Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlısı olur canım hakkında inş
bende zengin kocaya bakıyım bundan sonra bari evimin kadını olayım

Canim uzulme, stres yapma, ins dua et kapilar acilir. guzel haberler vericegine inaniyorum,yeterki morelini yuksek tut.

o kadar cok ugrastım ve o kadar cok masraf yaptım ki.benle birlikte cevremdekiler de ugrastı.erkek arkadaşım bgn bnm basvurum için usaga gitti izmirden.bikaç gün sonra manisaya gitcek.sonda 9 eylüle basvurcak ki oturduğu yer izmire 1.5 saat ünideki sıra da cabası.binlerce kişi oluyormus.ben yarın marmara turuna çıkıyorum.içim sıkılıyo formasyon diince midem bulanıyo artık..

öyle çok haksızlık dönüyor ki balıkesir üni öğrencilerin notlarını şişirip vermiş.bizim üni kendi notumuzu bile vermio.75 normalde ortalamam ama sadece 4lük sistemde verdii için 2.5 a gelio bu da yöke göre 65e tekabül edio((

yarın sabah 6 da kalkıcam 7 de evden cıkıcam.terminale gitcem ilk arabayla boluya gitcem ön kaydımı yaptrcam cok kalabalık oldugu için bir günüm orda gececek orda vakit öldürüp eskişehire geccez diğer sabah eskişehirde olcam oraya basvurucam.eğer haşatım cıkmaz ve o gücü kendimde bulursammm bursaya balıkesire ve çanakkaleye gidicem...sonra geri izmite dönücem...nasıl?????bunları cuma gününe bitirmem gerekiyor..

benim için dua edin kızlar

inş olur canım herşey gönlünce olur

aah canım ya inş emeğinin karşılığını görürsün

ilkincim ben yatıyorum canım yarın nöbetçiyim yorucu bir gün bekliyor
sana iyi yolculuklar canım inş güzel haberlerle dönersin

kızlar merhabalarr nasılsınız bakalımm ben yorgun savaşçı modundayım misafirleirmi gönderdim az öncee ortalığı toparlayıpp hemencik geldim bir bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız:)

bu arada akşam yedikleirm(
akşam yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 yk et yemeği

misafirlerle yediklerim çok vahim
2 tavuklu milföy böreği
1 küçük dilim revanii
yaş pasta için zor tuttum kendimi

ayy çok zor gerçekten..eşin askere gidince sen ne yapacaksın...uzunluğu neyse de sayılı gün geçiyor inşallah yakın yere düşerde sürekli görüşürsünüz.
ay bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum neyaparım diye inş. yakın olur dediğin gibi, inş. bir de bebiş olurda onunla oyalanırımd

ben yavaş yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..bi yiyorum bi çatalı bırakıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sanki çok yemişim gibş geliyor o zaman:))))

sen bu işi çözdün kuzum valla süpersinnnn amataktiğini geç aldım(( birdahkine inş.

ay bende bayılırım kabak yemeklerini ama favori sebzem karnıbahar ve patlıcan....off hele patlıcan yemekleri yanında yatasım gelenlerden..aldım canım tarifi
patlıcnamı off hertürlüsünü severim bende yaaa hergün yesem bıkmam sanırım bir tavuk bir patlıcan hergün yeyebilirimDD
al al fıstık beğeneceksin eminim

hayatımmm nazar değmesin maşallah sana yaaa yediklerine bayıldım hem az hem besleyici hemdee lezzetliii hepsi birarada bende spor yapayımyatmadan öncee

way way seksi demekkk :)) düğündden fotoo paylaşırsın dimi canımmmm dört gözle bekliyorumm resimlerii:)

ay saçmalık yaaa bu neyaaaa neyapacaklarını şaşırdılarrrrrrrrrr

sporumu yaptim, dusumu aldim, yorulmusum ya. 2 ay spora ara verince yordu. ama alisirim bu hafta hergun yurursem.

birazdan yemek yapicam, dunden bulasiklar var onlari toplayacagim, sonra ogle yemegimi yerim .
maşallah canım yaaa süpersiniz nazar değmesinn bendeee hemen yapayım şu sporumu yaws pek özendm bak:))9

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

ara
bir elma

öğle
4-5 kaşık bulgur pilavı

ara
2 tost ekmeği ile yapılmış tost

akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek

canım afyiiyett olsun menün çok azz gerçektennnn sanki dünkü menünün aynısı hehe arada sebze yemeğii kurubaklagil falanet falan ye canım yaaaa pek sağlıklı gitmiyor menünn( yeni toparlıyorsun kendini enerjiye güze ihtiyacın var

eee kütahya kütahyaaaa gelmeyecekmisin burayaaaa bekliyorum bende şekerim.
Şimdiden başarılarr canımmmm

:)))))))))))sen bu yediklerin için iki gün telafi yap bitanem hem tavuklu milföy 2 tane hemde revani...sporda yaparsan yediklerinin kilo olarak sana geri dönüşümü olmaz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…