- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #45.841
selam kızlar bir ağrım var sormayın galiba yine adet olcam biliyorsunuz ben adet için hap kullanıyorum o haplarda arada böyle yapıyor zamanı olmadığı halde
ben 2 haftadır üşğüttüğüm için hiç sormayın ağrımı duramıyorum genelde çokj rahat geçer hastalığım ama üşütünce felaket oluyor
bu hafta 9. olduk
menümüde yazamsabah 1 dilim yumurtalı ekme.peynir,öğlen 1 dilim börek çay misafirlikteyim,akşam 4 kaşık patates yemeği yiyicem ha arada 1 elma...
Selam arkadaslar nasilsiniz? ben geldim..
slm kızlar kilom 67 malesef...
canım sanada geçmiş olsunnben 2 gündürr ballı zencefil alıyorum çok ii geldi bugün dahaiyiyim tavsiye ederim
bir kasede bal vezencefili karıştırdımm sabah işe gelirken bir kaşık akşam yatarken birkaşık aldımm inan düzeldimm
tebrik ederimm canımmmm
selam kızlar bir ağrım var sormayın galiba yine adet olcam biliyorsunuz ben adet için hap kullanıyorum o haplarda arada böyle yapıyor zamanı olmadığı halde
ben 2 haftadır üşğüttüğüm için hiç sormayın ağrımı duramıyorum genelde çokj rahat geçer hastalığım ama üşütünce felaket oluyor
bu hafta 9. olduk
amannn kayınvalideme takıldım dünDDD iyi has hoş da bzen incirkabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı geriyor beni.
geçti ama neyseee
ben geldim ben geldim ben geldim
kızlar ben bişi okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama arada yediklerimiz yağ depolamamıza neden oluyormuş eğer ara öğünleri yapmazsak vücut depolardan yakmaya başlayıp zayıflamamıza neden oluyormuş..ama ara yapmayıncada insanın çok yemek yiyesi geliyor denemek isterdim ama bebik emziriyorum olmaz sanırım
hoş geldin hoş geldin hoş geldin canım nasıl oldun...valla aslı sen hastalığı bize sattın sanırım ben çok hastayım yaa..birde en sinir olduğum şey burnum tıkanıyor deli oliciğim....
yok canım ya bütün uzmanlar ara olacak diyo tabi ana öğün gibi olursa olmaz zararı var ama açlığını bastıracak şeyler olmalı
geçmiş olsun canım ya bu kış herkesi mahvedecek
Selam arkadaslar nasilsiniz? ben geldim..
canımmmmm bende sen gibiyim hiç böyle küçük hedefler koyacağımı düşünmüyordum:))) ama 500 gr bile versemm göbek atıcam
eline sağlık canımcımmmmmm
:))) aslı kpatan izin vermmeeeeee:))) neyse neyse ver kafası dağılsın zaten gergin günler geçirdi kıyamadım birden
((( ayaklarını sıcak tut kuzucummm üşütmek herşeyii mahvediyor tüm anatomimizi bozuyorr bende bugün olucamm ama olmadım hayret şaşmazdı ama şaştı D hehe acaba bebkmi varr hahaha kendimi bilmesem var deerdimde yokkkk kiki.
zzzzz(( yaaaaa çok fenayızzz katancım benim kilom sabit kalıncaaa gerilere gidiyoruz DD hehee benim kilo vermem lazım sırf sizin için vereceğim
hayal mayal hatırlıyorum o günleri sankişaka bir yana geçmiş olsun canım benimden eskiden çok ağrılı geçerdi şükür allaha rahat geçiyor şimdi..ama üşüttüm bende şimdi bakalım bu ay nasıl geçecek....tekrardan geçmiş olsun canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?