- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #44.741
hayırlısı olur canım hakkında inş
bende zengin kocaya bakıyım bundan sonra bari evimin kadını olayım
Canim uzulme, stres yapma, ins dua et kapilar acilir. guzel haberler vericegine inaniyorum,yeterki morelini yuksek tut.
o kadar cok ugrastım ve o kadar cok masraf yaptım ki.benle birlikte cevremdekiler de ugrastı.erkek arkadaşım bgn bnm basvurum için usaga gitti izmirden.bikaç gün sonra manisaya gitcek.sonda 9 eylüle basvurcak ki oturduğu yer izmire 1.5 saat ünideki sıra da cabası.binlerce kişi oluyormus.ben yarın marmara turuna çıkıyorum.içim sıkılıyo formasyon diince midem bulanıyo artık..
öyle çok haksızlık dönüyor ki balıkesir üni öğrencilerin notlarını şişirip vermiş.bizim üni kendi notumuzu bile vermio.75 normalde ortalamam ama sadece 4lük sistemde verdii için 2.5 a gelio bu da yöke göre 65e tekabül edio((
benim için dua edin kızlar
yarın sabah 6 da kalkıcam 7 de evden cıkıcam.terminale gitcem ilk arabayla boluya gitcem ön kaydımı yaptrcam cok kalabalık oldugu için bir günüm orda gececek orda vakit öldürüp eskişehire geccez diğer sabah eskişehirde olcam oraya basvurucam.eğer haşatım cıkmaz ve o gücü kendimde bulursammm bursaya balıkesire ve çanakkaleye gidicem...sonra geri izmite dönücem...nasıl?????bunları cuma gününe bitirmem gerekiyor..
aah canım ya inş emeğinin karşılığını görürsün
ilkincim ben yatıyorum canım yarın nöbetçiyim yorucu bir gün bekliyor
sana iyi yolculuklar canım inş güzel haberlerle dönersin
ay bilmiyorum düşünmek bile istemiyorum neyaparım diyeayy çok zor gerçekten..eşin askere gidince sen ne yapacaksın...uzunluğu neyse de sayılı gün geçiyor inşallah yakın yere düşerde sürekli görüşürsünüz.
ben yavaş yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi..bi yiyorum bi çatalı bırakıyorum başka şeylerle ilgileniyorum sanki çok yemişim gibş geliyor o zaman:))))
patlıcnamı off hertürlüsünü severim bende yaaa hergün yesem bıkmam sanırım bir tavuk bir patlıcan hergün yeyebilirimay bende bayılırım kabak yemeklerini ama favori sebzem karnıbahar ve patlıcan....off hele patlıcan yemekleri yanında yatasım gelenlerden..aldım canım tarifi
canım çok güzel yemişsin akşama çok konuş az ye
kızlar bgnki menüm
sabah 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
domates salatalık
1 adet yeşil biber
2 tutam dere otu
ara 1 kırmızı erik 1 şeftali
öğlen
çok az zeytin yağıyla yapılmış haşlama karnıbahar ve yarım patates
ara 1 salkım siyah üzüm 4 adet badem
akşam bir adet ızgara balık (balıklardan gidiyoruz bu sıralar)
bol salata
1 tutam dere otu
ara yapmıycam çünkü yemeği biraz geç yedik birazdanda yarım saat sporumu yapacağım
sabah 20 dk bisiklete bindim ve 10 dk plates yaptım kızlar mekik çekmeyi unutmayın yatmadan
kızlar bi elbise aldım siyah kısa mükkemmel seksidüğünde giymek için eşim çok beyendi..ama elbise için 4 kilo daha vermem lazım hadi bakalım iyice gazdayım bu hafta...öpüyorum kızlar hepinizi ben çıkıyorum iyi geceler talışlar
kızlar çok kötü bir haber aldım
son zamanlarda bizim bakanın saçmaladığı şeyler gerçekleşmeye başladı
mersin pilot bölge olmuş orda öğretmenler sabah 8 akşam 5 e kadar okuldaymışlar dersten sonra boş boş okulda oturuyorlarmış cumarteside dönüşümlü okulda oluyorlarmış
kırıkkale ve yozgatta pilot bölge olmuş onlarda performansa dayalı maaşı yapıyormuş arkadaşım anlatıyor veliler öğretmene puan verecekmiş hizmetli puan verecekmiş müdür puan verecekmiş ona göre maaşı belirlenecekmiş
allah sonumuzu hayır etsin
maşallah canım yaaa süpersiniz nazar değmesinn bendeee hemen yapayım şu sporumu yaws pek özendm bak:))9sporumu yaptim, dusumu aldim, yorulmusum ya. 2 ay spora ara verince yordu. ama alisirim bu hafta hergun yurursem.
birazdan yemek yapicam, dunden bulasiklar var onlari toplayacagim, sonra ogle yemegimi yerim .
sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
ara
bir elma
öğle
4-5 kaşık bulgur pilavı
ara
2 tost ekmeği ile yapılmış tost
akşam
1 kase çorba
1 dilim ekmek
yarın sabah 6 da kalkıcam 7 de evden cıkıcam.terminale gitcem ilk arabayla boluya gitcem ön kaydımı yaptrcam cok kalabalık oldugu için bir günüm orda gececek orda vakit öldürüp eskişehire geccez diğer sabah eskişehirde olcam oraya basvurucam.eğer haşatım cıkmaz ve o gücü kendimde bulursammm bursaya balıkesire ve çanakkaleye gidicem...sonra geri izmite dönücem...nasıl?????bunları cuma gününe bitirmem gerekiyor..
way way seksi demekkk :)) düğündden fotoo paylaşırsın dimi canımmmm dört gözle bekliyorumm resimlerii:)
kızlar merhabalarr nasılsınız bakalımm ben yorgun savaşçı modundayım misafirleirmi gönderdim az öncee ortalığı toparlayıpp hemencik geldim bir bakayım geçmişe neler kaynatmışsınız:)
bu arada akşam yedikleirm(
akşam yemeğim
1 yk bulgur pilavı
1 yk et yemeği
misafirlerle yediklerim çok vahim
2 tavuklu milföy böreği
1 küçük dilim revanii
yaş pasta için zor tuttum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?