- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.461
selam kızlar nasılsınız?ben iice kötüledm öğle tatili gecsin doktora gitcem...
kolay gelsin fatmacım koşuşturman çoğalmış tatlım ama olsun bunlar güzel koşuşturmalar hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallahselam kızlarrrr...
sonunda bugünkü misafirlerimi de uğurladıktan sonra artık yavaş yavaş valiz hazırlama safhasına geççecm zannımca...iki gündür yemek düzenim de hayatım gibi hareketli((bugün 3 dilim börek ve bol bol şekersiz çay içtim bu saate kadar....salata vs desen Allah kerim yapacak vakit yok bi bu koşturmacaya güveniyorum inş en kötü ihtimal almam die düşünüyorum ama hayırlısı bakalım....sizlerde ne var ne yopk ben hazır kimse yokkene bi geçmiş yapiim...
ilknurcuğum aşağıda seni görüyorum canım geçmişi mi okuyorsun yoksa??nasılsın canım ben bgn işten izin aldım defnoş hasta diye doktora gidecez yine...
ilknurcuğum bu msjı ben sana çok önceden atmıştım ama daha yeni gönderilmiş..aslında önce ben sormuşum canım sana :))
canımmm hoşgeldin nasılsın
9 EKİM 2011 SALI
aynalar 15
pinkcat87 10
melekayse 16
fiyona_07 16
mihracee 27
dudujan 1
prenses88 izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
fatta83 izinli
hoşbulduk ilkincim sofra kuruyodun görmedim seni kusura bakma tatlım iyiyim ben kociş gelmek üzere onun yemeğini hazırlıyorum işte
sen nasılsın tatlım nasıl oldun formsy işleri ne zaman belli olcak kuzucum çok stresliydin merak ettim seni
ayy kimse olmayınca buranın tadı cıkmıyor..nerdesiniz kızlar?
of bende öle besleniyordum ama baksana kilom takıldı kaldı
canımcım buralardayımm ama işle ilgileniyorum biryandan ara ara bakıyorumm forumaa
kızlar çok çok geçmiş olsun...bolca bal yiyin..hemen toparlıyor insanı...
selam kızlar yine ben geldim doktor bir sürü ilaç verdi
9 EKİM 2011 SALI
aynalar 15
pinkcat87 10
melekayse 16
fiyona_07 16
mihracee 27
dudujan 1
prenses88 izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
fatta83 izinli
ben geldim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
ama herkesler gitmiş
nihayet dün akşam netim yapıldı elektrikçimize akşam yemek ziyafeti çektim başka türlü yapmam dedi
bu günde ödemişe gittim bir saat oluyo geleli işleri toparladım ve buraya koştum
kızlar bir hafta burdan ayrı kalmak benim için hiç iyi olmadı malesef diyet miyet hak getire oldu yani
bütün düzenim bozuldu pek kilo almadım ama geçen cuma çokta verememiştim bu hafta inşallah toparlıycam bu günden sonra
günah çıkarttıktan sonra bu günkü menümü yazııım bari
sabah kahvaltı
1 kahve
yarım domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
öğle
2 dilim börek
2 fincan çay
akşam şimdi yiyicem
2 küçük etli biber dolması
yoğurt
eee baya iimiş aslında yaf liste..ama işte belli şeyleri belli saatelrde yeme sorun benim için de..bu koştırmaca döneminde kesinlikle farkettim ki benim kesinlikle ve kesinlikle düzensiz ve çoka z yeme sorunum var....sğalıklı,düzenli ve bol yediğim için kilo verebiliyorum....
eline sağlık canım9 EKİM 2011 SALI
aynalar 15
pinkcat87 10
melekayse 16
fiyona_07 16
mihracee 27
dudujan 1
prenses88 izinli
emidaf izinli
nazco izinli
selinay izinli
aytaç izinli
fatta83 izinli
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
kolay gelsin fatmacım koşuşturman çoğalmış tatlım ama olsun bunlar güzel koşuşturmalar hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah
geçmiş olsun defneciğe özge dengesiz havalardan oda nasibini almış yavrucak iyi bak ona
selam kızlarrrr...
sonunda bugünkü misafirlerimi de uğurladıktan sonra artık yavaş yavaş valiz hazırlama safhasına geççecm zannımca...iki gündür yemek düzenim de hayatım gibi hareketli((bugün 3 dilim börek ve bol bol şekersiz çay içtim bu saate kadar....salata vs desen Allah kerim yapacak vakit yok bi bu koşturmacaya güveniyorum inş en kötü ihtimal almam die düşünüyorum ama hayırlısı bakalım....sizlerde ne var ne yopk ben hazır kimse yokkene bi geçmiş yapiim...
sorma canım yaaa..herkesin bu süreç üstüste geliyo...bu arada ilk kez denedim ama çok lezzetli oldu yaffff.))hem de yapılışı çok pratikmiş bilsem daha erken denerdim ya:))anca ideal kiloya ulaşana ödül olarak var şekerim üzgünüm:)))
yaptım öyle bir gereksizlikneeeee ettiinnnnn neyse canım gerçi eğer geç yattıysan sorun yok ama yine de geç bi saat olmuş yaf bu kaçamak
öğle yemeği
10-15 yaprak sarma ekmek yok
ara:
2 sigara böreği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?