Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyet olsun güzel bir menü olmuşşşşş

tşk edrm canım

seli için bişi diyemiycem bir hafta daha bekliyebiliriz onun için ama aytaç için yeterince bekledik bence...alalım derim ben

Selin'i bilmiyorum ama Aytaç dönmez gibi

tamam kızlar çoğunluk yeni bir üye yönünde

kızlar günaydın...
hadi bakalım yarın tartı günü bakalım ne kadar vermişiz...

ben unutmuştum ya onu

günaydın kızlarrrrrrrr ben geldimmmmm

hoşgeldin canım

hadi gözün aydın canım ne güzel bend eoturam 4 duvar içinde :26:

merhaba canımmmmm aman tartı günü nekadar çabuk geliyor yaws(
ben veremedim buhafta sanırım püfssss
ama ben biraz boşladım sanırım kızlarr

olmuyor işte
bu hafta 3. haftan olacak kilo verememen ve kuaralı biliyorsun

prensesede bu konuda taviz verdik sana da veriyorum ama bir daha olmayacak kimse için kızlar haberiniz olsun

slm kızlar hbr veremedim 10 gündür çok hastayım annemlerde kaldım,2-3 gün acile iğne vuruldum bugün eve geçtim kusura bakmayın halada iyi değilim boğazlarım fln iltihaplı hala ..............

geçmiş olsun canım
allah şifa versin
allahtan sana bakacak biri var

bu arada annem yedirdikçe yedirdi zorla inaşllah kilo almamışımdır bi yol alamadım al ver şeklinde kaç zamandır pazaretsi lahana bulabilirsem çorbaya başlayım diyorum...

lahana çorbasını denemedim ama suyunu içmiştim gerçekten işe yarıyor
inş faydasını görürsün canım

kızlar kuralları bir hatırlatayım dedim

KURALLAR

1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.

kızlar yarın okuldan sonra eğer araba bulursam ilçeye gitcem bankanatik kartımda sorun var bankaya gitmem lazım

o yüzden listeyi yarın öğlen yapmam lazım mutlaka
herkes 12 ye kadar kilosunu bildirsin lütfen

geçmiş olsun canım
allah şifa versin
allahtan sana bakacak biri var

lahana çorbasını denemedim ama suyunu içmiştim gerçekten işe yarıyor
inş faydasını görürsün canım

sağol canım daha önce yapmıştım 2 kilo vermiştim bi denesem süper olacak....

kızlar yarın okuldan sonra eğer araba bulursam ilçeye gitcem bankanatik kartımda sorun var bankaya gitmem lazım

o yüzden listeyi yarın öğlen yapmam lazım mutlaka
herkes 12 ye kadar kilosunu bildirsin lütfen

tamam canım bildiririrz..

menümüde yazam hemen

sabah 1 dilim ekmek,peynir,zeytin...

öğlen 1 çikolatalı gofret....

akşam 4 kaşık makarna ,4 kaşık patates yemeği...

kızlar regl döneminde oluğum için gofret yedim 1 tane dayanamadım....

aslımmm naberrr?ben daha yeni girebiliyorum....bütün gün çok yoğun bi misafir akımındaydık...şimdi de yemeğe davet etmişlerdi ordan geldim....sen ne ediin?

ooooooooooo ateş bacayıı çoktan sarmılş...ben de bizimkini ikna etmeye çalışıyorum....
evet cnm haklısın ben kendimde hiçbir hata görmüyorum.elimden gelenin fazlasını yaptım önemli olan da bu..ama bunca emeğe insan üzülüyor işte..

görüşürüz cnm öptüm kolay gelsin:)
olsun canım belliki seni daha hayırlı bişey bekliyo....insan ükrettikce nimetler artarmış buna da şükür....
amma misafirin geliyor faymacığım yaa.iyi dayanıyorsun valla ben de severim misafiri ama kapasitem ancak hafatda bir kaldırır:))
canımcım hac öncesi die sağolsunlar ne davet edenimiz eksik ne de misafirimiz:)))

hayırldır canım doktor falan?

kesinlikle erkeği buna alıştırıncaya kadar kadın mahfoluyo.....
canımcım afiyet olsunn çokkkk dağınık yawssss bendebaşta olmak üzere diyet yemekleri hazırlaymaıyorum (
evet yaaaa kesinlikle bu hafta ne yattığımı,kalktığımı ne de yediğimi içtiğimi anlamıyorum..neyse iniş bu kadar harekete ii gitmiştirrr..
:))) kız çok yaşaaa emi güldürdün benii:))

gül bacım eminim sana gülmek çok yakışıyodur...

eline sağlık canım...

kızlarr ben hapları içmiş uyuyakalmısım (( bu haplar böyle yapıyor yaaa...sizler naptınız bakıyım ben yokkennn

selam kızlar ben geldim okulda toplantı vardı kaymakam geldide o yüzden geç geldim nasılsınız
beni soracak olursanız hastalığım azaldı biraz öksürük kaldı eskiye oranla daha iyiyim
asllıımm kaymakam genç ve yakışıklı mıydı:))))

ooo hadi güle güle oturrr...ben d euzun süre aynı şeklide kullananlardanım..ama sanırım gelince ben de şekil değişikliğine gidicem zannımca:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…