- 22 Temmuz 2010
- 3.956
- 39
- 163
- 37
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.621
ben akıllanmıcam heralde gittim son ümidim olan gazi üni ye basvurdum 50 tl yatırdım.tabii bizim oturduumuz yerde halkbank olmadıı için otobüsle şehre gittim hasta hasta.Allahımm görrr halimi nolur bir kapı aççççson şansım buu (
canım hoşgeldin
ii yaptın para gidiyor ama olsun denemekte fayda varrrkuzum
benim şu mesleği edinene kadarki süreci bir anlatsam sana pehhhhh ay ne sıkıntılı günlerdi maddiiiiiii manevi aman ağladıydı
öyle her zorlugun bir çıkışı vardır inşallah bir yerlerden birşeyler olcak.en kötü ihtimal sıkcam dişimi ders çalışcam normal memurluk için..
cnm senin işin ne?
vaşşş :))))ben Serbest muhasebeci mali müşavirim canım.
aynen dediğine katılıyorum fıstık ama inş. ona gerek kalmadan herşey yoluna girer girecektirde üzme tatlı canını iyi olmaya bak sen hastalığını atlatmaya çalış
11 EKİM SALI
mihracee 29
pinkcat87 17
aynalar 14
fatta83 13
fiyona_07 9
melekayse 9
prenses88 izinli
nazco izinli
dudujan izinli
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli
kaptan duygu hasta oldugu için izinli yazdım...
canımcımmm sabah kalamadım kuzum bir grip çıkmıştımmmmm
kusura bakma
nasılsın keydin nasıl bakalım
selam kızlar ben geldim okulda toplantı vardı kaymakam geldide o yüzden geç geldim nasılsınız
beni soracak olursanız hastalığım azaldı biraz öksürük kaldı eskiye oranla daha iyiyim
ben akıllanmıcam heralde gittim son ümidim olan gazi üni ye basvurdum 50 tl yatırdım.tabii bizim oturduumuz yerde halkbank olmadıı için otobüsle şehre gittim hasta hasta.Allahımm görrr halimi nolur bir kapı aççççson şansım buu (
eee bizimm tickerlar gitmişş((((((((
ayy canım inşallah olur yaa olmazsa da üzme kendini son şansım diye düşünme..hadi bizde dua ederiz senin için
evet yaa bişi kalmamış yazı tipleri ve renkleri de gitmiş niye ki
selam kızlar ben geldim okulda toplantı vardı kaymakam geldide o yüzden geç geldim nasılsınız
beni soracak olursanız hastalığım azaldı biraz öksürük kaldı eskiye oranla daha iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?