- 13 Şubat 2010
- 1.540
- 775
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.721
ay bende tam tersi oluyor canım ya canımın istemediği şey kalmıyor tuzlu salatalık bilekızlarr adetliyimm ya iştahh sıfır bendee çorbayıda ilaç içicem diye içtim wallaa:97::97::97::97::97::97::97::97:
kızlarr ben çıkıyorumm hepinize iyi akşamlar tabıkıde kalorısızzzzz
bugunki menum
sabah ; speacle k
oglen: tavuk izgara
aksam : speacle k
ben geldim kızlar kuzenimin d.günüydü onu kutladık sizler naptınız??
ben geldim kızlar kuzenimin d.günüydü onu kutladık sizler naptınız??
hoşgeldin canım
benim moralim çok bozuk
hoşbuldum cnm..gördüm şimdi yazdığın şeyi..artık öğretmenlik de berbat bir meslek haline geldi..kutsallığı fln kalmadı.ne için ugrasıosam.....benim de bozuk bikaç üni açıklamıs hepsi cok yüksek kapatmıs kontenjanları cok mutsuzum...boşuna kürek cekiorm
hayırlısı olsun canım ya bence şartlar uyuyorsa polis ol bayanlar rahat oluyor hemde daha çok maaş alırsın öğretmenlikten hemde kimse seni yermez öğretmensin diye üniformadan korkarlar arkanda kapı gibi devlet olur bizim gibi öksüz kalmazsın
158 boyumla ne alırlar ya
offf içim daraldı çok sıkıldım yeter artık çok moralim bozuldu..Ağlıcam şimdiii sinirden
canım gün doğmadan neler doğar içini ferah tut allah büyüktür işimizi yoluna koyar inş
hiç umudum kalmadı ark ıma söz verdim diye gtcem yarın.ve de babam için...
offf içim daraldı çok sıkıldım yeter artık çok moralim bozuldu..Ağlıcam şimdiii sinirden
sporumu yaptim, dusumu aldim, yorulmusum ya. 2 ay spora ara verince yordu. ama alisirim bu hafta hergun yurursem.
birazdan yemek yapicam, dunden bulasiklar var onlari toplayacagim, sonra ogle yemegimi yerim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?