- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.721
geçmiş olsun bence önce iyileşmeye bak sen
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine...annenin yedirdiği iyi olmuş alsanda verirsin boşver hastayken az yememek lazım geç iyileşirsin sonra..
iyiyim şekerde sen nerelerdesin niye yoksun??
bir problem mi vafr
teşekkürler kızlar,az daha takımdan atılıyomuşum haa
afiyet olsun güzel bir menü olmuşşşşş
seli için bişi diyemiycem bir hafta daha bekliyebiliriz onun için ama aytaç için yeterince bekledik bence...alalım derim ben
Selin'i bilmiyorum ama Aytaç dönmez gibi
kızlar günaydın...
hadi bakalım yarın tartı günü bakalım ne kadar vermişiz...
günaydın kızlarrrrrrrr ben geldimmmmm
kızlarrrr dün akşamm nihayett tiyatro açılışını yaptımmm sonunda sezon açıldı oyunlar başladıı
ilk oyuna gittik arkdaşımla oyun sahne oyuncular baya iyiydi ayakta alkışlandı yine veeeeeeeeee tabikide en öndeydimmmakşam işten çıktık beraber gittik bişeyler içtik sonra oyunu izledikk oyun sırasında yanımda oturan çocukla ben gülme krizine yakalndıkkk siirlerimi bozuldu oyun komedide değil ama ben güldükçe çocuk güldü bu sefer ben susutum o güldü böyle komik bir vaka yaşadımm kızlarrrr
merhaba canımmmmm aman tartı günü nekadar çabuk geliyor yaws(
ben veremedim buhafta sanırım püfssss
ama ben biraz boşladım sanırım kızlarr
slm kızlar hbr veremedim 10 gündür çok hastayım annemlerde kaldım,2-3 gün acile iğne vuruldum bugün eve geçtim kusura bakmayın halada iyi değilim boğazlarım fln iltihaplı hala ..............
bu arada annem yedirdikçe yedirdi zorla inaşllah kilo almamışımdır bi yol alamadım al ver şeklinde kaç zamandır pazaretsi lahana bulabilirsem çorbaya başlayım diyorum...
geçmiş olsun canım
allah şifa versin
allahtan sana bakacak biri var
lahana çorbasını denemedim ama suyunu içmiştim gerçekten işe yarıyor
inş faydasını görürsün canım
kızlar yarın okuldan sonra eğer araba bulursam ilçeye gitcem bankanatik kartımda sorun var bankaya gitmem lazım
o yüzden listeyi yarın öğlen yapmam lazım mutlaka
herkes 12 ye kadar kilosunu bildirsin lütfen
yaa hayatımm ne bilimm çocuğa süreklii korkuyorum diyorum ya tekrar aynılarını yaşarsam diye oda artık dün biraz kızar gibi geçmişi unut artıkk o geçmişte kaldıı ben benimm ayrı bi kişiliğim dedi... ing. kursuu valla iyii bu haftada var zaten tabii kursa beraber gitmemizz çok iyi olduu en azından daha iyi gözlemliyebiliyorum birde kendini sürekli geliştirmeye çalışıyorr ee oda tabii bi artıı alıştımda beni aramasına felan artık arayınca açıyorumm yanii :)))) inş.. herşey güzel olur hayırlıysa olsun hayırsızsa olmasınn inşallah...
olsun canım belliki seni daha hayırlı bişey bekliyo....insan ükrettikce nimetler artarmış buna da şükür....evet cnm haklısın ben kendimde hiçbir hata görmüyorum.elimden gelenin fazlasını yaptım önemli olan da bu..ama bunca emeğe insan üzülüyor işte..
görüşürüz cnm öptüm kolay gelsin:)
canımcım hac öncesi die sağolsunlar ne davet edenimiz eksik ne de misafirimiz:)))amma misafirin geliyor faymacığım yaa.iyi dayanıyorsun valla ben de severim misafiri ama kapasitem ancak hafatda bir kaldırır:))
slm kızlar ben geldimm, dr dan geldim biraz keyifsizim
bugün işlerimde yoğundu giremedim menümü yazayım sonrada gçemiş yapacağım belki akşama giremem dışarı çıkacak gibiyim
saba
2 dilim börek(2 parmağım kalığında ve uzunluğunda)
1 dilim kek
öğlen
burger junior menu
akşamda
balık ve salata olacak
(sayfada bir sıkıtı var mavi yapamıyorum)
kesinlikle erkeği buna alıştırıncaya kadar kadın mahfoluyo.....:)) doğrusun kuzum gerçekten,
ay ben hep söylerimm erkeklerr bayanlardan üstün olaibldekleir kadar olsunlar kariyer yönünden eğitimyönünden maaş yönünden çünkü kadın erkeği taşıyor ama erkek kaıdnı taşıymaıyor illaki bir komplekssoluyorrr ve dediğin gibi durumlar çıkıyor ortaya
evet yaaaa kesinlikle bu hafta ne yattığımı,kalktığımı ne de yediğimi içtiğimi anlamıyorum..neyse iniş bu kadar harekete ii gitmiştirrr..canımcım afiyet olsunn çokkkk dağınık yawssss bendebaşta olmak üzere diyet yemekleri hazırlaymaıyorum(
:))) kız çok yaşaaa emi güldürdün benii:))
11 EKİM SALI
mihracee 29
pinkcat87 17
aynalar 14
fatta83 13
fiyona_07 9
melekayse 9
prenses88 izinli
nazco izinli
dudujan izinli
emidaf izinli
selinay izinli
aytaç izinli
kaptan duygu hasta oldugu için izinli yazdım...
asllıımm kaymakam genç ve yakışıklı mıydı:))))selam kızlar ben geldim okulda toplantı vardı kaymakam geldide o yüzden geç geldim nasılsınız
beni soracak olursanız hastalığım azaldı biraz öksürük kaldı eskiye oranla daha iyiyim
kızlar salonumun şeklini değiştirdirdim çok güzel oldu 4 yıldır eşyalar nasıl koyduysak aynı yerlerindeydi eşyalardan sıkılmıştım bide..arkadaşım söledi eğer eşyaların yerlerini değiştirirsen yeniymiş gibi gelirler dedi.şimdi değiştirince gerçekten de çok farklı gözüktüler gözüme :))) heheheheee çok hoş oldu yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?