- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.741
canımm sana özel duam olcek inş..ALlah denl getirsin....şu çocuğun derdinden allahım bana azcık para versin özel okul aççam olmuycak artık hersene aynı stres delircem
kızlar seli ve aytaç hakkında fikrinizi almak istiyorum
selinin pc bozulmuştu ne zaman geleceği belli değil
aytaç döneceği tarihi söylemedi
ne diyorsunuz yerlerine birilerini alalım mı
böyle olunca çok ıssız oluyor burası herkes izinli
kızlarr ben hapları içmiş uyuyakalmısım(( bu haplar böyle yapıyor yaaa...sizler naptınız bakıyım ben yokkennn
kuşumm yaa geçmiş olsun..takma sağlık olsun gerisi nasıl olsa olur merak etme.....:))) haddi gözün aydın kuzum :).
benim boğazlar kötü yaaaaaaa ofss hasstalanmak istemiyorum, çocuk işine henüz başlayamadık bugün dr agittim yasaklar devam ediyor yaram aha iyileşmemiş onada ayrı bozukum zaten (
sorma yaaa sabit kalmış olsam buna da şükür....kızlar günaydın...
hadi bakalım yarın tartı günü bakalım ne kadar vermişiz...
kızlarrrr dün akşamm nihayett tiyatro açılışını yaptımmm sonunda sezon açıldı oyunlar başladıı
ilk oyuna gittik arkdaşımla oyun sahne oyuncular baya iyiydi ayakta alkışlandı yine veeeeeeeeee tabikide en öndeydimmmakşam işten çıktık beraber gittik bişeyler içtik sonra oyunu izledikk oyun sırasında yanımda oturan çocukla ben gülme krizine yakalndıkkk siirlerimi bozuldu oyun komedide değil ama ben güldükçe çocuk güldü bu sefer ben susutum o güldü böyle komik bir vaka yaşadımm kızlarrrr
valla fadikim hatun tabiki de kıskanır benim tatlı arkadaşımı....çocuk da senin gibi lokumu görünce ne etsinhahahah canım walla yanında sevgilisi vardı ama kızz tabikide kıskanmıstır
kızlar yarın okuldan sonra eğer araba bulursam ilçeye gitcem bankanatik kartımda sorun var bankaya gitmem lazım
o yüzden listeyi yarın öğlen yapmam lazım mutlaka
herkes 12 ye kadar kilosunu bildirsin lütfen
doğrudur cnaım...haplar uyku yapıyor ama vücutta ancak uyuyunca toparlanıyor....inş en kısa zamanda düzelirsin..bizler aynı buradaki son gecemde geçmiş yapmaya çalııyorum..birazdan da hazır kociş evde yokkene bi güzel temizlik yapiim istediğim şahsi temizlik....ilk defa sir ağda seti aldım onu kullanıcam inş memnun kalırım..artık kuaföre para vermek istemiyorum..
selicimmm hoşgeldin canım geçmiş olsunnn
sağol kuzum sen nasılsın formasyon işin olmamış sanırım hayırlısı olsun canım...
ben de gribim 1 haftadır cnm hala gecmedi yavv((öle cnm hayırlısı olsun ben de önüme bakıyım artık.kpss fln (
kızlar meraba nasılsınız ben nihayet gelebildim berbat ve stresli bir günün ardından gelebildim şükür sizler nasılsınız
iyi olmaya çalışıyoruz canım ne oldu hayırdır....
ne olsun be güzelim oğlanın okul işleriyle uğraşıyoruz üç gündür sinir stres hat safhada artık akşama kadar okuldayım programları değişti bütün düzenimiz kaçtı hiçbir işim düzgün gitmiyo yani bu aralar
12 EKİM ÇARŞAMBA
melekaysee 19
pinkcat87 19
fiyona_07 16
aynalar 15
mihracee 15
emidaf 12
nazco 10
fatta83 9
prenses88 izinli
dudujan izinli
selinay izinli
aytaç izinli
ay canım düzene oturur inşallah,sıkma kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?