Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

nazco ablam hoşgeldinn inşallah yoluna girmiştir herşey.
selicim saol tatlım:) herkes grip salgın var.

hoş bulduk tatlım sen nasılsın nasıl oldun
bizim işler yoluna gircek inş canım sınırları zorluyoruz sen haksızlıklardan bahsediyordun ya işte bu hayatın heryerinde var malesef rant kavgaları üstünlük çabaları bak bizim çocuklar nolucak hiç düşünen yok öğretmeni başarılıymış çocuğu eğitiyormuş hiç önemli değil yeterki onların istediği olsun çocuklar nolursa olsun bende isyanlardayım işte senin gibi

kolay gelsin tatlım son gecem yazmışsın inş bunu okumaya fırsatın olur hakkını helal et hayırlısıyla gidip gelin inşallah senin adına çok mutluyum inanki bu yaşta hacı olmak çok güzel bişi inşallah sorunsuz geçer herşey allah bizede nasip eder inş

aslımmm naberrr?ben daha yeni girebiliyorum....bütün gün çok yoğun bi misafir akımındaydık...şimdi de yemeğe davet etmişlerdi ordan geldim....sen ne ediin?

aah canım kusura bakma görmemişim çıkmışım sen gelmişsin sağol canım iyiyim
ama nazar değecek bana diye korkuyorum
ev arkadaşım diyor ki sana nazar değdirecekler yaptığım materyaller öğretmenler odasında konuşuluyormuş çok güzel yapıyor elinden geliyor falan diye
bugün mevsim tablomu götürdüm bayıldılar

kızlarr ben hapları içmiş uyuyakalmısım (( bu haplar böyle yapıyor yaaa...sizler naptınız bakıyım ben yokkennn

şifa olsun canım
ben 2 hafta oldu hala geçmedi çekiyorum

asllıımm kaymakam genç ve yakışıklı mıydı:))))

evet canım genç ve yakışıklı ama evli ve çocuklu

ben geldim
nasılsınız hatunlar

hoşgeldin aslıcımda neden daha önce gelmedin ben gidiyorum çünkü malum iki gündür kocişten özel izinle geliyorum artık oğluşun çizgi filmini seyrettirip uyutmam lazım beni çağırıyorlar yarın sabah okula gitmeden kilomu yazarım
hepinize iyi geceler kızlar
bu arada geçmişte yapamıyorum zaman olmuyo kusura bakmayın kızlar ilk fırsatta tek tek geçmişide okuycam

sağol canım

ellerine sağlık canım

hoşbulduk canım
sınıf kurallarını hazırlıyordum canım
sana iyi geceler
inş yarın görüşürüz

ayy boşlamak değilde herkess el birliğiyle diyetimi bozmak için uğraşıyorrr yaaa ofsss sinirliyim bugün çok hemdeeeee

hadi gözün aydın canım ne güzel bend eoturam 4 duvar içinde :26:

olmuyor işte
bu hafta 3. haftan olacak kilo verememen ve kuaralı biliyorsun

ama ama ben geçen haftaaa 2 haftanın arkasından 500 gr vermiştim( şimdi tekrar 3 haftaa hakkım yokmu anlamadım ki

bugün somurtukum vee çokçirkinleştimm somurtmaktan(( gülmek herkese yakışır gülüm yaa Allah herkesi güldürsün ama ben bügün somuruyorum ofssssss

sen menünlerin için üzülme kuzumm okadar koşturmacanın arasındaaaa yiyebilmen bile bir mucize:)))

ayyyy çokkk fenaaa formumu kaybetmişim( ama ama kızlarr işlerim çok yoğun birde gezmekten evde durup akşamlarıda yazamıyorumkii( 11 :^0 du eve geldiğimde bugünde cezaya kalamyayım diyee hemencik girdim

kızlar bugünkü menümü şöylece bir yazayımmm

sabah
yarım poğaça

ara yok

öğlen
1 tavuk şiş dürüm (incecik bir lavaşta)

ara
1 yeşil elma

akşam
1,5 kepçe kuru fasulye
3 yk pilav
biraz piber közlemesi

ara
1 mandalin
2 çeltik üzüm
1 erik

sabah
1 kk kadar peynir
domates
2 dilim ekmek
1 barak çay

öğle
2 köfte
domates
2 dilim ekmek
1 bardak çay

ara
1 elma

akşam
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim ekmek

ara
1 kase patlamış mısır
1 bardak çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…