Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar nasılsınız?ben iice kötüledm öğle tatili gecsin doktora gitcem...

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
kolay gelsin fatmacım koşuşturman çoğalmış tatlım ama olsun bunlar güzel koşuşturmalar hayırlısıyla gider gelirsiniz inşallah

geçmiş olsun defneciğe özge dengesiz havalardan oda nasibini almış yavrucak iyi bak ona

canımmm hoşgeldin nasılsın

hoşbulduk ilkincim sofra kuruyodun görmedim seni kusura bakma tatlım iyiyim ben kociş gelmek üzere onun yemeğini hazırlıyorum işte
sen nasılsın tatlım nasıl oldun formsy işleri ne zaman belli olcak kuzucum çok stresliydin merak ettim seni

kızlar ben yarın gene işe gitçem lale devri bitti yani bizim bakıcı döndü bende artık salıları gene işe gitmeye başlıycam yarın yokum yani galiba bundan sonra her salı yokum malesef
çok alışmıştım evde tembellik yapmaya yoğun tempoya bakalım nasıl ayak uydurcam tekrar çok zor gelicek bu kadar zamandan sonra bana

benim formasyonun olacağı yok çok üzgünüm(((

selam kızlar yine ben geldim doktor bir sürü ilaç verdi

geçmiş olsun cnaım

ellerine sağlık canım

hoşgeldin canım benim
çok sevindim aramıza dönmene

hadi bakalım cnaım toplanalım gitsin kilolar

sabah
2 tane kepek ekmeği ile yağsız tost
1 bardak çay

ara
1 bardak çay

öğle
1 kk kadar peynir
domates
2 kurabiye
2 bardak çay

akşam
6 kaşık makarna
salata
1 salkım üzüm

ara
1 kurabiye
2 bardak çay

kızlar dün ki menüm..
Sabah : İki dilim kepek ekmeğine bir yemek kaşığı reçel, yanına da küçük bir parça peynir.
Kuşluk : taze elmalı yağsız yoğurt.
Öğle : Jambonlu, domatesli sandviç: 2 dilim tavuk jambon, 1 çay kaşığı tereyağı, 1 adet domates ve salata yaprağından oluşan kepekli sandviç
İkindi : kuru üzüm ve kuru kaysılı yağsız yoğurt.
Akşam : İki adet haşlanmış patatesin yanına, bir tane domates, bir tane salatalık ve yarım kıvırcıktan oluşan bir salata.

kızlar dün resmen uydum bu diyete sadece ufak tefek ilaveler yaptım o kadar bir de küçük minicik çatalın ucuyla kazandibi tatlısı yedim.bir lokma bile değildi..ama çok güzel doyurucu bir listeydi hiç açlık çekmedim...

Son düzenleme:

canım benimde öyle şu saatte şunu ye olayına bende gelemiyorum ama bu liste çok hoşuma gitti ben kendi düzenime göre ayarladım dün bu diyeti iyi oldu yanii...

saol canım sorma yaa bilemedikte hasta ettik kuzucuğumu çok küçük olunca zor oluyo ama iyileşiyor gibi bgn biraz daha iyi..

selam kızlarrr nasılsınızz dün hiç giremedim yaa(( aklım hep buradaydı amaaa(, bugün belki cezaya bile kalablirim kupalarımdan biriyle ödeştirsekDDD
dünkü menümü yazayım bir geçmiş yapıp geliyorum hemencik

sabah
yarım poğaça

öğlen
üç dilim kaşarlı pide(arkadaşımın yemeğinden otlandım)

akşam
4-5 yk bamye
2 yk pilav
4-5 yk yoğurt

ara
birdilim kek (misafirlikteydim)

canımcım merhaba, sen kendini çok kasma bencee oralarda çok enerjiye ihtiyacın olacak fıstıkk zaten hac ibadeti yorucubir ibadet Peygamberimiz birtek hac ibadeti için Allahıım bunu bana kolaylaştır demiş onun dışında hiçbir ibadet için öyle söylememiş dua etmemiş, buda meşakatli bir ibadet oldupunu gösteriyor. Sen oralrdaaaa hastlanırsın bak enerjisiz vitaminsiz kalma oralarda milyonlarca insna oluyo herkesin virüsü ahstalığı fakrlı hepsi farklı yerlerden geliyorrr belki vucutt dayanamazzz o yüzden burada meyveni falan yee yemeğini ye lütfen. orada koşturmaktan tavaf yapmaktan emin incecik geleceksin bak ilkoş dmeiştir dersin.

ellerine sağlık canım emniim çok güzel olmuştur. Neyse artıkk zayıflayıncaayeriz bizde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…