Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben akıllanmıcam heralde gittim son ümidim olan gazi üni ye basvurdum 50 tl yatırdım.tabii bizim oturduumuz yerde halkbank olmadıı için otobüsle şehre gittim hasta hasta.Allahımm görrr halimi nolur bir kapı açççç son şansım buu(

canım hoşgeldin
ii yaptın para gidiyor ama olsun denemekte fayda varrrkuzum

benim şu mesleği edinene kadarki süreci bir anlatsam sana pehhhhh ay ne sıkıntılı günlerdi maddiiiiiii manevi aman ağladıydı

canım hoşgeldin
ii yaptın para gidiyor ama olsun denemekte fayda varrrkuzum

benim şu mesleği edinene kadarki süreci bir anlatsam sana pehhhhh ay ne sıkıntılı günlerdi maddiiiiiii manevi aman ağladıydı

öyle her zorlugun bir çıkışı vardır inşallah bir yerlerden birşeyler olcak.en kötü ihtimal sıkcam dişimi ders çalışcam normal memurluk için..

öyle her zorlugun bir çıkışı vardır inşallah bir yerlerden birşeyler olcak.en kötü ihtimal sıkcam dişimi ders çalışcam normal memurluk için..

aynen dediğine katılıyorum fıstık ama inş. ona gerek kalmadan herşey yoluna girer girecektirde üzme tatlı canını iyi olmaya bak sen hastalığını atlatmaya çalış

ben Serbest muhasebeci mali müşavirim canım.
vaşşş :))))
aynen dediğine katılıyorum fıstık ama inş. ona gerek kalmadan herşey yoluna girer girecektirde üzme tatlı canını iyi olmaya bak sen hastalığını atlatmaya çalış

inşallah bakalım moral kötü olunca bagısıklık da zayıflıyormus nerdeyse 1 haftadır hastayım gecmedi

11 EKİM SALI

mihracee 29
pinkcat87 17
aynalar 14
fatta83 13
fiyona_07 9
melekayse 9
prenses88 izinli
nazco izinli
dudujan izinli
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli

kaptan duygu hasta oldugu için izinli yazdım...

selam kızlar ben geldim okulda toplantı vardı kaymakam geldide o yüzden geç geldim nasılsınız
beni soracak olursanız hastalığım azaldı biraz öksürük kaldı eskiye oranla daha iyiyim

canımcımmm sabah kalamadım kuzum bir grip çıkmıştımmmmm
kusura bakma
nasılsın keydin nasıl bakalım

canım bende defneyle uğraşıyordum görmemişim msjını valla keyfim iyi defne de eski formuna dönmeye başladı..iyiyiz yani sen nasılsın bakalım ne zaman başlıyo çocuk girişimleri :))

Son düzenleme:

ayy canım inşallah olur yaa olmazsa da üzme kendini son şansım diye düşünme..hadi bizde dua ederiz senin için

selam kızlar ben geldim okulda toplantı vardı kaymakam geldide o yüzden geç geldim nasılsınız
beni soracak olursanız hastalığım azaldı biraz öksürük kaldı eskiye oranla daha iyiyim

merhaba aslıcığım..geçmiş olsun aman dikkat et de bi daha hastlanma birde yanlız olunca hiç çekilmiyo hastalık...ah ahhhhh anacığımın evindeyken hastalandımmıydı başımdan kalkmazdı..annemide çok özledim neyse...senin keyifler nasıl aslıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…