Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoş geldin canımmmm minicikk bir beiş nasıl okadar hastalanır yaws(( sanki karı açıp ortasında yatırmışsınızz kıyamam ikinizedee annesi ii bak fıstığınaa

neyse canım ben çıkıyorum gidip uyuyayım biraz başım çatlıyacak zaten çok fena ağrıyor..öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz

D burayı okumuşlardır belkide :))) şaka biryanaa maşaallah dede birdahaaa öyle yapmasınlar:)).
neyse canım önemli olan sizin iyi olmanızzzz defnecik bir ii olsunn aramıza dönüşün muhteşem olur inanıyorum

sana yazdiktan sonra ailemi aradim, babam bu sabah kalp krizi gecirmis suanda yogun bakimdaymis... bana bir kac gun izin verirmisiniz ?

arkadaslar babam yasin istemis, kuran okumasini bilen varmi ? yasin okudugunuz zaman babam icinde dua ederseniz sevinirim.

Fatmacigim, sen de cok dua edermisin kutsal topraklara gittigin zaman . Babami cok seviyorum, hersey Allahtan tabi ama uzakta cok zor bu haberleri duymak. dua ya ihtiyacim var.

canım geçmiş olsun çok üzüldüm allah acil şifalar versin

kızlar ben çok kötüyüm iğneler çok ağır geldi birde kaç gündür ağzıma lokma yemek koyamamıştım düştüm kaldım evde gözümü acilde açtım şimdi eve girdim yatacam yarın herşeyi detaylıca anlatırım bugün izinli olayım olur mu

canım yaa allah korusun babanı inşallah bir an önce iğleşir.ben yasin okurdum ama hastayım yinede dua ederim bitanem..hayırlısıyla iyileşsin inşallah..

sonunda antalyaya da kış geldi bgn yağmur var...hiç sevmem yağmurlu havaları içim kapanır hep ama o kadar çok açık hava gördük ki özlemiş valla...

günaydın canım sanada iyi pazarlar..nasıl oldun aslıcığım iyileşebildin mi???

günaydın canım
öksürük başladı bende şurup içiyorum
1 hafta daha böyle devam eder bende

sonunda antalyaya da kış geldi bgn yağmur var...hiç sevmem yağmurlu havaları içim kapanır hep ama o kadar çok açık hava gördük ki özlemiş valla...

canım ya boşver hava iyi olsun ben donuyorum evde
bizim biran önce sobayı kurmmaız lazım

defne hastalanmış yoktum ben geçmiş olsun cnm.

acil şifalar diliyorum..hemen iyileşşir inş.

geçmiş olsun herkes hasta mı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…