Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

((( ayaklarını sıcak tut kuzucummm üşütmek herşeyii mahvediyor tüm anatomimizi bozuyorr bende bugün olucamm ama olmadım hayret şaşmazdı ama şaştıD hehe acaba bebkmi varr hahaha kendimi bilmesem var deerdimde yokkkk kiki.

Selam arkadaslar nasilsiniz? ben geldim..

merhaba fıstık karşılaşmadık amaa ((
nasılsın bakim keyifler nasıll varmı güzel gelişmelerrr ben dr gittim dün yaram geçmemiş hala yine ilaç verdii( fitilD ilaç kutusunun içinde eldiven var sadece bir parmaklık eldiven hehe

ayy bir bitseydiii artıkk başlasaydık şu çalışmalaraa yaaa(
dr baana şubata kadar bekleyelim daha tedavi için erken dedi şubatta tüplere bakıcak tekrar hormonlara bakıcak eşime bakıcak sonrada klomen dedi neysee o

kızlar bugünkü menümü yazayım sonradaa kaçayım kocişle dışarı çıkacağızzzzz belki birdaha giremem

sabah
2-3 kraker
şekersiz çayy

öğlen
mantarlı tavuklu krep kremalıydı süperdi
yanına 500 ml su

akşam
çiğ köfteee yarım porsiyon
2dilim pide patatesli komşu getirmiş

canım mecbur öle yapacam ilaç kullanamam defneyi emzirdiğim için emzirmesemde ilaç içmeyi sevmem zaten sabah ılık sütle bal karıştırıp içtim biraz yumuşattı yarın gidip zencefil alacam defnoşa da dokunmazsa karıştırıp ondan alcam bende..

hayal mayal hatırlıyorum o günleri sankişaka bir yana geçmiş olsun canım benimden eskiden çok ağrılı geçerdi şükür allaha rahat geçiyor şimdi..ama üşüttüm bende şimdi bakalım bu ay nasıl geçecek....tekrardan geçmiş olsun canım....

amannn kayınvalideme takıldım dünDDD iyi has hoş da bzen incirkabuğunu doldurmayacak şeylerden dolayı geriyor beni.
geçti ama neyseee

canım arada bi oluyo benimkide yapıyo arada sırada..bazen bizdende kaynaklanıyor sitresli günümüze geliyor bizde katlanamıyoruz...ben bazen yaşına veriyorum sende öle yap...

bgn bütün kızlar bir araya geldik öğleden sonra arkadaşın evinde toplandık oda gözleme kısır ve kek yapmış ben hepsinden azar azar yedim neyse menümü yazayım
sabah yarım adet haşlanmış patates
1 adet kepek ekmek
1 bardak tarçınlı ılık süt
1 dilim peynir
ara yok
öğlen yarım tabak 5 yemek kaşığı kadar patlıcan yemeği
lahana turşusu
ara 2 kepek ekmeğine peynir marul ve dere otlu sandiviç
akşam 4 kaşık kısır 1 dilimin yarısı kadar lorlu gözleme(3 lokma bile yoktu belki)yarım dilim kek çok çok fazla çay belki 5 bardak içmişimdir

iyi kurtardım ama kızlar bgn hepsi çok güzel olmuştu valla hele gözleme mükkemmeldi hem çok hafifti hemde yağı çok azdı ama tuttum kendimi..kiloları vermişken geri alamıycam valla yarında tekrardan spora başlıycam hastayım ama spor yapıp kandolaşımımı hızlandırırsam daha çabuk iyileşirmişim...

kızlar ben bişi okudum ne kadar doğru bilmiyorum ama arada yediklerimiz yağ depolamamıza neden oluyormuş eğer ara öğünleri yapmazsak vücut depolardan yakmaya başlayıp zayıflamamıza neden oluyormuş..ama ara yapmayıncada insanın çok yemek yiyesi geliyor denemek isterdim ama bebik emziriyorum olmaz sanırım

yok canım ya bütün uzmanlar ara olacak diyo tabi ana öğün gibi olursa olmaz zararı var ama açlığını bastıracak şeyler olmalı

hoş geldin hoş geldin hoş geldin canım nasıl oldun...valla aslı sen hastalığı bize sattın sanırım ben çok hastayım yaa..birde en sinir olduğum şey burnum tıkanıyor deli oliciğim....

geçmiş olsun canım ya bu kış herkesi mahvedecek

yok canım ya bütün uzmanlar ara olacak diyo tabi ana öğün gibi olursa olmaz zararı var ama açlığını bastıracak şeyler olmalı

geçmiş olsun canım ya bu kış herkesi mahvedecek

dimi yaa arasız olmaz diye biliyorum bende ama karatay diyeti varmış bide o diyeti çıkaran kişi ara olmamalı diyomuş aman neyse ben bildiğimi yapayım ara yaparakda gayet iyi gidiyor kilolarım

valla sorma bu kışa giriş gerçekten kötü oldu ben kapmasaydım iyiydi defnoş tam iyileşmişken bir daha hastalanmaz umarım neyse canım ebn çıkıyorum gidip yatacam
yarın da tatil oleeeeeeeeeyyy

Selam arkadaslar nasilsiniz? ben geldim..

hoşgeldin canım baban ansıl oldu daha iyidir inş

canımmmmm bende sen gibiyim hiç böyle küçük hedefler koyacağımı düşünmüyordum:))) ama 500 gr bile versemm göbek atıcam

hani 1.5 demiştin bana

eline sağlık canımcımmmmmm

sağol canım

:))) aslı kpatan izin vermmeeeeee:))) neyse neyse ver kafası dağılsın zaten gergin günler geçirdi kıyamadım birden

verdim gitti :13::13::13::13:

sağol cnaım hadi hayırlısı keşke olsa

zzzzz (( yaaaaa çok fenayızzz katancım benim kilom sabit kalıncaaa gerilere gidiyoruzDD hehee benim kilo vermem lazım sırf sizin için vereceğim

aynen öyle canım sen her hafta ver kilo

sağol cnaım yok adet olmadım daha zaten zamanı değildi
ama üşüttüğüm için oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…