- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.601
yaaa saçmalama ne daralıyosun ne güzel işşte..kızım bak piyasa rekabet piyasası bulduğunu kaçırmıycan:))))merak etme düzgün bi insan olmasa zaten sen de bu sürece gelmesine izin evrmezdin emin ol ve tedirgin olma...rahat ol ya ne güzel işte seni öven sana özenen bi insan çıkarmışş Allah karrşına...güzel bi süreç bu emin ol daha da ii olcek....ingilizce kursun ne alemde cimcime:)))evett fatoşumm yaa söz nişan uff daralıyorumm resmen düşündükçe evlilik ve bennn :)))))))
inşallah dediğiniz gibi olur...
yaaa saçmalama ne daralıyosun ne güzel işşte..kızım bak piyasa rekabet piyasası bulduğunu kaçırmıycan:))))merak etme düzgün bi insan olmasa zaten sen de bu sürece gelmesine izin evrmezdin emin ol ve tedirgin olma...rahat ol ya ne güzel işte seni öven sana özenen bi insan çıkarmışş Allah karrşına...güzel bi süreç bu emin ol daha da ii olcek....ingilizce kursun ne alemde cimcime:)))
olur ilkinim yaa hatırlamıyomusun üni de sanki kaldığımız derlseri vermek için kendimizi paralıyoduk..kalırsak sanki dünyanın sonuymuş gibi düşünüyodukkk...meğersem ki hiççç bi şey olmuyomuş...aynen onun gibi bırak bakalım biraz oluruna...rahatlat kendini..sonuçta sen bu süreçte geriye dönüp baktığında kendie kızman gereken ve kafanda keşke şuraya da başvursaydım demen gereken bi an yok..ve için rahat...öenmli olan bu gerisi de beklemekle çözülecek...
olur ilkinim yaa hatırlamıyomusun üni de sanki kaldığımız derlseri vermek için kendimizi paralıyoduk..kalırsak sanki dünyanın sonuymuş gibi düşünüyodukkk...meğersem ki hiççç bi şey olmuyomuş...aynen onun gibi bırak bakalım biraz oluruna...rahatlat kendini..sonuçta sen bu süreçte geriye dönüp baktığında kendie kızman gereken ve kafanda keşke şuraya da başvursaydım demen gereken bi an yok..ve için rahat...öenmli olan bu gerisi de beklemekle çözülecek...
görüşürüz cnm öptüm kolay gelsin:)kızlar ben artık çıkıyorum...akşama misafir varmış....evi bi silip süpüriim...sonra da dışarda işlerim var onalrı hallederim....akşama gelemem ama gece uğrarımmuhakkak...
kızlar ben artık çıkıyorum...akşama misafir varmış....evi bi silip süpüriim...sonra da dışarda işlerim var onalrı hallederim....akşama gelemem ama gece uğrarımmuhakkak...
bu sıralarr hiçç iştahımm yokk kızlarr bu durumdan mutlumuyumm hayırrr çünki ben bi 5 sene önce böyle iştahım bi kapandıı inanılmaz zayıfladım yememe hastalığına yakalındımm inş. şimdi öyle olmazz zorluyarak yiyorum resmen kendimii
sabah kahvaltımm
yarım gözleme
şekersiz çay
suuu
öle ama canım hakikaten herifler tırsıyo yaa bu hatun zaten tek başına güzel bi hayat yaşıyo neden evlenmek istesin ki dio:)))malum erkek beyni baya düz düşşündüğü için yoksa kötü nietten diil kesinlikle....
ahh canım bir bilsen fıstığın nelerle uğraşıyor
işte şu benim mükemmelliyetçi zevkim al hazırını as ama olmaz illa güzel olacak
bitsinde faceye resimlerini koycam sınıfımın o zaman anlayacağınız nelerle uğraştığımı
kızlar bana müsade
bugün yediklerimi de yazıp çıkıyım...artık uyuyim
sabah 2 dilim ekmek,2 dilim salam,2 kk peynir,1 çay kaşığı sarelle
öğle 1 tavuk döner sandiviç ekmeğine,1 ayran
akşam 3 tuzlu kuru pasta,1 kurabiye,2 bayram şekeri:))
ii bakın kendinize kızlar...aslı canım facedeki fotoların bazısını mail olarak atsana yaf ben de çok merak ettim şimdik maharetli öğretmenin sınıfını...ii geceler hatunlar...
afiyet olsun canım çok güzel bir menüüüüsabah
1 kurabiye
1 bardak çay
ara
1 bardak çay
öğle
1 kepçe kuru fasulye
3 kaşık pilav
turşu
2 dilim ekmek
akşam
4 kaşık taze fasulye
ara
1 kurabiye
2 bardak çay
selam kızlar nasılsınız ben ölüyordum az daha....bana verdikleri iğne ile anafilaktik şoka girdim eğer hastane olmasan kesin ölmüştüm ki iğneyi arkadaş yapacaktı yağmur yüzünden beklemeyyei diye hastaneye girdim şimdi çıktım eve geldim ailem gelmiş ankaraya hiç haberim yok öyle yattım hastanede allahım koruduhepinizi çok özledim ama birkaç gün daha izin verin olur mu...
günaydın kızlar ben yine bgn firariyim işe gitmiyorum kızımdan dolayı..şimdi biraz daha iyi oldu bebeğim ama ben yinede izin aldım.bgn buradayım kızlar hadi sizde gelin:)))
bu sıralarr hiçç iştahımm yokk kızlarr bu durumdan mutlumuyumm hayırrr çünki ben bi 5 sene önce böyle iştahım bi kapandıı inanılmaz zayıfladım yememe hastalığına yakalındımm inş. şimdi öyle olmazz zorluyarak yiyorum resmen kendimii
sabah kahvaltımm
yarım gözleme
şekersiz çay
suuu
bende anlamadım valla deneme yapmış heralde biri kendince :))
ilknurcuğum aşağıda seni görüyorum ama geçmişi okuyorsun sanırım...nasılsın canım???
yaa bacılar yazıyom yazıyom gözükmiii:))))ben aslında yokum diyo site burhan gibi:))
haftada 1 gun kesin öğretmen azsa 3ebile cıkabilir cok kotu bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?