Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu çocuğun derdinden allahım bana azcık para versin özel okul aççam olmuycak artık hersene aynı stres delircem
canımm sana özel duam olcek inş..ALlah denl getirsin....

canım kaptan olarak ben senin aldığın kakara uyarım ve de savunurum..çünkü nihayetinde sen en uzun zamanda tecrübe sahibi olomuşsun...benim için senin alacağın karar tamamdır...bu arada bu fikrim ben yokken alınması gereken kararlar olursa onlar içinde geçerli aslıcım...sen ne deersen o olsun:))

kızlarr ben hapları içmiş uyuyakalmısım (( bu haplar böyle yapıyor yaaa...sizler naptınız bakıyım ben yokkennn

doğrudur cnaım...haplar uyku yapıyor ama vücutta ancak uyuyunca toparlanıyor....inş en kısa zamanda düzelirsin..bizler aynı buradaki son gecemde geçmiş yapmaya çalııyorum..birazdan da hazır kociş evde yokkene bi güzel temizlik yapiim istediğim şahsi temizlik....ilk defa sir ağda seti aldım onu kullanıcam inş memnun kalırım..artık kuaföre para vermek istemiyorum..

kuşumm yaa geçmiş olsun..takma sağlık olsun gerisi nasıl olsa olur merak etme.....
kızlar günaydın...
hadi bakalım yarın tartı günü bakalım ne kadar vermişiz...
sorma yaaa sabit kalmış olsam buna da şükür....
hahahah canım walla yanında sevgilisi vardı ama kızz tabikide kıskanmıstır
valla fadikim hatun tabiki de kıskanır benim tatlı arkadaşımı....çocuk da senin gibi lokumu görünce ne etsinPPşaka bi yana tabi ki hoş olmamış ama senin elinde olan bişey dil yapılacak bişey yok...çocuğun hatası da var işin içinde....nesye zaten sosyal hayatta olabilecek normal bi durum.takma:)))sen yine de içinden geldiğinde baktın sinirlerin gevşiyo güüll yanii:)))

kızlar yarın okuldan sonra eğer araba bulursam ilçeye gitcem bankanatik kartımda sorun var bankaya gitmem lazım

o yüzden listeyi yarın öğlen yapmam lazım mutlaka
herkes 12 ye kadar kilosunu bildirsin lütfen

tamam kaptancım...
kızlar bugün yediklerim de yazıyım
sabah 1dillim ekmek,1 tatlı kaşığı reçel,1 kk peynir
öğle 1 porsiyon ciğer tava,1 dilim ekmek
ara 2 büyük boy hanımeller kurabiye,bol şekersiz çay
akşam yarım porsiyon mantı,1 kase çorba(misafirlikte olunca ancak bu akdar oluyor )
ilkincim cnaım geçmii okuyorsun sanırım..benim çıkmam lazım....işelr beni bekler...öptüm cnaım...geçmiş olsun tekrar...

hadi bakalım ben heyecanlandım senin yerine valla...canım ben de sıcak bir dus aldım ondan yoktum kendime gelmek için.

12 EKİM ÇARŞAMBA
melekaysee 19
pinkcat87 19
fiyona_07 16
aynalar 15
mihracee 15
emidaf 12
nazco 10
fatta83 9
prenses88 izinli
dudujan izinli
selinay izinli
aytaç izinli

kızlar meraba nasılsınız ben nihayet gelebildim berbat ve stresli bir günün ardından gelebildim şükür sizler nasılsınız

iyi olmaya çalışıyoruz canım ne oldu hayırdır....

ne olsun be güzelim oğlanın okul işleriyle uğraşıyoruz üç gündür sinir stres hat safhada artık akşama kadar okuldayım programları değişti bütün düzenimiz kaçtı hiçbir işim düzgün gitmiyo yani bu aralar

bu günkü menüm gene bir garip
sabah 1 kahve
1 dilim ekmek
yarım domates
1 dilim peynir
2 çatal sarelle
öğle yok
ara yok
akşam 2 dilim ekmek
1 tabak zeytin yağlı taze fasulye
ara
2 top pişmaniye
2 bardak çay

ay canım düzene oturur inşallah,sıkma kendini...

nazco ablam hoşgeldinn inşallah yoluna girmiştir herşey.
selicim saol tatlım:) herkes grip salgın var.

bugünkü menüm
kahvaltı
1 pogaca
1 haşlanmıs yumurta
yarım bardak meyve suyu

öğle
1 biber dolması

akşam
3 kaşık makarna
3 tavuk kanadı

ay canım düzene oturur inşallah,sıkma kendini...

inşallah canım ya çok stres yaptım çünkü aslında çok basit halledilcek bi problemdi ama memleket meselesine döndü nerdeyse idare müdür müdür yardımcısı o kadar anlayışlı davranıyorki siz programınızı yapın bizimiçin sorun yok diyorlar ama dışardan çomak sokan çok hiç alakasız insanlar karışıyo işimize iyice kördüğüm oldu bizim oğlan özel eğitimede gidiyorya ders saatleri çakışıyor ama gittiğimiz kurumu istemeyen insanlar işimizi zorlaştırıyor işte bu tip insanlardan nefret ediyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…