- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.761
nazco ablam hoşgeldinn inşallah yoluna girmiştir herşey.
selicim saol tatlım:) herkes grip salgın var.
doğrudur cnaım...haplar uyku yapıyor ama vücutta ancak uyuyunca toparlanıyor....inş en kısa zamanda düzelirsin..bizler aynı buradaki son gecemde geçmiş yapmaya çalııyorum..birazdan da hazır kociş evde yokkene bi güzel temizlik yapiim istediğim şahsi temizlik....ilk defa sir ağda seti aldım onu kullanıcam inş memnun kalırım..artık kuaföre para vermek istemiyorum..
aslımmm naberrr?ben daha yeni girebiliyorum....bütün gün çok yoğun bi misafir akımındaydık...şimdi de yemeğe davet etmişlerdi ordan geldim....sen ne ediin?
kızlarr ben hapları içmiş uyuyakalmısım(( bu haplar böyle yapıyor yaaa...sizler naptınız bakıyım ben yokkennn
asllıımm kaymakam genç ve yakışıklı mıydı:))))
ben geldim
nasılsınız hatunlar
canım kaptan olarak ben senin aldığın kakara uyarım ve de savunurum..çünkü nihayetinde sen en uzun zamanda tecrübe sahibi olomuşsun...benim için senin alacağın karar tamamdır...bu arada bu fikrim ben yokken alınması gereken kararlar olursa onlar içinde geçerli aslıcım...sen ne deersen o olsun:))
12 EKİM ÇARŞAMBA
melekaysee 19
pinkcat87 19
fiyona_07 16
aynalar 15
mihracee 15
emidaf 12
nazco 10
fatta83 9
prenses88 izinli
dudujan izinli
selinay izinli
aytaç izinli
hoşgeldin aslıcımda neden daha önce gelmedin ben gidiyorum çünkü malum iki gündür kocişten özel izinle geliyorum artık oğluşun çizgi filmini seyrettirip uyutmam lazım beni çağırıyorlar yarın sabah okula gitmeden kilomu yazarım
hepinize iyi geceler kızlar
bu arada geçmişte yapamıyorum zaman olmuyo kusura bakmayın kızlar ilk fırsatta tek tek geçmişide okuycam
kahvaltı
2 tost
5 zeytin
ara
1 buyuk elma
2 ceviz
öğle
5 kaşık kuru fasulye
2 dilim ince ekmek
ara
1 küçük kek
dikkat et bidenem ilerlemesin en azından...
aaaaaaaaaneden boşladın olurmu ama o kadar aç kal çabala ver kiloları sonra boşla..olmaz canım hemen silkelen bi kendine gel lütfen..valla ilknurcuğum ne kadar zayıf hamile kalırsan o kadar iyi geçer hamileliğin...hemen hemen topluyorsun kendini.....
hadi gözün aydın canım ne güzel bend eoturam 4 duvar içinde :26:
olmuyor işte
bu hafta 3. haftan olacak kilo verememen ve kuaralı biliyorsun
:16
hayırldır canım doktor falan?
kesinlikle erkeği buna alıştırıncaya kadar kadın mahfoluyo.....
evet yaaaa kesinlikle bu hafta ne yattığımı,kalktığımı ne de yediğimi içtiğimi anlamıyorum..neyse iniş bu kadar harekete ii gitmiştirrr..
gül bacım eminim sana gülmek çok yakışıyodur...
12 EKİM ÇARŞAMBA
melekaysee 19
pinkcat87 19
fiyona_07 16
aynalar 15
mihracee 15
emidaf 12
nazco 10
fatta83 9
prenses88 izinli
dudujan izinli
selinay izinli
aytaç izinli
kızlar meraba nasılsınız ben nihayet gelebildim berbat ve stresli bir günün ardından gelebildim şükür sizler nasılsınız
afiyettt olsunn bencee güzeeelllllbugünkü menüm
kahvaltı
1 pogaca
1 haşlanmıs yumurta
yarım bardak meyve suyu
öğle
1 biber dolması
akşam
3 kaşık makarna
3 tavuk kanadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?