- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.661
nerdesiniz kızlar ya hürreme mi bakıyorsunuz
ben geldim tatlım hürrem görcek hiç gözüm yok inan bittim bu gün sen napıyorsun
nasıl olayım canım aynı
hayırdır ne olsu neden yorgunsun
nolsun aslı ya benim mağazada çalışan kızım çok hasta oldu bu sabah onu eve gönderdim ben kaldım işte bide oğluşun ders programını değiştirmişler abuk bişi olmuş onun için koşturdum on kere gitmişimdir okula çalıştımmı okulamı gittim hiç anlamadım bide insanlar beni sinir etti şu ders programı yüzünden işte öyle bütüngün koşturdum sonra eve geldim iki makişne çamaşır yıka yemek yap yarının yemeğinide yaptım öldüm yani
şu çocuğun derdinden allahım bana azcık para versin özel okul aççam olmuycak artık hersene aynı stres delircem
sabah
1 kk kadar peynir
3 zeytin
domates
1 dilim ekmek
1 bardak çay
öğle
2 köfte
domates
2 dilim ekmek
2 bardak çay
akşam
fırında 1 patates
domates
üzüm
ara
1 kurabiye
2 bardak çay
kızlar seli ve aytaç hakkında fikrinizi almak istiyorum
selinin pc bozulmuştu ne zaman geleceği belli değil
aytaç döneceği tarihi söylemedi
ne diyorsunuz yerlerine birilerini alalım mı
böyle olunca çok ıssız oluyor burası herkes izinli
tatlım aytaç gittikten sonra hiç birdaha mesaj yazmadımı
bide selinin sende teli yokmu
yok canım aytaç bir daha yazmadı
selininde teli yok bende
aytacın yerine birini alalım bence ama seli konusunda karar veremedim açıkçası
aslı diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum ama seli için birkaç gün daha bekleyelim iştersen eğer gelmezse yapçak bişi yok
aslı çıkmam gerekiyor kociş gündüz evde değilim diye izin vermişti biraz takılmama ama artık söyleniyor çizgi film seyretçeklermiş oğluşla öyle uyuyor bizimki yarın görüşürüz artık
canım bende defneyle uğraşıyordum görmemişim msjını valla keyfim iyi defne de eski formuna dönmeye başladı..iyiyiz yani sen nasılsın bakalım ne zaman başlıyo çocuk girişimleri :))
ay ay ay canım benimm sizler yokkende hiçtadı yok buranın geçmiş okuyup duruyorum, dışarılardaydıkk arkadaşlarla oyun falan oynadık ama aklım buradaydı birara cepten giriyordum eşim müdehale etti:)))ayyy İlkoş yokken buranın tadı yokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?