- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.781
kaptancımm ii gecelerr napıyorsunnnn birşey soracağım müsaitmisinn
sabah
1 kk kadar peynir
domates
2 dilim ekmek
1 barak çay
öğle
2 köfte
domates
2 dilim ekmek
1 bardak çay
ara
1 elma
akşam
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav
1 dilim ekmek
ara
1 kase patlamış mısır
1 bardak çay
iyi geceler canım sor
ama ama ben geçen haftaaa 2 haftanın arkasından 500 gr vermiştim( şimdi tekrar 3 haftaa hakkım yokmu anlamadım ki
aslıcım menün çok içimi kıcıkladı ay olsada yesek hepsinden:)
aldım kuzucum cevabımıı teşekkür ederimm:))) ayy beni göndermeyin sakın burada yaaa ben ozaman neyaparım(((
zaten herkess aleyime çalışıyorr
canım 3 hafta üst üste verilmediği taktirde diskalifiye olunur bir hafta kilo verince daha öncekiler sıfırlanıyor
sen yine acıktın anlaşılan
seni ancak canım mezun ederek takımdan uğurlarız
( kaptım kaptımmm forumdaa herkes hasta D saolsunlarr bizedeee bulaştırmadan geçemediler hehe
şaka birtanaa salgın var sanırımmm
ayy boşlamak değilde herkess el birliğiyle diyetimi bozmak için uğraşıyorrr yaaa ofsss sinirliyim bugün çok hemdeeeee
GÜNAYDIN CANIM TAKIMIM.....
bugün itibari ile kilom 72.0...yani bu hafta bi değişiklik yok....pazar günü yolculuk olduğu için artık bu haftadan itibaren izinli sayılıyorum di mi aslım...
şimciikkk bugün annemler geliyor bize...ve gelen misafir sayısı artacak muhtemelen....ancak bugün ne yazdıysam o olacak anlayacağınız....
sanım takımım hayatta bir şeyleri düünmeden yazdığım ve paylaştığım tek yer burası malum...o yüzden de sizin bende yeriniz çok ama çok ayrı...inş Rabbim hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin...oralarda herkslere dua edeceğim inş..hakkınızı da helal edin...nazcom okudum geçmişi benim de helal olsun varsa kimseye....fadikim yavru kuşummm senle bi görüşemedik ama fırsatım olursa seni muhakkak arayacağım...aslım seni aramak programımda var ikinizin de sesini duymak bana çok ii geliyo emin olun..diğer arkların da nosu olmadığı için arayamıyorum ama emin olun olsa da arardım muhakkak....dönüş tarihim 16 kasım....o hafta cumaya girebilirsem girerim ama giremezsem de bi sonraki hafta aranızdayım inş...herkesi çok çok öpüyorum.....
kızlar günaydın ben dün menümü yazmamışım ayy ben dün girdim mi onu bile hatırlamıyorum belki cezaya kalmış olabilirim
dün ki menümü yazayım
sabah 2 tane kepekli ekmeğe domates salatalık ve lorlu sandiviç
ara 2 adet form bisküvi
öğlen haşlanmış patatesi semiz otunu ve dere otunu karıştırıp yoğurtladım
ara 3 adet bisküvi ve bir bardak süt
akşam el büyüklüğünde balık ve bol salata
dün menüme uyamadım yoğundum çünkü
evet canım bgn bende kötüyüm sabah bi kalktım boğazım şiş kocişinkide öle...salgın var sanırım..
kilo bildirimi yapıyorum
64.3gitmiş yine biraz
sen kimseye aldırma kayınvalidem de bana çok yapıyor ye diye ben de yiyomuş gibi yapıyorum arada kaynatıyorum herkesin gönlü oluyor
GÜNAYDIN CANIM TAKIMIM.....
bugün itibari ile kilom 72.0...yani bu hafta bi değişiklik yok....pazar günü yolculuk olduğu için artık bu haftadan itibaren izinli sayılıyorum di mi aslım...
şimciikkk bugün annemler geliyor bize...ve gelen misafir sayısı artacak muhtemelen....ancak bugün ne yazdıysam o olacak anlayacağınız....
sanım takımım hayatta bir şeyleri düünmeden yazdığım ve paylaştığım tek yer burası malum...o yüzden de sizin bende yeriniz çok ama çok ayrı...inş Rabbim hayırlısı ile dönmeyi nasip etsin...oralarda herkslere dua edeceğim inş..hakkınızı da helal edin...nazcom okudum geçmişi benim de helal olsun varsa kimseye....fadikim yavru kuşummm senle bi görüşemedik ama fırsatım olursa seni muhakkak arayacağım...aslım seni aramak programımda var ikinizin de sesini duymak bana çok ii geliyo emin olun..diğer arkların da nosu olmadığı için arayamıyorum ama emin olun olsa da arardım muhakkak....dönüş tarihim 16 kasım....o hafta cumaya girebilirsem girerim ama giremezsem de bi sonraki hafta aranızdayım inş...herkesi çok çok öpüyorum.....
kilo bildirimi yapıp hemen kaçıyorum
74,3 malesef:43
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?