- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.281
geldim tatlım valla defne iyi olsunda uykusuzluk geçer gider..nerde hastalandı bilmiyorum daha iki hafta önce doktora götürmüştüm birşeyi yoktu doktor ihmalinden mi yoksa yenimi oldu bilemiycem..ama çok kötü yaa kuzum durup durup birden ağlıyor valla içim parçalandı bütün gün...
ayy canım ben bu hafta mahvoldum yaa işim rahat rahat derken adamlar duymuş gibi bi sıkıştırdılar bizi anlatamam...neyse bitti allahtan bide üstüne defnenin rahatsızlığı,benim uykusuzluğum hepten bittim yani bu hafta spor filan hak getire hiç bişi yapamadım kendimi yatağa zor attım zaten..neyse bu hafta sağlam bi dönüş yaparız tatlım güzel güze yaparız sporumuzu..bak sen ne güzel kocişinle yürümüşsün ben de hiç spor yok bgn.....
neyse canım ben çıkıyorum gidip uyuyayım biraz başım çatlıyacak zaten çok fena ağrıyor..öpüyorum hepinizi yarın görüşürüz
sen nasılsın canım nasıl gidiyor bebiş işleri :)) sıkılmışsındır artık bu sorudan ben çok sinir oluyordum sormayın artık diyordum çünkü olmadı yaa bi daha deniycez demekten sinir gelmişti üstüme..sende durumlar nasıl canım..
sana yazdiktan sonra ailemi aradim, babam bu sabah kalp krizi gecirmissuanda yogun bakimdaymis... bana bir kac gun izin verirmisiniz ?
arkadaslar babam yasin istemis, kuran okumasini bilen varmi ? yasin okudugunuz zaman babam icinde dua ederseniz sevinirim.
Fatmacigim, sen de cok dua edermisin kutsal topraklara gittigin zaman . Babami cok seviyorum, hersey Allahtan tabi ama uzakta cok zor bu haberleri duymak. dua ya ihtiyacim var.
canım geçmiş olsun çok üzüldüm allah acil şifalar versin
Allah razi olsun canim.
sana yazdiktan sonra ailemi aradim, babam bu sabah kalp krizi gecirmissuanda yogun bakimdaymis... bana bir kac gun izin verirmisiniz ?
arkadaslar babam yasin istemis, kuran okumasini bilen varmi ? yasin okudugunuz zaman babam icinde dua ederseniz sevinirim.
Fatmacigim, sen de cok dua edermisin kutsal topraklara gittigin zaman . Babami cok seviyorum, hersey Allahtan tabi ama uzakta cok zor bu haberleri duymak. dua ya ihtiyacim var.
günaydıınnnn kızlar herkese iyi pazarlar
günaydın canım sanada iyi pazarlar..nasıl oldun aslıcığım iyileşebildin mi???
sonunda antalyaya da kış geldi bgn yağmur var...hiç sevmem yağmurlu havaları içim kapanır hep ama o kadar çok açık hava gördük ki özlemiş valla...
kızlar ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum gidip yatcam belki bugün bir daha giremem öpüyorum sizi
kızlar merhaba nasılsınız..biz yine hastenedeydik benim fındığı götürdüm yine hiç uyumadı bgn sürekli duruyor duruyor çığlığı bi basıyor..bebeğimin kulakları boğazı hep iltahap toplamış..bide dişleri sıkıştırıyormuş...hep üst üste geldi..bir sürü ilaç verdiler bebeğime
kızlar ben çok kötüyüm iğneler çok ağır geldi birde kaç gündür ağzıma lokma yemek koyamamıştım düştüm kaldım evde gözümü acilde açtım şimdi eve girdim yatacam yarın herşeyi detaylıca anlatırım bugün izinli olayım olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?