- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.641
bilmem ki canım ifadeler de kaybolmus((
merhaba aslıcığım..geçmiş olsun aman dikkat et de bi daha hastlanma birde yanlız olunca hiç çekilmiyo hastalık...ah ahhhhh anacığımın evindeyken hastalandımmıydı başımdan kalkmazdı..annemide çok özledim neyse...senin keyifler nasıl aslıcığım
iiz cnm vakit geciriorm öleee akşam muhteşem yy var heyecanla bekliorumhoşbulduk canım
nasılsınız
belki sayfalar kasıyordu msjlar geç gidiyodu filan yaa sebebi onlar diye çıkarmışlardır...ama geri gelsinler yaa seviyordum ben ifadeleri
canım ben 2 haftadır hastayım hemd eağır bir şekilde yavaş yavş geçiyor
keyifler iyi canım ne olsun ama o kadar çok işim va ki onların stresi var canım da bişi yapmak istemiyor
sen nasılsın
kızlar salonumun şeklini değiştirdirdim çok güzel oldu 4 yıldır eşyalar nasıl koyduysak aynı yerlerindeydi eşyalardan sıkılmıştım bide..arkadaşım söledi eğer eşyaların yerlerini değiştirirsen yeniymiş gibi gelirler dedi.şimdi değiştirince gerçekten de çok farklı gözüktüler gözüme :))) heheheheee çok hoş oldu yaa:))
kızlar salonumun şeklini değiştirdirdim çok güzel oldu 4 yıldır eşyalar nasıl koyduysak aynı yerlerindeydi eşyalardan sıkılmıştım bide..arkadaşım söledi eğer eşyaların yerlerini değiştirirsen yeniymiş gibi gelirler dedi.şimdi değiştirince gerçekten de çok farklı gözüktüler gözüme :))) heheheheee çok hoş oldu yaa:))
amma misafirin geliyor faymacığım yaa.iyi dayanıyorsun valla ben de severim misafiri ama kapasitem ancak hafatda bir kaldırır:))
İlkin Aslı Özge naber?
iyiyim canım sen nasılsın
İlkin Aslı Özge naber?
iyiyim cok sukur cnm okuldan geldim işte bir şeyler yedim.bir sürü işim var okulla evle ilgili hiçç canım istemiyor yatmak istiyorummm
İlkin Aslı Özge naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?