Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben 2 haftadır hastayım hemd eağır bir şekilde yavaş yavş geçiyor
keyifler iyi canım ne olsun ama o kadar çok işim va ki onların stresi var canım da bişi yapmak istemiyor
sen nasılsın

kızlar salonumun şeklini değiştirdirdim çok güzel oldu 4 yıldır eşyalar nasıl koyduysak aynı yerlerindeydi eşyalardan sıkılmıştım bide..arkadaşım söledi eğer eşyaların yerlerini değiştirirsen yeniymiş gibi gelirler dedi.şimdi değiştirince gerçekten de çok farklı gözüktüler gözüme :))) heheheheee çok hoş oldu yaa:))

canım ben 2 haftadır hastayım hemd eağır bir şekilde yavaş yavş geçiyor
keyifler iyi canım ne olsun ama o kadar çok işim va ki onların stresi var canım da bişi yapmak istemiyor
sen nasılsın

bende iyiym bgn de gitmedim işe defne hasta diye..biraz daha iyi ama iççime sinmiyor hastayken bırakıp işe gitmek..evdeydim bütün gün canım sıkıldı salonun şeklini değiştirdim ama yoruldum...valla benimde işler çok fazla bide ekstradan ev işi bebek,koca ama şükür eşim akşam yemeklerine filan yardım ediyorda bir de onu düşünmüyorum..sende stres yapma nasılsa olacağına varıyor herşey..

güle güle otur canım tabi değişiklik iyi olur

hadi bakalım ne derler güle güle oturrrrr:)

amanın renkler menkler nereye gitti ??
kahvaltı
1,5 tost(tost ekmeğiyle 3 dilime karsılık geliyor)
5 zeytin
domates salatalık
cay

ara
2 ceviz
1 erik

öğle
yok

ara
1 tost daha
yeşil cay

akşamda 5-6 kaşık kuru fasulye yiyecem 1 dilim ekmek yerim cok oldu bugun karbonhidrat

Sabah : 100 gr lor peyniri,domates,salatalık ve küp küp doğranmış 1 dilim kepek ekmeğinden oluşan salata(kızlar tavsiye ederim çok güzel oluyor)
Öğle : 1 yaprak kıvırcık salata, 50gr yağsız peyniri, 1 adet yeşil biber ve iki tane havuç ile hazırlanmış salata. Zeytinyağı, tuz ve biberle tatlandırın ve yanına bir dilim kepek ekmeği ilave edebilirsiniz.
İkindi : İstediğiniz çeşitte iki top dondurma(ben sadece çay içtim )
İkindi : 1 salatalık ve 200 gr yoğurt
Akşam : Bir kase light yoğurt, dört yemek kaşığı haşlanmış sebze (brokoli, karnabahar gibi) ve iki dilim kepek ekmeği.
bgn yediklerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…