Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ellerine sağlık canımcım

selam kızlar bir ağrım var sormayın galiba yine adet olcam biliyorsunuz ben adet için hap kullanıyorum o haplarda arada böyle yapıyor zamanı olmadığı halde
ben 2 haftadır üşğüttüğüm için hiç sormayın ağrımı duramıyorum genelde çokj rahat geçer hastalığım ama üşütünce felaket oluyor

bu arada 66,8 gösteriyorum 300 gr gitmiş sanırım ..toparlayacagım bu hafta 66,2 falan görürsem 1 haftada yeter bana

bende artık 6 lı rakamları görmek istiyorum ama bir türlü olmuyor sinir oldum bu vki de 29 da takılma olayı doğru galiba bir türlü altına inemi yorum haftalardır stres yaptı bende

nazcom seni görüyorum aşağıda nasılsın canım
ben ağrıdan kızranıyorum kalıp seninle sohbet etmek isterdim ama duramıyorum gidip yatayım biraz

hoş geldin aslı geçmiş olsun kuzum adet ağrısı berbat bişi bende yaşıyorum ama sıcak su iyi geliyor sıcak su torbası tut karnının üstünde yada havlu ütüle koy sıcak sıcak rahatlarsın
bide bana doktor ponstan forte diye bir ağrı kesici vermişti oda çok etkili yakınlarda bir eczane varsa al ucuz bir ilaç zaten

geçmiş olsun canım...

menümüde yazamsabah 1 dilim yumurtalı ekme.peynir,öğlen 1 dilim börek çay misafirlikteyim,akşam 4 kaşık patates yemeği yiyicem ha arada 1 elma...

kızlar ben kaçar şu hastalığı üzerimden atamadım bi türlü biraz dinleneyim....

geçmiş olsun canım...

sağolun kızlar sıcak torbası koydum adet olup olmayacağımda belli değil üşüttüğüm içinde olabilir

eline sağlık canımcımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…