Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evett fatoşumm yaa söz nişan uff daralıyorumm resmen düşündükçe evlilik ve bennn :)))))))
yaaa saçmalama ne daralıyosun ne güzel işşte..kızım bak piyasa rekabet piyasası bulduğunu kaçırmıycan:))))merak etme düzgün bi insan olmasa zaten sen de bu sürece gelmesine izin evrmezdin emin ol ve tedirgin olma...rahat ol ya ne güzel işte seni öven sana özenen bi insan çıkarmışş Allah karrşına...güzel bi süreç bu emin ol daha da ii olcek....ingilizce kursun ne alemde cimcime:)))
inşallah dediğiniz gibi olur...

olur ilkinim yaa hatırlamıyomusun üni de sanki kaldığımız derlseri vermek için kendimizi paralıyoduk..kalırsak sanki dünyanın sonuymuş gibi düşünüyodukkk...meğersem ki hiççç bi şey olmuyomuş...aynen onun gibi bırak bakalım biraz oluruna...rahatlat kendini..sonuçta sen bu süreçte geriye dönüp baktığında kendie kızman gereken ve kafanda keşke şuraya da başvursaydım demen gereken bi an yok..ve için rahat...öenmli olan bu gerisi de beklemekle çözülecek...

kızlar ben artık çıkıyorum...akşama misafir varmış....evi bi silip süpüriim...sonra da dışarda işlerim var onalrı hallederim....akşama gelemem ama gece uğrarımmuhakkak...

yaa hayatımm ne bilimm çocuğa süreklii korkuyorum diyorum ya tekrar aynılarını yaşarsam diye oda artık dün biraz kızar gibi geçmişi unut artıkk o geçmişte kaldıı ben benimm ayrı bi kişiliğim dedi... ing. kursuu valla iyii bu haftada var zaten tabii kursa beraber gitmemizz çok iyi olduu en azından daha iyi gözlemliyebiliyorum birde kendini sürekli geliştirmeye çalışıyorr ee oda tabii bi artıı alıştımda beni aramasına felan artık arayınca açıyorumm yanii :)))) inş.. herşey güzel olur hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasınn inşallah...

kızlarr bana müsade....akşama da misafirim var...ortalığı toparlıyım accık...gece görüşürürz yine...

evet cnm haklısın ben kendimde hiçbir hata görmüyorum.elimden gelenin fazlasını yaptım önemli olan da bu..ama bunca emeğe insan üzülüyor işte..

kızlar ben artık çıkıyorum...akşama misafir varmış....evi bi silip süpüriim...sonra da dışarda işlerim var onalrı hallederim....akşama gelemem ama gece uğrarımmuhakkak...
görüşürüz cnm öptüm kolay gelsin:)

amma misafirin geliyor faymacığım yaa.iyi dayanıyorsun valla ben de severim misafiri ama kapasitem ancak hafatda bir kaldırır:))

yaa ne desem bilemedim benşmde kapansın yaa yememe hastalığına yakalanmayım tabi ama kapansın işte kapansın:)))

slm kızlar ben geldimm, dr dan geldim biraz keyifsizim
bugün işlerimde yoğundu giremedim menümü yazayım sonrada gçemiş yapacağım belki akşama giremem dışarı çıkacak gibiyim

saba
2 dilim börek(2 parmağım kalığında ve uzunluğunda)
1 dilim kek

öğlen
burger junior menu

akşamda
balık ve salata olacak

(sayfada bir sıkıtı var mavi yapamıyorum)

:)) doğrusun kuzum gerçekten,
ay ben hep söylerimm erkeklerr bayanlardan üstün olaibldekleir kadar olsunlar kariyer yönünden eğitimyönünden maaş yönünden çünkü kadın erkeği taşıyor ama erkek kaıdnı taşıymaıyor illaki bir komplekssoluyorrr ve dediğin gibi durumlar çıkıyor ortaya

canım merka ettim bak şimdi sınıfını bitsindekoy resimlerini biran önceeee:))) eminim sen yapınca güzel olmuşlardırr söylemedende geçemyeceğim:)

canımcım afiyet olsunn çokkkk dağınık yawssss bendebaşta olmak üzere diyet yemekleri hazırlaymaıyorum (

aaa canım yaa geçmiş olsunnn (((( verimiş sadakan varmış kuzummmmm hemen dr una görünseydin tekrarrrr

günaydın kızlar ben yine bgn firariyim işe gitmiyorum kızımdan dolayı..şimdi biraz daha iyi oldu bebeğim ama ben yinede izin aldım.bgn buradayım kızlar hadi sizde gelin:)))

canımii yapıyorsunhergün daha ii olacaktırr ama tam iyileşene kadarrrr başında dur hem için daha çok rahat ederrrrraklında onda kalmaz.

herşeyin aşırısı kötü dimi çok yemek kadar yememekte insnaı mahvediyorr ahh biraz normal olabilseek
sen sevdiğin şeylerden yeee kuzum ama az az hem iştahın gelir hemdee abartmamış olursun

bende anlamadım valla deneme yapmış heralde biri kendince :))
ilknurcuğum aşağıda seni görüyorum ama geçmişi okuyorsun sanırım...nasılsın canım???

canımcımmm sabah kalamadım kuzum bir grip çıkmıştımmmmm
kusura bakma
nasılsın keydin nasıl bakalım

haftada 1 gun kesin öğretmen azsa 3ebile cıkabilir cok kotu bir şey

hımssss anlaıdm canımm nekdar meslektaş varsa okadar bu konudayük hafiliyorrr desene:)meb arkadaşlırımızın üzerinden yükünü alllll atanamayan öğretmenlerii allllllgöreveeee herkes nasiplensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…