cekiorm

hayırlısı olsun canım ya bence şartlar uyuyorsa polis ol bayanlar rahat oluyor hemde daha çok maaş alırsın öğretmenlikten hemde kimse seni yermez öğretmensin diye üniformadan korkarlar arkanda kapı gibi devlet olur bizim gibi öksüz kalmazsın

158 boyumla ne alırlar ya

offf içim daraldı çok sıkıldım yeter artık çok moralim bozuldu..Ağlıcam şimdiii sinirden

sporumu yaptim, dusumu aldim, yorulmusum ya. 2 ay spora ara verince yordu. ama alisirim bu hafta hergun yurursem.

birazdan yemek yapicam, dunden bulasiklar var onlari toplayacagim, sonra ogle yemegimi yerim .

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

ara
bir elma

öğle
4-5 kaşık bulgur pilavı

ara
2 tost ekmeği ile yapılmış tost

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…