Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bozulma canım önce sağlık olsun sonra herşey olur allahın izniyle..dikkat et kendine ilknurcuğum valla havalar çok fena

yapacak birşey yok kuzum mecburrrr beklemedeyim,
boğazlarım bugün iice gitti sesim zor çıktı sabahh ballı zencefille falan kendime geldim

kızlar bugün menümü yazayım

sabah
yarım poğaça
şekersiz 2 bardak çay

öğlen
tavuk şiş dürüm
ayran
bir iki çatal ezme

slm kızlar hbr veremedim 10 gündür çok hastayım annemlerde kaldım,2-3 gün acile iğne vuruldum bugün eve geçtim kusura bakmayın halada iyi değilim boğazlarım fln iltihaplı hala ..............

bu arada annem yedirdikçe yedirdi zorla inaşllah kilo almamışımdır bi yol alamadım al ver şeklinde kaç zamandır pazaretsi lahana bulabilirsem çorbaya başlayım diyorum...

merhaba canımmmmm aman tartı günü nekadar çabuk geliyor yaws(
ben veremedim buhafta sanırım püfssss
ama ben biraz boşladım sanırım kızlarr

aaaaaaaaaneden boşladın olurmu ama o kadar aç kal çabala ver kiloları sonra boşla..olmaz canım hemen silkelen bi kendine gel lütfen..valla ilknurcuğum ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi geçer hamileliğin...hemen hemen topluyorsun kendini.....

bu arada annem yedirdikçe yedirdi zorla inaşllah kilo almamışımdır bi yol alamadım al ver şeklinde kaç zamandır pazaretsi lahana bulabilirsem çorbaya başlayım diyorum...

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...annenin yedirdiği iyi olmuş alsanda verirsin boşver hastayken az yememek lazım geç iyileşirsin sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…